Μία χαζή ερώτηση παιδιά. Στa HD της NOVA, έχουμε 5.1 ήχο. Στα υπόλοιπα (Novacinema2/3, Novasports2/3, MEGA, STAR κλπ, οι ταινίες/ αγώνες είναι σε στέρεο?
Εξαιρετική μετάδοση σωστά χρώματα,επαρκής λεπτομέρεια στο Novasports HD,άριστη και η μετάδοση SD.
Συγνώμη αλλά εγώ σε γρήγορα "παναρίσματα" είδα τεχνουργήματα (Νovasports HD ,τηλεόραση Samsung 55`) , δεν ξέρω αν οφείλεται στα μέσα κάλυψης ή στο ίδιο το κανάλι.
Συγνώμη αλλά εγώ σε γρήγορα "παναρίσματα" είδα τεχνουργήματα (Νovasports HD ,τηλεόραση Samsung 55`) , δεν ξέρω αν οφείλεται στα μέσα κάλυψης ή στο ίδιο το κανάλι.
Τα έχω στο OFF τα βοηθήματα.Στην LCD θα έκανε (ίσως) θολούρες, όχι τεχνουργήματα στα γρήγορα παναρίσματα. Τα τεχνουργήματα οφείλονται μάλλον είτε σε περιορισμένο bandwidth από τη nova, είτε σε υπερβολική χρήση των ηλ.βοηθημέτων της τηλεόρασης.
Τα έχω στο OFF τα βοηθήματα.
Πάντως δε θυμάμαι να τα παρατηρώ σε ξένες HD μεταδόσεις. Θα έλεγα πως μου μυρίζει μειωμένο bandwidth.
Όταν λέω τεχνουργήματα εννοώ κάτι σαν pixelization για κλάσματα του δευτερολέπτου στο γρήγορο πανάρισμα (εδώ κι αν ισχύει το μια εικόνα χίλιες λέξεις , πώς να το περιγράψεις επακριβώς ; ).
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση (και για την επιβεβαίωση αυτού που βλέπω).Ξέρω πολύ καλά το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα το έχουμε συζητήσει αρκετά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι ορατό μέσα στο βαν, αλλά μόνο στην εκπομπή. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται στο uplink από το γήπεδο, αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.