HD suisse απο 1.12.2007

Εμενα την ταχυδρομησαν τη Δευτερα. Ποτε θα την εχω αραγε. Ελπιζω αυριο. Πιστευω να δειξουν απο Φλεβαρη Champions League γιατι εχουν τα δικαιωματα για εναν αγωνα τη βδομαδα.

για εικονα δεν το συζητω.......μακραν απο της πιο καλες που εχω δει
ειδικα τα πρωινα αφιερωματα με εικονες απο την μαγευτικη Ελαβετια ειναι μια μαγεια

το βραδακι εχει και opera σε HD

περιμενω με αγωνια να δω CL αγωνες και φυσικα Ολυμπιακους αγωνες και EURO 2008

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

για εικονα δεν το συζητω.......μακραν απο της πιο καλες που εχω δει
ειδικα τα πρωινα αφιερωματα με εικονες απο την μαγευτικη Ελαβετια ειναι μια μαγεια

το βραδακι εχει και opera σε HD

περιμενω με αγωνια να δω CL αγωνες και φυσικα Ολυμπιακους αγωνες και EURO 2008
Εκανα μια ερευνα αγορας για μοντουλα viaccess 2.6 αλλα δεν βρήκα...
μπορώ να χρησιμοποιήσω την DIABLO CAM;

ναι παιζει επισης στην Αγ Παρασκευη με 50 ευρω πουλανε mondules viacess

Σημερα εφτασε και η δικια μου απ τον ξαδερφο στην Ελβετια! Τελεια εικονα! Να αναφερω οτι στο SF swei που ειναι στο πακετο θα μεταδωσει 19/2 Liverpool-Inter και στις 20/2 Arsenal-Milan! Δυστυχως στο προγραμμα δεν βλεπω στο HD Suisse μεταδοση Champions League! Γιατι αραγε?

Γιατι στοιχίζουν πολύ τα δικαιώματα τετοιων αγώνων και μάλιστα σε HD
Οι ελβετοί προσφέρουν μεν ποιότητα αλλά δεν σκορπάνε και στον αέρα τα λεφτα των φορολογόυμενων, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι (βλεπε λεφτα που δόθηκαν σε πρασινη και κόκκινη ΠΑΕ)

Σημερα εφτασε και η δικια μου απ τον ξαδερφο στην Ελβετια! Τελεια εικονα! Να αναφερω οτι στο SF swei που ειναι στο πακετο θα μεταδωσει 19/2 Liverpool-Inter και στις 20/2 Arsenal-Milan! Δυστυχως στο προγραμμα δεν βλεπω στο HD Suisse μεταδοση Champions League! Γιατι αραγε?
Εδω και 5 ημέρες εφόσον τα εστειλα ολα τα χρήματα(κάρτα και ενεργοποίηση) εχει πέσει τάφος..

Στο HD Suisse oταν δειχνει ντοκυμαντερ ή καοια εκπομπη κανει καποια μικροσπασιματα στην κινηση η εικονα, ενω οταν δειχνει τα διαφημιστικα σποτακια ειναι αψογη η κινηση. Γιατι συμβαινει αυτο? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος?

Στο HD Suisse oταν δειχνει ντοκυμαντερ ή καοια εκπομπη κανει καποια μικροσπασιματα στην κινηση η εικονα, ενω οταν δειχνει τα διαφημιστικα σποτακια ειναι αψογη η κινηση. Γιατι συμβαινει αυτο? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος?
Τι δέκτη εχεις;

PACE DS810XE. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD (DIGITALB HD, SAT1 HD, PROSIEBEN HD KAI LUXE TV) ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ! ΓΙΑΤΙ?
Γιατί όλα τ' άλλα που αναφέρεις εκπέμπουν ελεύθερα ενώ το HD Suisse όχι.
Επίσης είναι γνωστή η δυστροπία του δέκτη στη συνεργασία του με (σχεδόν) όλες τις δημοφιλείς μοντούλες και αυτό του αφαιρεί πολλούς πόντους.
Ποια μοντούλα χρησιμοποιείς?

Δεν ξέρω πως γίνεται σε μένα αλλά δουλεύει μια χαρά το HD suisse με την skystar2 στο PC μου με το progdvb. Που δεν θα έπρεπε γιατί δεν είναι HD η κάρτα μου. Με βγάζει ένα μήνυμα λάθους φίλτρου Elecard AVC και μετά ανοίγει κανονικά, βέβαια δουλεύει στο φουλ ο επεξεργαστής (AMD x2 Core 4000+). Πολύ καλό ναι, είδα το "Run Forest Run" σε HD, τέλεια!!

Κοκκινο viaccess. Στο μενου γραφει 1.0 V484, application V1.08.003, SCM Microsystems. Mπορω να κανω καποια αναβαθμιση στη μοντουλα? Να προσθεσω οτι στα αλλα δυο καναλια του πακετου (SF1, SFswei) η εικονα ειναι σωστη!

Last edited:
παιδια τωρα το καναλι εκπεμπει σε 720p, στη συνεχεια αναμενεται να αλλαξει σε 1080i????

Αγαπητοί φίλοι, ζητάω τη βοήθεια σας.
Στις 13/01/2008 παρήγγειλα από www.tvsat.ch την κάρτα και το CAM με πληρωμή μέσω PAYPAL.
Στις 26/01/2008 τους ρώτησα με eMail για να μάθω πότε θα παραλάβω την παραγγελία, και η απάντηση στα Ελβετικά υποθέτω, είναι η εξής :

Bonjour

Votre commande a bien été enregistre et votre carte est en attente d’activation, des que l’activation serra effectuée nous vous transmettrons votre carte par envoie recommande

Meilleures salutations

Tout Par Satellite SA
Case postale 253
2 ch du Parc
Ch-1024 Ecublens
Plan & adresse notres show room sur rendez-vous.

Info, support : 0900 900 657 de 10h a 21h
Vente : +41216570646 de 10h a 16h
Fax : +41216570645

www.toutparsatellite.com
Enregistrez-vous au news

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στη μετάφραση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στα Γαλλικα ειναι
σε καλο δρομο εισαι
οι παραγγελια σου καταχωρηθηκε και να περιμενεις να σου κανουν active την καρτα και μετα θα σου την στειλουν με συστημενο ταχυδρομειο

Κοκκινο viaccess. Στο μενου γραφει 1.0 V484, application V1.08.003, SCM Microsystems. Mπορω να κανω καποια αναβαθμιση στη μοντουλα? Να προσθεσω οτι στα αλλα δυο καναλια του πακετου (SF1, SFswei) η εικονα ειναι σωστη!
Προφανως φταιει ο δεκτης. Η βερσιόν του κόκκινου βιαξες που έχεις είναι η πλέον πρόσφατη