HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Ο αντιπρόσωπος της NOVA έχει ήδη πιάτο-καλώδιο έτοιμο. Βάζει πάνω τον δέκτη και παίρνει τηλέφωνο.

Καταρχήν σαν αντιπρόσωπο πρεπει να τον εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα , κατά δεύτερο έτσι και αλλιώς το σήμα το λαμβάνει ο δέκτης και η κάρτα και δεν έχει σχέση που είναι συνδεδεμένος.

Οποτε να παω εκει να κανω πρωτα την συνδεση και μετα να βαλω εναν δικο μου απο εδω να παρει να το ενεργοποιησει? Κι αυτο δεν γινεται?
κανε την εγκατάσταση και παρε τους τηλεφωνο. Αν ήταν αυστηροί με αυτους που έχουν γοβα στο εξωτερικό θα το έκλειναν το μαγαζί.
Αν παρ' ολα αυτά είσαι επιφυλλακτικός, παρε τους τηλέφωνο για την ενεργοποίηση μεσω SKYPE

Γραφτείτε στην πιό κάτω λίστα, για να αντιδράσουμε στα κακώς κείμενα της ΝΟΒΑ και για να ακουστούν τα αιτήματά μας (μείωση μηνιαίας συνδρομής, δυνατότητα και για δέκτες εκτός ΝΟΒΑ κ.λ.π.) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! (Άραγε υπάρχει ενδιαφέρον αντίδρασης κατά του "μνημονίου" - μονοπωλίου της ΝΟΒΑ??? Είμαστε 2, είματσε 3, θα είμαστε ????)
4....
1) Dikemon
2) emskan
3) ioulianos
4) MATTHIAS

Προσπαθώ από χτες να δώσω σήμα σε 2 τηλεοράσεις από τον Pace με ένα HDMI splitter χωρίς επιτυχία. Απ' ότι φαίνεται υπεύθυνο είναι το splitter που δε διαχειρίζεται σωστά το edid από τις 2 τηλεοράσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τον pace, δεν αποκλείεται να φταίει κι αυτός. Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί splitter επιτυχώς εδώ μέσα και αν ναι ποιο μοντέλο ακριβώς;

Προσπαθώ από χτες να δώσω σήμα σε 2 τηλεοράσεις από τον Pace με ένα HDMI splitter χωρίς επιτυχία. Απ' ότι φαίνεται υπεύθυνο είναι το splitter που δε διαχειρίζεται σωστά το edid από τις 2 τηλεοράσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τον pace, δεν αποκλείεται να φταίει κι αυτός. Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί splitter επιτυχώς εδώ μέσα και αν ναι ποιο μοντέλο ακριβώς;

Koιταξε το συμβολαιο που υπεγραψες. Εκει διαβασα καπου (αλλα δε θυμαμαι σε ποια παραγραφο) οτι ο νεος δεκτης δε συνεργαζεται με splitter.

Koιταξε το συμβολαιο που υπεγραψες. Εκει διαβασα καπου (αλλα δε θυμαμαι σε ποια παραγραφο) οτι ο νεος δεκτης δε συνεργαζεται με splitter.

Αν και μου φάνηκε εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο, το ξαναδιάβασα τώρα εξονυχιστικά. Δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά σε οποιοδήποτε σημείο του συμβολαίου. Και θα ήταν παράλογο και να υπήρχε άλλωστε.

Αν και μου φάνηκε εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο, το ξαναδιάβασα τώρα εξονυχιστικά. Δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά σε οποιοδήποτε σημείο του συμβολαίου. Και θα ήταν παράλογο και να υπήρχε άλλωστε.

Να ενημερώσω πως εγώ δίνω κανονικά εικόνα του pace σε link room. Χωρίς splitter, αλλά μέσω του RF OUT της τηλεόρασής μου. ίσως βοηθήσει αυτό κάποιους.

Ειναι οντως κουλο να το γραφει στο συμβολαιο αλλα σιγουρα σε καποιο εντυπο το διαβασα. Νομιζα οτι ηταν στο συμβολαιο. Δεν επιμενω γιατι δεν το εχω μπροστα μου (ειμαι στο χωρο εργασιας μου) αλλα αφου το διαβασες εσυ και δεν υπαρχει τοτε καπου αλλου το διαβασα.

Να ενημερώσω πως εγώ δίνω κανονικά εικόνα του pace σε link room. Χωρίς splitter, αλλά μέσω του RF OUT της τηλεόρασής μου. ίσως βοηθήσει αυτό κάποιους.

Εγω που εχω 3 πριζες κεραιας σε 3 δωματια (λογω υπαρξης κεντρικης κεραιας στην πολυκατοικια) θα μπορουσα με καποιο τροπο να μοιρασω το σημα απο το δορυφορικο δεκτη μεσω του RF out? Αν γινεται θα μπορουσε να μου πει καποιος πως γινεται.

Ο αντιπρόσωπος της NOVA έχει ήδη πιάτο-καλώδιο έτοιμο. Βάζει πάνω τον δέκτη και παίρνει τηλέφωνο.

Καταρχήν σαν αντιπρόσωπο πρεπει να τον εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα , κατά δεύτερο έτσι και αλλιώς το σήμα το λαμβάνει ο δέκτης και η κάρτα και δεν έχει σχέση που είναι συνδεδεμένος.

Δεν παίζει αυτό Γιάννη....

Προς ενημέρωση των κατοίκων νομού Θεσσαλονίκης. Από σήμερα μέχρι 19 Σεπτεμβρίου νομίζω (λόγω έκθεσης) δίνεται δωρεάν ο αποκωδικοποιητής HD. Πήγα σήμερα και γλίτωσα τα 129 ευρώ χωρίς να ξέρω για την προσφορά!

Προς ενημέρωση των κατοίκων νομού Θεσσαλονίκης. Από σήμερα μέχρι 19 Σεπτεμβρίου νομίζω (λόγω έκθεσης) δίνεται δωρεάν ο αποκωδικοποιητής HD. Πήγα σήμερα και γλίτωσα τα 129 ευρώ χωρίς να ξέρω για την προσφορά!

......και κλειστο συμβολαιο για 4 χρονια......

οριστε ρε σεις που φωναζετε-δεκτης 200 ευρω,το μοιραζει τσαμπα στην Θεσαλλονικη.γκρινιαρηδες...:furious3:

......και κλειστο συμβολαιο για 4 χρονια......

οριστε ρε σεις που φωναζετε-δεκτης 200 ευρω,το μοιραζει τσαμπα στην Θεσαλλονικη.γκρινιαρηδες...:furious3:

Ισχυει οντως αυτο? Και οτι ειναι δωρεαν και οτι πρεπει να κανεις 4 χρονια?

Ισχυει οντως αυτο? Και οτι ειναι δωρεαν και οτι πρεπει να κανεις 4 χρονια?

οχι βρε συ-πλακα κανω.ειπαμε οχι κι`ετσι...

εκτος πλακας,ειναι μια χαρα προσφορα για καποιον που θελει τα hd της nova.