ekigonzalez
Senior Member
Εμενα την ταχυδρομησαν τη Δευτερα. Ποτε θα την εχω αραγε. Ελπιζω αυριο. Πιστευω να δειξουν απο Φλεβαρη Champions League γιατι εχουν τα δικαιωματα για εναν αγωνα τη βδομαδα.
Εκανα μια ερευνα αγορας για μοντουλα viaccess 2.6 αλλα δεν βρήκα...για εικονα δεν το συζητω.......μακραν απο της πιο καλες που εχω δει
ειδικα τα πρωινα αφιερωματα με εικονες απο την μαγευτικη Ελαβετια ειναι μια μαγεια
το βραδακι εχει και opera σε HD
περιμενω με αγωνια να δω CL αγωνες και φυσικα Ολυμπιακους αγωνες και EURO 2008
Εδω και 5 ημέρες εφόσον τα εστειλα ολα τα χρήματα(κάρτα και ενεργοποίηση) εχει πέσει τάφος..Σημερα εφτασε και η δικια μου απ τον ξαδερφο στην Ελβετια! Τελεια εικονα! Να αναφερω οτι στο SF swei που ειναι στο πακετο θα μεταδωσει 19/2 Liverpool-Inter και στις 20/2 Arsenal-Milan! Δυστυχως στο προγραμμα δεν βλεπω στο HD Suisse μεταδοση Champions League! Γιατι αραγε?
Τι δέκτη εχεις;Στο HD Suisse oταν δειχνει ντοκυμαντερ ή καοια εκπομπη κανει καποια μικροσπασιματα στην κινηση η εικονα, ενω οταν δειχνει τα διαφημιστικα σποτακια ειναι αψογη η κινηση. Γιατι συμβαινει αυτο? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος?
Γιατί όλα τ' άλλα που αναφέρεις εκπέμπουν ελεύθερα ενώ το HD Suisse όχι.PACE DS810XE. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ HD (DIGITALB HD, SAT1 HD, PROSIEBEN HD KAI LUXE TV) ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ! ΓΙΑΤΙ?
Οχι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους η εκπομπή θα γίνεται στα 720p.παιδια τωρα το καναλι εκπεμπει σε 720p, στη συνεχεια αναμενεται να αλλαξει σε 1080i????
Προφανως φταιει ο δεκτης. Η βερσιόν του κόκκινου βιαξες που έχεις είναι η πλέον πρόσφατηΚοκκινο viaccess. Στο μενου γραφει 1.0 V484, application V1.08.003, SCM Microsystems. Mπορω να κανω καποια αναβαθμιση στη μοντουλα? Να προσθεσω οτι στα αλλα δυο καναλια του πακετου (SF1, SFswei) η εικονα ειναι σωστη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.