HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Γραφτείτε στην πιό κάτω λίστα, για να αντιδράσουμε στα κακώς κείμενα της ΝΟΒΑ και για να ακουστούν τα αιτήματά μας (μείωση μηνιαίας συνδρομής, δυνατότητα και για δέκτες εκτός ΝΟΒΑ κ.λ.π.) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! (Άραγε υπάρχει ενδιαφέρον αντίδρασης κατά του "μνημονίου" - μονοπωλίου της ΝΟΒΑ??? Είμαστε 2, είματσε 3, θα είμαστε ????)
1) Dikemon
2) emskan
3) ioulianos
Ανοίξτε καλύτερα ξεχωριστό θέμα, παιδιά. Στο παρόν θα χαθεί αυτό που θέλετε.

Re: NOVA-HD

διάβασα κάπου και αυτά:
για να μην εχετε πολλες αποριες,σχετικα με το CONN-X SAT οι τελευταιες πληροφοριες μεχρι τωρα ειναι ως εξης

1=η συνδρομη θα ειναι μαλλον 18 ε το απλο πακετο, και 24 μαζι με τα HD ΚΑΝΑΛΙΑ
2=οι δεκτες που εχουν επιλεγει ειναι SAGEM, KAON , δεν γνωριζουμε μοντελα ακομα, [λεγεται οτι θα εχουν και δεκτη για επιγεια ψηφιακη ληψη της digea ενσωματωμενο]αρα μιλαμε για combo δεκτες..
3=μεγαλο οπλο ειναι η προσθηκη των καναλιων εθνικης εμβελειας, [ακουγεται οτι εχουν ερθει σε συμφωνια , με ανταλαγμα της δυνατοτητα να χρησιμοποιηθουν και ως σημεια ζευξης των επιγειων αναμεταδοτων, ανα την ελλαδα..
4=δεν εχουμε ενημερωση αν προτιθετε να ενταξει και περιφεριακα καναλια, που θα ανεβασει πολυ την συνδρομητικη του βαση,ιδιως στους ελληνες του εξωτερικου,που θα θελουν μια απευθειας επαφη με τον τοπο τους, αν το υλοποιησει τελικα [πχ ΚΡΗΤΗ ΤV, STAR KENTRIKHS ELLADOS, ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς
ΚΛΠ]
5=συνδυασμος πακετων τηλεφωνιας ιντερνετ, και δορυφορικης σε προνομιακες τιμες,και για χρηστες ηδη της IPTV ΠΛΑΤΦΟΡΜΑς, για την μεταβαση τους στην δορυφορικη

λέτε να έχουμε hd discovery,animal κτλ.

δηλαδη για 10 μερες όσοι τον αγορασαν το δεκτη (μαζι με αυτους κι εγω) χάνουν 129 ευρω;
τι ειναι αυτα ρεεε!!!!!!

Πάλι τα ίδια θα λέμε στην Ελλάδα οι νομοί υπάρχουν άπλα πότε δεν εφαρμόζονται.

Άλλα δεν φταίει κανένας άλλος εμείς φταίμε που μόλις βγει η κάθε nova - οτε θα τρέξουμε να το πάρουμε.

οχι βρε συ-πλακα κανω.ειπαμε οχι κι`ετσι...

εκτος πλακας,ειναι μια χαρα προσφορα για καποιον που θελει τα hd της nova.

Και τι και πως δηλαδη? :) Που τον προμηθευομαστε δωρεαν?

Αν και μου φάνηκε εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο, το ξαναδιάβασα τώρα εξονυχιστικά. Δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά σε οποιοδήποτε σημείο του συμβολαίου. Και θα ήταν παράλογο και να υπήρχε άλλωστε.

Tελικα αυτο που σου ελεγα για το splitter οντως δεν το γραφει στο συμβολαιο αλλα στο Manual και συγκεκριμενα στην παραγραφο "ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ". Εκει λεει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το δορυφορικο καλωδιο με splitter διοτι αν χρησιμοποιησετε διαχωριστή θα μειωθει η δυναμη του σηματος στο δεκτη με αποτελεσμα προβληματικη συμπεριφορα και πιθανες βλαβες.
Δεν ξερω ποσο ισχυει ή το γραφουν ετσι για να μη βαζουμε splitter αλλα παντως αυτοι το γραφουν.

ας το επιβεβαιωσει και κανενας αλλος οτι οντως δινεται δωρεαν για λιγες μερες.δε λεει να παμε σε καταστημα τωρα να το ρωτησουμε και τελικα να μην ισχυει και να γινουμε ρομπα :D

Εγω που εχω 3 πριζες κεραιας σε 3 δωματια (λογω υπαρξης κεντρικης κεραιας στην πολυκατοικια) θα μπορουσα με καποιο τροπο να μοιρασω το σημα απο το δορυφορικο δεκτη μεσω του RF out? Αν γινεται θα μπορουσε να μου πει καποιος πως γινεται.

Χρησιμοποιώ ασύρματο λινκ από το rca out και έχω εικόνα στο υπνοδωμάτιο(και με αλλαγή καναλιού από το υπνοδωμάτιο)

Οποτε να παω εκει να κανω πρωτα την συνδεση και μετα να βαλω εναν δικο μου απο εδω να παρει να το ενεργοποιησει? Κι αυτο δεν γινεται?

Βασικά ρώτα εκεί που το πήρες ποιός είναι ο κοντινότερος σε εσένα τεχνικός που συνεργάζεται με τη νόβα.Πας εκεί με μηχάνημα-κάρτα,στο ενεργοποιεί στο μαγαζί του(και τζάμπα εννοείται,)πάς όπου στη γή θέλεις,βρίσκεις Hotbird,συνδέεις το μηχάνημα,έτοιμος....έτσι έκανα και εγώ που δεν ήξερα.(πες του ότι έχεις κεντρική εγκατάσταση στο σπίτι με Hotbird μόνο κλπ. αλλα δε γνωρίζεις κλπ.):fahne90:

Βασικά ρώτα εκεί που το πήρες ποιός είναι ο κοντινότερος σε εσένα τεχνικός που συνεργάζεται με τη νόβα.Πας εκεί με μηχάνημα-κάρτα,στο ενεργοποιεί στο μαγαζί του(και τζάμπα εννοείται,)πάς όπου στη γή θέλεις,βρίσκεις Hotbird,συνδέεις το μηχάνημα,έτοιμος....έτσι έκανα και εγώ που δεν ήξερα.(πες του ότι έχεις κεντρική εγκατάσταση στο σπίτι με Hotbird μόνο κλπ. αλλα δε γνωρίζεις κλπ.):fahne90:

Αχα. Κι αυτο γινεται! Απλα επειδη εχω ακουσει πολλες γνωμες (κι ευχαριστω ολους σας γι αυτο ) δεν ξερω τωρα ποια να επιλεξω :laugh:

Mήπως η προσφορά άρχισε τώρα που δεν τράβηξε πολλούς για αρχή το hd?!

Και που το ακουσατε οτι αρχισε αυτη η προσφορα? Σε ποιο καταστημα πας και σου το δινουν δωρεαν?

διάβασα κάπου και αυτά:
για να μην εχετε πολλες αποριες,σχετικα με το CONN-X SAT οι τελευταιες πληροφοριες μεχρι τωρα ειναι ως εξης

1=η συνδρομη θα ειναι μαλλον 18 ε το απλο πακετο, και 24 μαζι με τα HD ΚΑΝΑΛΙΑ
2=οι δεκτες που εχουν επιλεγει ειναι SAGEM, KAON , δεν γνωριζουμε μοντελα ακομα, [λεγεται οτι θα εχουν και δεκτη για επιγεια ψηφιακη ληψη της digea ενσωματωμενο]αρα μιλαμε για combo δεκτες..
3=μεγαλο οπλο ειναι η προσθηκη των καναλιων εθνικης εμβελειας, [ακουγεται οτι εχουν ερθει σε συμφωνια , με ανταλαγμα της δυνατοτητα να χρησιμοποιηθουν και ως σημεια ζευξης των επιγειων αναμεταδοτων, ανα την ελλαδα..
4=δεν εχουμε ενημερωση αν προτιθετε να ενταξει και περιφεριακα καναλια, που θα ανεβασει πολυ την συνδρομητικη του βαση,ιδιως στους ελληνες του εξωτερικου,που θα θελουν μια απευθειας επαφη με τον τοπο τους, αν το υλοποιησει τελικα [πχ ΚΡΗΤΗ ΤV, STAR KENTRIKHS ELLADOS, ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς
ΚΛΠ]
5=συνδυασμος πακετων τηλεφωνιας ιντερνετ, και δορυφορικης σε προνομιακες τιμες,και για χρηστες ηδη της IPTV ΠΛΑΤΦΟΡΜΑς, για την μεταβαση τους στην δορυφορικη

λέτε να έχουμε hd discovery,animal κτλ.

Εαν δεν εχει Ελληνικο πρωτάθλημα τι να το κανω;

Παιδιά από ότι μου είπαν η προσφορά ισχύει μόνο για νομό Θεσσαλονίκης και μέχρι 19 Σεπτεμβρίου

Tελικα αυτο που σου ελεγα για το splitter οντως δεν το γραφει στο συμβολαιο αλλα στο Manual και συγκεκριμενα στην παραγραφο "ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ". Εκει λεει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το δορυφορικο καλωδιο με splitter διοτι αν χρησιμοποιησετε διαχωριστή θα μειωθει η δυναμη του σηματος στο δεκτη με αποτελεσμα προβληματικη συμπεριφορα και πιθανες βλαβες.
Δεν ξερω ποσο ισχυει ή το γραφουν ετσι για να μη βαζουμε splitter αλλα παντως αυτοι το γραφουν.

Αυτό αναφέρεται στο δορυφορικό καλώδιο που δίνει σήμα στον δέκτη. Δεν έχει καμία σχέση με την hdmi έξοδο.

Παιδιά από ότι μου είπαν η προσφορά ισχύει μόνο για νομό Θεσσαλονίκης και μέχρι 19 Σεπτεμβρίου

Νομο Θεσ/νικης δηλαδη τι ακριβως εννοεις? Σε οποιο καταστημα κι αν πας?Η καπου συγκεκριμενα?