HD suisse απο 1.12.2007

George στην ελλάδα δεν βρήκα κατάστημα, ακόμη και στην ελβετία έψαχνα 20 μέρες για να βρω ένα που να δέχεται να στείλει κάρτα στο εξωτερικό, αν το θες σου στελνω ΠΜ (μόνο να ξερεις λίγα γαλλικά, γιατι ειναι της γαλλόφωνης ελβετίας)... πάντως ακόμη κάρτα δεν έχω στα χερια μου αλλά λογικά είναι στο δρόμο!
Για να διαφημίσω τους ελβετούς λίγο ακόμη (λες και χρειάζονται) να πω ότι μόλις σήμερα διάβασα ότι αγόρασαν τα δικαιώματα φόρμουλας 1 μέχρι το 2010...να μην υποθέσουμε ότι θα τα δείξουν στο HD κανάλι τους με αξεπέραστη ποιότητα εικόνας;

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Για να διαφημίσω τους ελβετούς λίγο ακόμη (λες και χρειάζονται) να πω ότι μόλις σήμερα διάβασα ότι αγόρασαν τα δικαιώματα φόρμουλας 1 μέχρι το 2010...να μην υποθέσουμε ότι θα τα δείξουν στο HD κανάλι τους με αξεπέραστη ποιότητα εικόνας;
Να υποθέτουμε ..μετά βεβαιότητας!
Σε διάφορες συνεντεύξεις σε γερμανικά περιοδικά αλλά και σε δελτία τύπου, οι εκπρόσωποι του Χα-ντε Σουις αναφέρουν ότι το κανάλι θα ρίξει μεγάλο βάρος στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.
Εγώ περιμένω και HD τελικό του τσαμπιονς λιγκ.

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Να υποθέτουμε ..μετά βεβαιότητας!
Σε διάφορες συνεντεύξεις σε γερμανικά περιοδικά αλλά και σε δελτία τύπου, οι εκπρόσωποι του Χα-ντε Σουις αναφέρουν ότι το κανάλι θα ρίξει μεγάλο βάρος στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.
Εγώ περιμένω και HD τελικό του τσαμπιονς λιγκ.

Oλυμπιακος εισαι φιλτατε?:flipout::flipout:

Πλακα πλάκα με γαβρο στο τελικό του τσαμπιονς ληγκ η πόλη που έχει αναλάβει την διεξαγωγή του θα τρίβει τα χερια της απο την κονόμα που θα κάνουν τα μαγαζιά της απο χιλιάδες οπαδούς, αν μαλιστα αυτό συμβει με αγγλική ομάδα θα κονομήσουν και οι μπυραρίες (θα είχε ενδιαφέρον ένας τελικός ΤΣΕΛΣΗ -ΟΣΦΠ...). Αν όμως θέλει να προχωρήσει ο ΟΣΦΠ στο τσαμπιονς ληγκ προέχει ...να χάσει απο την ΑΕΚ την Κυριακή για το πρωτάθλημα, καθώς έχει στατιστικά αποδειχθεί ότι όταν πάει καλά μέσα...δεν πάει καλά έξω!

Πλακα πλάκα με γαβρο στο τελικό του τσαμπιονς ληγκ η πόλη που έχει αναλάβει την διεξαγωγή του θα τρίβει τα χερια της απο την κονόμα που θα κάνουν τα μαγαζιά της απο χιλιάδες οπαδούς...
Αν συμβεί αυτό που λες και το Χα-Ντε Σουις μεταδώσει σε υψηλή ευκρίνεια, τότε θα γίνουμε όλοι ..Ελβετοί!!

Με τους ελβετούς είμαστε ...ξεχωριστό είδος, η διαφοροποίηση έγινε πριν απο εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια και δεν ξέρω καν...αν μπορεί να γίνει πλέον διασταύρωση και τι είδος θα έβγαζε!
Εννοείται πως δεν υπονοώ ότι είμαστε οι ανάποδοι και αυτοί είναι οι σωστοί γιατι τα καλά που έχουν συνεπάγονται και αντίστοιχα στραβά. Αν είχαμε μόνο τα καλά των ελβετών και τα καλά τα δικά μας, τότε θα είμασταν ...η τέλεια ράτσα!
Θελω να πως πως αν ποτε γίνουμε ελβετοί...θα πάψουμε να είμαστε έλληνες! Η Ελβετία είναι καταπληκτική χώρα για τουρισμό, αλλά για να ζήσει ένας έλληνας εκει μόνιμα...πρέπει να πάψει να είναι έλληνας! (Αλλιώς θα περάσει την ζωή του στις φυλακές της Ελβατίας, καθώς θα κάνει 10 ποινικά αδικήματα την ημέρα!)

βρε συ Βορειε??
αυτα θα πρεπει να γραψω και εγω οταν μου ερθει η καρτα? :BDGBGDB55:
ειναι μεσα στην συμφωνια? :guitarist::guitarist:
αν ειναι να ξεκινησω απο τωρα:singer::singer:

ω γλυκια Ελβετια της ευρωπης καμαρι
που εστειλες την καρτα σου μονο για τον Λαρρυ

που στους δρομους η ταχυτητα δεν εχει οριο
μα στειλε αλλη μια για τον φιλο Voreio

Θελω να πως πως αν ποτε γίνουμε ελβετοί...θα πάψουμε να είμαστε έλληνες! Η Ελβετία είναι καταπληκτική χώρα για τουρισμό, αλλά για να ζήσει ένας έλληνας εκει μόνιμα...πρέπει να πάψει να είναι έλληνας! (Αλλιώς θα περάσει την ζωή του στις φυλακές της Ελβατίας, καθώς θα κάνει 10 ποινικά αδικήματα την ημέρα!)

έτσι είναι. έχω ξαδερφο της μάνας μου παντρεμένο στην ελβετία και τα ξέρω από πρώτο χέρι. έφαγε τα πρόστιμα του στην αρχή και μετά ηρέμησε και ζει τη ζωη του εκεί με απίστευτη ποιότητα...(όταν έρχεται εδώ όμως θυμάται τα παλιά και χειρότερα:music-smiley-005:)

και για να είμαστε και εντός θέματος λέτε να τον χρησιμοποιήσω να μου στείλει καμιά κάρτα? από την άλλη είμαι πολύ φρέσκος στα δορυφορικά και με το 500αράκι μου είμαι μια χαρά. μου φαίνεται ακόμα πολύ νωρίς να πάω σε hd δέκτη. αυτό το κανάλι πάντως δείχνει ιδανική περίπτωση.

ετσι ειναι και εγω εχω 2 φιλους στην Ελβετια και ντρεπομαι να τους παρω διοτι ξερω οτι θα αρνηθουν και με το δικιο τους....

επι τη ευκαιρια digitalb ειναι ON και με εκπληκτικο προγραμμα σε 1080ι

Εχουμε ότι την Δευτέρα θα τηλεφωνήσω να τους κραξω! Απο 10-12 φαίνεται πως σταλθηκε λεει η κάρτα μου, αλλά ακόμη δεν έφτασε στον προορισμό της!
Προφανώς κάποιο γεράκι ....έφαγε το ταχυδρομικό περιστέρι!

Εχουμε ότι την Δευτέρα θα τηλεφωνήσω να τους κραξω! Απο 10-12 φαίνεται πως σταλθηκε λεει η κάρτα μου, αλλά ακόμη δεν έφτασε στον προορισμό της!
Προφανώς κάποιο γεράκι ....έφαγε το ταχυδρομικό περιστέρι!
Φίλιππε, πριν από περίπου δύο μήνες είχα κάνει μια παραγγελία από γερμανικό e-shop και την έλαβα 25 ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής της, οπότε μην ανησυχείς.

Ανάσταση!
Μετα απο νέο εμαιηλ που έστειλα χτες (αφού δεν σήκωναν το τηλέφωνο) μου τηλεφώνησαν σήμερα απο Ελβετία, όπου και μου ειπαν και καλα οτι όταν εκανα την αγορα (1νοεμβριου) ίσχυε η αντικαταβολή προς ελλάδα...ενώ τώρα δεν ισχύει! Τελικά μου έστειλαν μία φόρμα για πληρωμή με paypal (και στην νέα τιμή για τους ...εκτός Ελβετίας, αφού δεν ειχα ελβετική διευθυνση να την στείλουν εκεί), οπότε τους πλήρωσα έτσι και τώρα αναμένω επιτέλους την άφιξη της κάρτας...
Μου ειπαν παντως πως τελευταία ειχαν πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα! (Λαρρυ τι έγινε, πόσοι κάνατε παραγγελία;) Για την επόμενη κάρτα που θα χρειαστούμε (πιθανότατα την αλβανική) προτείνω να μαζευτούμε ως φόρουμ και να κάνουμε ομαδική αγορά!

συμφωνω !!!! ως προς το 2ο σκελος για το πρωτο φιλω σταυρο δεν εδωκα διευθυνση ακομη σε κανεναν ...περιμενω αυριο την δικη μου και μετα

Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η