HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne!!)

Mολις ηρθαν τα γυαλια colorcode 3d, μολις προλαβω να δω τιποτα θα πω εντυπωσεις!
Δεν εχω υλικο 3d προς το παρον, ελπιζω να βρω κατι να δω.
Αυτα τα .ts dem της sony (side by side) ειναι καταλληλα ή θελει μονο .mkv?

http://img600.imageshack.us/img600/5028/sonybraviapromowipeouth.png
http://img261.imageshack.us/img261/2167/sonybraviapromoespnosuv.png

Γενικά καλό είναι να παίζετε MKV, λίγο που δοκίμασα με TS, θα παιδευτείτε....
Εξάλλου τα περισσότερα αρχεία Mkv είναι... ;-)
(όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες που να βρει.... PM... :guitarist: )

Eπισης , ξερει κανεις πως προκυπτουν αυες οι ματροσκες?
Υπαρχει δηλ. καποιο προγραμμα που μπορει να μετατρεψει τα bd 3d σε mkv καταλληλες για cororcode kai stereoscopic player ?

Προσωπικά όχι. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είτε τα μετατρέπουν σε ένα αρχείο mkv με ανάλυση 1920*1080 το οποίο περιέχει τις δύο εικόνες δίπλα-δίπλα (Half SBS) είτε μετατρέπουν τα 2 αρχεία που υπάρχουν στα BD σε δύο ανεξάρτητα Mkv αχρεία, που με αυτή την μέθοδο έχεις και την τελειότερη εικόνα, αλλά πολύ μεγάλο μέγεθος συνολικά. (όχι οτι με την προηγούμενη μέθοδο η εικόνα δεν είναι αξιοπρεπέστατη, γιατί έχουν υψηλό Bitrate πάντα... ;-) )

Και μιας και είχα μία συζήτηση με τον Γιαννης Σπυρου σχετικά με τα 3D αρχεία...
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Να προσπαθείτε να βρίσκετε αρχεία MKV 3D σε μορφή είτε SBS (Side by Side) είτε σε δύο ξεχωριστά αρχεία (L-R) και κατά την γνώμη μου μόνο του συγκεκριμένου τύπου αρχεία, γιατί με αυτά τα αρχεία θα έχετε την αρχική ποιότητα και αίσθηση του Blu-Ray 3D!!
Αποφύγετε όσο μπορείτε, κατά την γνώμη μου μην μπαίνετε καν στον κόπο να τα κατεβάσετε, αρχεία τύπου Pre-Rendered Anaglyph,ColourCode, δεν αξίζουν τον κόπο, θα έχετε έντονο ghosting και η αίσθηση του 3D, δεν θα έχει καμία σχέση με το αρχικό υλικό.... ;-)

Μόλις τσέκαρα και το Shrek 3 3D (MKV 3D SBS) πάρα πολύ καλό το 3D του, και το 1 & 2 ήταν αρκετά καλά, φαντάζομαι το 4...................
(Με ColourCode πάντα... ;-) )

Παίξτε και με τις ρυθμίσεις των Tvs - Projector σας, αν τυχών έχετε μικροπροβλήματα και με υψηλής ποιότητας αρχεία και προτιμήστε παραγωγές που έχουν δώσει σημασία στο 3D... ;-)

Μετα απο μια πρωτη ματια αναφερω τις εντυπώσεις.
Η δοκιμή έγινε στον optoma hd82 καλιμπραρισμένο από μενα με το spyder3 και με το under the sea το οποιο ειναι πραγματικα καταπληκτικο σε 3d.

Θετικότατο στοιχείο είναι ότι πραγματικά είναι ξεκούραστα. Καμια σχεση με τα red-cyan που νομίζεις ότι σου έχουν κλείσει το ένα μάτι (λογω του κοκκινου φίλτρου).
Στην αρχή απογοητεύητκα λίγο γιατί έπαιζα με τις ρυθμίσεις του προβολέα για προβολή απλής ταινίας.
Πολύ σκοτεινή εικόνα και όπου υπήρχε κόκκινο χρωμα στην εικόνα ήταν λίγο ζαλιστικό, λόγω του ghosting.
Πάλι καλά που ο optoma έχει πολύ φωτεινότητα, οπότε με γρήγορες ρυθμίσεις το 40 στο brightness έγινε 50 και το 45 στο contrast 55. Επίσης χαμήλωσα λίγο και το χρώμα έτσι ώστε να μην είναι τόσο χτυπητο το κόκκινο.

Το αποτέλεσμα ικανοποιητικότατο. Πολύ καλό το 3d με σαφώς περισσότερα χρώματα και η αύξηση της φωτεινότας έδιωξε την πολύ μπλεδίλα λόγω του φακού των γυαλιων.
Ήθελα να βάζω την μία ταινία μετά την άλλη.
Επειδή παρήγγελια και τα poly γυαλια, αλλά και τα χάρτινα, διαφορά στην ποιότητα της εικόνας δεν υπήρχε.
Απλά τα Poly κάθονται πιο άνετα στο πρόσωπο.
Αναμένεται πλέον να κάνω μια πιο προσεγμένη ρυθμιση στο κοντραστ και την φωτεινοτητα με τα γνωστα patterns φορώντας τα γυαλια.

Στον stereoscopc player σε ποια ρύθμιση εχεις το κιτρινο μπλε;;
Βελτιστοποιημένο , χρωματιστό η κατι άλλο;;

Ο προβολεας σου δεν εχει χειροκίνητη ίριδα ώστε να ανεβασεις από εκει την ενταση του φωτος;

Last edited:
Στο χρωματιστο με την προυπόθεση να μειωσω το χρωμα στον προβολεα για να μην εχω το προβλημα που ανεφερα πιο πανω.
Αλλιως, χωρις να πειραξω το χρωμα στον προβολέα επιλέγω το half colored.

Η ίριδα στον προβολέα μου είναι αυτόματη, οπότε θα φτιάξω και μία αλλη ρυθμιση για να με καλυψει.
Στην tv δεν το δοκιμασα γιατι μου ειναι αδιαφορο το 3d στις 46 ιντσες.
Εκει λογικα οπως ειπε και ο Κωνσταντικος θα πρεπει να ανεβασεις το back light.
Το σημαντικο προβλημα του colorcode ειναι το φως.
3d βλεπεις, αλλά μιλαμε για να ειναι πιο ξεκουραστο.

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Μετα απο μια πρωτη ματια αναφερω τις εντυπώσεις.
Η δοκιμή έγινε στον optoma hd82 καλιμπραρισμένο από μενα με το spyder3 και με το under the sea το οποιο ειναι πραγματικα καταπληκτικο σε 3d.

Θετικότατο στοιχείο είναι ότι πραγματικά είναι ξεκούραστα. Καμια σχεση με τα red-cyan που νομίζεις ότι σου έχουν κλείσει το ένα μάτι (λογω του κοκκινου φίλτρου).
Στην αρχή απογοητεύητκα λίγο γιατί έπαιζα με τις ρυθμίσεις του προβολέα για προβολή απλής ταινίας.
Πολύ σκοτεινή εικόνα και όπου υπήρχε κόκκινο χρωμα στην εικόνα ήταν λίγο ζαλιστικό, λόγω του ghosting.
Πάλι καλά που ο optoma έχει πολύ φωτεινότητα, οπότε με γρήγορες ρυθμίσεις το 40 στο brightness έγινε 50 και το 45 στο contrast 55. Επίσης χαμήλωσα λίγο και το χρώμα έτσι ώστε να μην είναι τόσο χτυπητο το κόκκινο.

Το αποτέλεσμα ικανοποιητικότατο. Πολύ καλό το 3d με σαφώς περισσότερα χρώματα και η αύξηση της φωτεινότας έδιωξε την πολύ μπλεδίλα λόγω του φακού των γυαλιων.
Ήθελα να βάζω την μία ταινία μετά την άλλη.
Επειδή παρήγγελια και τα poly γυαλια, αλλά και τα χάρτινα, διαφορά στην ποιότητα της εικόνας δεν υπήρχε.
Απλά τα Poly κάθονται πιο άνετα στο πρόσωπο.
Αναμένεται πλέον να κάνω μια πιο προσεγμένη ρυθμιση στο κοντραστ και την φωτεινοτητα με τα γνωστα patterns φορώντας τα γυαλια.

Εγώ γι'αυτό επέμενα, κυρίως για τους αρχάριους χρήστες, οτι οι ρυθμίσεις που έχουν στην TV-Projector τους δεν είναι οι κατάλληλες για προβολή μέσω του ColourCode... ;-)
Όσο για το αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των χάρτινων και των Poly, έχω ακόμα τις επιφυλάξεις μου μιλώντας πάντα για προβολή σε LCD TV, γιατί σε Red-Cyan έχω και γυαλιά με Film και τα Pro-Ana που είναι με πλαστικό φακό, και η διαφορά ήταν με την πρώτη χρήση έντονη! Πιστεύω οτι και για τα ίδια τα μάτια δεν είναι το ίδιο ξεκούραστο το film σε σχέση με ένα φακό, ακόμα και πλαστικό.... ;-)
Τα περιμένω από μέρα σε μέρα τα Poly και θα εκφράσω και εγώ την γνώμη μου, μιλώντας για προβολή σε LCD TV πάντα... ;-)

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Στον stereoscopc player σε ποια ρύθμιση εχεις το κιτρινο μπλε;;
Βελτιστοποιημένο , χρωματιστό η κατι άλλο;;

Ο προβολεας σου δεν εχει χειροκίνητη ίριδα ώστε να ανεβασεις από εκει την ενταση του φωτος;

Καλό είναι φίλε Cinemusic - Ανδρέας να επιλέξεις το Χρωματιστό (Colour) για να έχεις Full Colour από τον Stereoscopic Player και μετά από εκεί και πέρα να παίξεις με τις ρυθμίσεις στο μέσο προβολής σου... ;-)

Στο χρωματιστο με την προυπόθεση να μειωσω το χρωμα στον προβολεα για να μην εχω το προβλημα που ανεφερα πιο πανω.
Αλλιως, χωρις να πειραξω το χρωμα στον προβολέα επιλέγω το half colored.

Η ίριδα στον προβολέα μου είναι αυτόματη, οπότε θα φτιάξω και μία αλλη ρυθμιση για να με καλυψει.
Στην tv δεν το δοκιμασα γιατι μου ειναι αδιαφορο το 3d στις 46 ιντσες.
Εκει λογικα οπως ειπε και ο Κωνσταντικος θα πρεπει να ανεβασεις το back light.
Το σημαντικο προβλημα του colorcode ειναι το φως.
3d βλεπεις, αλλά μιλαμε για να ειναι πιο ξεκουραστο.

Μου το Σκότωσες το Όνομα......... lol lol lol ;-)
Σίγουρα το 3D το πρώτο που θέλει είναι Ίντσες...
Αλλά και αυτές είναι "σχετικές" με την απόσταση προβολής... ;-)
Γι'αυτό πρότεινα και στον οδηγό μου, κυρίως πάλι για τους αρχάριους χρήστες, να μειώσουν όσο μπορούν και την απόσταση προβολής σε LCD Monitors - TVs, με ανάλογη όμως μείωση του Backlight, όσο αυτοί νιώθουν άνετα...
Και ναι, το κυριότερο μειονέκτημα τους, όπως πάλι είχα πει και στην αρχή, είναι ακριβώς το ίδιο που έχουν και 3D TVs, μείωση της φωτηνότητας, το οποίο ευτυχώς διορθώνεται πολύ εύκολα με αύξηση του Backlight... ;-)

Έβαλα παραγγελιά και για τα δύο. Υπόσχομαι review.

Εμμμμμ γι'αυτό δεν έχουν έρθει ακόμα τα δικά μου.......................
Δεν έπρεπε να το βάλω τώρα το Post..... έπρεπε να τα παραγγείλω να τα παραλάβω και μετά.................... lol lol lol ;-)

Αν και δεν ημουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για αυτό που θα εβλεπα παρολα αυτά απογοητεύτηκα..
Δεν περίμενα τοσο χαμηλή αποδοση.

Πειραματίστηκα τουλάχιστον 2 ώρες κάνοντας αλλαγές των δυο γυαλιών ( anaglyph –colorcode) προσπαθώντας να βγαλω κατι καλο από αυτή την ιστορια αλλα ματαια
Τις ταινιες που επελεξα να τεσταρω ηταν το πολύ δύσκολο (λόγω χρωμάτων) despicable me το τελευταιο Shrek το Toy Story 3 και τελος το Avatar
Πριν ξεκινήσω τα σχετικα με το color code πρέπει να πω πως ηξερα ελάχιστα για αυτόν τον τροπο 3D και ποτε δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία λογο της μικρης αποδοχής του και διαθεσιμότητας υλικου…
Μάλλον τιποτα δεν ειναι τυχαίο…

Στην ουσια λοιπον..
Η πρώτη απογοήτευση ηρθε με το που ανοιξα του κουτακι με τα δύο ζευγαρια γυαλια της color code ( Poly)…
Ενώ θα περίμενα να δω εστω ένα υποτυπώδη πλαστικο σκελετο τελικα αντίκρισα μια αναβάθμιση των γνωστών χάρτινων γυαλιων με τη διαφορα ότι οι βραχίονες αυτων των γυαλιών ηταν λαστιχένιοι ενώ τα γυαλια δεν ηταν τιποτα αλλλο από καπλαντισμένα χρωματιστά φιλμ ώστε να φαίνονται πιο στερεά…
Η κοροϊδία αυτων των δυο ζευγαριών είναι φυσικα στη τιμη αφου η συγκεκριμένη φθηνοκατασκευη κοστολογήθηκε στα 24 ευρω συν 5 ευρω μεταφορικα ( συνολο 29 ευρω ) ενώ αντιθέτως τα πολύ καλύτερης ποιότητας γυαλιά της pro-ana ( red cyan) κοστιζουν μονο 5 ευρω .
Παρακατω παραθέτω φωτο για να δειξω αυτά που σας περιγράφω.
colorcode02.jpg

colorcode01.jpg

Οσον αφορα της εικονα…
Ποιος ειπε πως το color code δεν επηρεάζει τα χρώματα;;
Οι χρωματικές διαφορες είναι τετοιες που στο τελος αναγκάστηκα να ξαναρυθμίσω την tv μου σύμφωνα με τα γουστα του color code.
Το θεμα για μενα ηταν διπλα εκνευριστικό γιατι αν εχεις δωσει καποια χρήματα για να ρυθμίσεις την τηλεοραση σου ( η τον προβολεα σου ) είναι τρελό να προσπαθείς να χαλάσεις ότι εχεις φτιαξει για αυτόν και μονο το λογο.
Όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε παραπανω η φωτεινότητα με το colοr code πέφτει σημαντικά για αυτό καλο είναι να ανεβάσετε οσο το δυνατον τη φωτεινότητα της τηλεόρασης σας ( ολες οι lcd εχουν μπόλικο αποθεμα φωτεινότητας)
Σε κανονικη θεαση η ρύθμιση του back light στη tv μου είναι λιγο κατω απο τη μεση και ετσι αναγκάστηκα λογο της πτωσης της φωτεινότητας να την καργάρω…
Παρολα αυτά ακομα και ετσι δεν μπορω να πως πως κατάφερα να την φερω σε ικανοποιητικά επίπεδα…
Συν της αλλης ολες αυτές οι μετακινήσεις εφεραν την αίσθηση της ευκρίνειας σε χαμηλότερα επίπεδα…
Και εξηγούμαι τι θελω να πω με αυτό…
Μερικους από τους βασικους λογους που αντιλαμβανόμαστε υψηλή ευκρίνεια ( εκτος από την εγγενή ανάλυση) είναι η φωτεινότητα και η υψηλή αντιθεση.
Όταν αυτά αρχιζουν να χανουν εδαφος η γενικη αίσθηση της εικονας ιδιαίτερα σε μεσαία σκοτεινα και πιο σκοτεινά πλανα, γίνεται φλατ…
Το ανεβασμα του back light μπορει να δινει φως μειώνοντας την πτωση φωτεινότητας από τα γυαλια, αλλα καταστρέφει το μαυρο και τις διαβαθμίσεις του αρα και την αντιθεση .
Για μενα αυτό και μονο το καθιστα ακατάλληλο για οποιαδήποτε θεαση σε HD…
Μπόρει σε φωτεινά λιβάδια η σε ντοκυματερ που αφορουν τις Άλπεις να ειναι οκ αλλα σε ότι αφορα τα υπόλοιπα … με τιποτα…
Ακομα και το ghosting που φυσικα δεν απουσιάζει ουτε από δω , έρχεται σε δευτερη μοιρα όταν δημιουργούνται θεματα φωτεινότητας και αντίθεσης

Ειλικρινά, στις πολλες εναλλαγές που εκανα μεταξύ των γυαλιων της pro-ana και της colorcode σε αρκετες σκηνες έβρισκα πιο θελκτική την εικονα των πρωτων ακομα και αν με κούραζαν σχετικα γρηγορα εν αντιθέσει με τα γυαλια της colorcode που όση ωρα και να τα φορουσα δεν καταλαβαινα τιποτα…
Αλλα τι να το κανεις …δωρο άδωρο…

Τελος οσον αφορα την ποιοτητα και το βαθος του τρισδιάστατου ηταν ελαχιστες οι σκηνες ( μέσο-φωτεινες προς φωτεινες) που καπως μου αρεσε αυτό που εβλεπα ,αν και μου φάνηκε πως στη πραγματικότητα ανθυπόβαλα τον εαυτο μου και αυτό γιατι όταν τα εβγαζα και ξανα δοκίμαζα τα red cyan με ολα τα ελαττώματα του , ειχε πολυ καλύτερη τρισδιάστατη αισθηση.
Αυτά τα δυο αν μπορούσαν να πεταξουν τα αρνητικά τους και κρατούσαν μονο τα θετικα θα ειχαμε μια πολύ καλη περίπτωση αλλα δυστυχώς ετσι όπως λειτουργούν δεν τα θεωρω ιδιαίτερα θελκτικά .

Last edited:

Αν και δεν ημουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για αυτό που θα εβλεπα παρολα αυτά απογοητεύτηκα..
Δεν περίμενα τοσο χαμηλή αποδοση.

Πειραματίστηκα τουλάχιστον 2 ώρες κάνοντας αλλαγές των δυο γυαλιών ( anaglyph –colorcode) προσπαθώντας να βγαλω κατι καλο από αυτή την ιστορια αλλα ματαια
Τις ταινιες που επελεξα να τεσταρω ηταν το πολύ δύσκολο (λόγω χρωμάτων) despicable me το τελευταιο Shrek το Toy Story 3 και τελος το Avatar
Πριν ξεκινήσω τα σχετικα με το color code πρέπει να πω πως ηξερα ελάχιστα για αυτόν τον τροπο 3D και ποτε δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία λογο της μικρης αποδοχής του και διαθεσιμότητας υλικου…
Μάλλον τιποτα δεν ειναι τυχαίο…

Στην ουσια λοιπον..
Η πρώτη απογοήτευση ηρθε με το που ανοιξα του κουτακι με τα δύο ζευγαρια γυαλια της color code ( Poly)…
Ενώ θα περίμενα να δω εστω ένα υποτυπώδη πλαστικο σκελετο τελικα αντίκρισα μια αναβάθμιση των γνωστών χάρτινων γυαλιων με τη διαφορα ότι οι βραχίονες αυτων των γυαλιών ηταν λαστιχένιοι ενώ τα γυαλια δεν ηταν τιποτα αλλλο από καπλαντισμένα χρωματιστά φιλμ ώστε να φαίνονται πιο στερεά…
Η κοροϊδία αυτων των δυο ζευγαριών είναι φυσικα στη τιμη αφου η συγκεκριμένη φθηνοκατασκευη κοστολογήθηκε στα 24 ευρω συν 5 ευρω μεταφορικα ( συνολο 29 ευρω ) ενώ αντιθέτως τα πολύ καλύτερης ποιότητας γυαλιά της pro-ana ( red cyan) κοστιζουν μονο 5 ευρω .
Παρακατω παραθέτω φωτο για να δειξω αυτά που σας περιγράφω.
colorcode02.jpg

colorcode01.jpg

Οσον αφορα της εικονα…
Ποιος ειπε πως το color code δεν επηρεάζει τα χρώματα;;
Οι χρωματικές διαφορες είναι τετοιες που στο τελος αναγκάστηκα να ξαναρυθμίσω την tv μου σύμφωνα με τα γουστα του color code.
Το θεμα για μενα ηταν διπλα εκνευριστικό γιατι αν εχεις δωσει καποια χρήματα για να ρυθμίσεις την τηλεοραση σου ( η τον προβολεα σου ) είναι τρελό να προσπαθείς να χαλάσεις ότι εχεις φτιαξει για αυτόν και μονο το λογο.
Όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε παραπανω η φωτεινότητα με το colοr code πέφτει σημαντικά για αυτό καλο είναι να ανεβάσετε οσο το δυνατον τη φωτεινότητα της τηλεόρασης σας ( ολες οι lcd εχουν μπόλικο αποθεμα φωτεινότητας)
Σε κανονικη θεαση η ρύθμιση του back light στη tv μου είναι λιγο κατω απο τη μεση και ετσι αναγκάστηκα λογο της πτωσης της φωτεινότητας να την καργάρω…
Παρολα αυτά ακομα και ετσι δεν μπορω να πως πως κατάφερα να την φερω σε ικανοποιητικά επίπεδα…
Συν της αλλης ολες αυτές οι μετακινήσεις εφεραν την αίσθηση της ευκρίνειας σε χαμηλότερα επίπεδα…
Και εξηγούμαι τι θελω να πω με αυτό…
Μερικους από τους βασικους λογους που αντιλαμβανόμαστε υψηλή ευκρίνεια ( εκτος από την εγγενή ανάλυση) είναι η φωτεινότητα και η υψηλή αντιθεση.
Όταν αυτά αρχιζουν να χανουν εδαφος η γενικη αίσθηση της εικονας ιδιαίτερα σε μεσαία σκοτεινα και πιο σκοτεινά πλανα, γίνεται φλατ…
Το ανεβασμα του back light μπορει να δινει φως μειώνοντας την πτωση φωτεινότητας από τα γυαλια, αλλα καταστρέφει το μαυρο και τις διαβαθμίσεις του αρα και την αντιθεση .
Για μενα αυτό και μονο το καθιστα ακατάλληλο για οποιαδήποτε θεαση σε HD…
Μπόρει σε φωτεινά λιβάδια η σε ντοκυματερ που αφορουν τις Άλπεις να ειναι οκ αλλα σε ότι αφορα τα υπόλοιπα … με τιποτα…
Ακομα και το ghosting που φυσικα δεν απουσιάζει ουτε από δω , έρχεται σε δευτερη μοιρα όταν δημιουργούνται θεματα φωτεινότητας και αντίθεσης

Ειλικρινά, στις πολλες εναλλαγές που εκανα μεταξύ των γυαλιων της pro-ana και της colorcode σε αρκετες σκηνες έβρισκα πιο θελκτική την εικονα των πρωτων ακομα και αν με κούραζαν σχετικα γρηγορα εν αντιθέσει με τα γυαλια της colorcode που όση ωρα και να τα φορουσα δεν καταλαβαινα τιποτα…
Αλλα τι να το κανεις …δωρο άδωρο…

Τελος οσον αφορα την ποιοτητα και το βαθος του τρισδιάστατου ηταν ελαχιστες οι σκηνες ( μέσο-φωτεινες προς φωτεινες) που καπως μου αρεσε αυτό που εβλεπα ,αν και μου φάνηκε πως στη πραγματικότητα ανθυπόβαλα τον εαυτο μου και αυτό γιατι όταν τα εβγαζα και ξανα δοκίμαζα τα red cyan με ολα τα ελαττώματα του , ειχε πολυ καλύτερη τρισδιάστατη αισθηση.
Αυτά τα δυο αν μπορούσαν να πεταξουν τα αρνητικά τους και κρατούσαν μονο τα θετικα θα ειχαμε μια πολύ καλη περίπτωση αλλα δυστυχώς ετσι όπως λειτουργούν δεν τα θεωρω ιδιαίτερα θελκτικά .

Από την αρχή φαινόταν ο σκοπός σου φίλε Cinemusic - Ανδρέας και αποκαλύπτεται μια χαρά τώρα!!
Όταν ξεκινάς με Αρνητικότητα πριν καλά καλά δοκιμάσεις κάτι, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ είναι να Καταλήξεις με Αυτήν!!! ;-)
Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από μέρους σου!! ;-) (και δεν το λέω ειρωνικά)
Ο σκοπός σου είναι άλλος και φαίνεται από την Αρχή... ;-)
(μην υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων ανθρώπων τόσο... γιατί αυτό κάνεις... ;-) )
Η αρνητικότητα στο μεγαλείο της................
Αργότερα θα μιλήσω και τηλεφωνικός με τον φίλο Σωτήρη, ο οποίο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ έχει DLP PROJECTOR 1080P FULL HD, που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, τα οποία ήταν πάλι μέσα στην αρνητικότητα αυτή την φορά για την DLP τεχνολογία, οτί δεν υπάρχουν DLP FULL HD 3D, υπάρχουν εδώ και χρόνια HD 720P 3D σε πολύ λογικές τιμές, σίγουρα που κάτι θα ξέρεις, αλλά αναφέρουμε οτι μας βολεύει και όπως μας βολεύει,και το επόμενο βήμα είναι DLP 1080P 3D!! Αν δεν έχουν ήδη βγει την στιγμή που γράφω,απλά σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί δεν έχω σκοπό να αγοράσω άμεσα... ;-) )

Ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του το αποτέλεσμα είναι Ικανοποιητικότατο με Πολύ καλό το 3d!! (κάτι το οποίο Επίσης Παραβλέπουμε γιατί δεν μας συμφέρει... ;-) (POST #127)

Αυτό που έχεις σκοπό είναι να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ τα αρνητικά και μόνο και μάλιστα με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δυνατό τρόπο, φαίνεται και με τον τρόπο που έχεις τραβήξει τις φωτογραφίες..........
Είσαι ο μόνος με τόσο αρνητική άποψη για το ColourCode, απ'οσους έχουν δει τι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει!! (και για εμένα προσωπικά αυτό Λέει ΠΟΛΛΑ!! ;-) )
(όπως επίσης αμφιβάλω και κάτι πολύ μάλιστα οτι ασχολήθηκες μαζί του!!)

Τα μεταφορικά για τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι 4 Euros και όχι 5!!
0.70 και κάτι σε χρεώνουν για την Visa
Η τιμή των γυαλιών είναι για 2 ζευγάρια!!
Και στην τελική τι περίμενες να πάρεις με τα συγκεκριμένα χρήματα...??? ;-)
Υπάρχουν και τα Pilot και τα Pro αν αναζητάς καλύτερη ποιότητα και πιο ανθεκτικά!! ;-)
Και την τιμή των Pilot (20 Euros) την θεωρώ απολύτως φυσιολογική, αν αναλογιστείς οτι με τα ίδια χρήματα παίρνεις γυαλιά από πλανόδιους!! ;-)

Όπως είπα και πριν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου αρέσει να ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΙ, μπορεί σε κάποιους άλλους να αρέσει και δικαίωμα τους, και με βάζεις σε αυτή την διαδικασία............ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ!!! (όπως είπα και στον διαχειριστή του Forum, το ΛΑΘΟΣ μου ήταν οτι μπήκα στην διαδικασία της Απάντησης!! ;-) Τα Λάθη γίνονται για να μην επαναλαμβάνονται ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ!!! ;-) )

Και κάνεις ΤΕΣΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!! Είναι ιδιαίτερα ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ στο εξωτερικό!!
(την φωτογραφία του Obama με τα ColourCode δεν την έβαλα ΑΠΛΑ για την ΒΑΛΩ..... ;-) )

Καλησπέρα Σας!!

Φιλικά κωνσταντίνος!! ;-)

Και μία ακόμα σημείωση γιατί κάθισα και διάβασα Πιο προσεχτικά αυτά που γράφεις, ναι πριν τα διάβασα φευγαλέα, γιατί όπως προείπα, πιστεύω οτι ο σκοπός σου είναι Άλλος..................... ;-)

ΤΙΠΟΤΑ απ'όσα είπες ΔΕΝ ισχύει για την εικόνα!!!!!!!!!!!!!!!
Ίσα Ίσα που ΑΥΞΑΝΕΙ την ΑΠΟΔΟΣΗ του ΜΑΥΡΟΥ!!!!!!! (όσο και να αυξήσεις το Backlight!! Και πιστεύω οτι συμβαίνει λόγω του Μπλε φακού του, που τονίζω ότι δεν είναι Καθαρό Μπλέ (εμπεριέχει και ελάχιστο κόκκινο μέσα!!) Αυτά σε SONY.... ;-)

Oσον αφορά τους 3D dlp ειναι γνωστό οτι υπάρχουν 720 αλλα μάλλον εσυ τωρα το εμαθες. ( αλλα παίζουν μονο μεσω pc)..
Η αναφορα ηταν για 1080 dlp που δεν εχουν βγει ακομα καθως φημολογείται πως υπάρχει αδυναμία μετάδοσης 1080p + 120hz. ( τουλάχιστον προς το παρόν)

Για τα υπόλοιπα δεν θα ασχοληθω …
Είναι φανερό ,πως σου είναι αδύνατον να δεχτείς διαφορετική άποψη εκτος από τη δικη σου…
Το να περιμένει κανεις από σενα σεβασμό στη αντίθετη αποψη είναι όνειρο θερινή νυχτος

Oσον αφορά τους 3D dlp ειναι γνωστό οτι υπάρχουν 720 αλλα μάλλον εσυ τωρα το εμαθες. ( αλλα παίζουν μονο μεσω pc)..
Η αναφορα ηταν για 1080 dlp που δεν εχουν βγει ακομα καθως φημολογείται πως υπάρχει αδυναμία μετάδοσης 1080p + 120hz. ( τουλάχιστον προς το παρόν)

Για τα υπόλοιπα δεν θα ασχοληθω …
Είναι φανερό ,πως σου είναι αδύνατον να δεχτείς διαφορετική άποψη εκτος από τη δικη σου…
Το να περιμένει κανεις από σενα σεβασμό στη αντίθετη αποψη είναι όνειρο θερινή νυχτος

Την ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν μπορώ φίλε μου και Ιδιαίτερα όταν αυτή Προϋπάρχει ΠΡΙΝ Καν Δει Και Δοκιμάσει Κάτι Κάποιος.... ;-)
(ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! :guitarist: )

Και το θέμα μας είναι να Παίζουν διάμεσο PC!!! (αν το καταλάβεις Ποτέ ΠΟΙΟ είναι το θέμα μας.....)

Έλεος.............................................................................................................................................................

Παιδιά είναι κρίμα να γαμ...τε το θέμα, ας περιοριστούμε στο να καταθέτουμε τις απόψεις μας. Το ιδανικό θα ήταν να να έχουμε μόνο εμπειρίες φίλων και προτάσεις επί της ουσίας. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος κάνει τον αβανταδόρο (lol,lol,lol ;-) χε,χε..) στους πωλητές γυαλιών, είχε κάτι ωραίο να πεί, απο κει και πέρα η ευθύνη της αγοράς γυαλιών συνολικά 45 ευρώ είναι δικιά μου...

Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός ως προς το αποτέλεσμα του 3d αλλά το βλέπω στη χειρότερη σαν μια ακόμα απογευματινή "περιπέτεια" στο PC, αν και προσανατολίζομαι να σας πω την αλήθεια περισσότερο στη χρήση σε παιχνίδια.

Ανδρέα, με προβλημάτισες γιατί υπερβαίνοντας την προτροπή του Κωνσταντίνου για τα χάρτινα colorcode, πήγα στα φαινομενικά ανώτερα "poly". Η εικόνα που βλέπω ότι είναι flat, δε με polyενθουσιάζει, προτιμούσα καμπυλωτά, σαν κανονικά γυαλιά δηλαδή, αλλά τα πήρα γιατί ήταν ελαφριά και πιο ποιοτικά από τα χάρτινα (θεωρητικά πάντα). Στέκονται καλά στο πρόσωπο; Ίσως να προλαβαίνω να τα αλλάξω με κάποια καλύτερα!