HDI Dune Prime 3.0 Review !

Συγνώμη, τι είναι το sbs;

Side-by-side.

hqdefault.jpg

Καλησπέρα, το player τα έπαιξε. Αρνείστε να διαβάσει οποιοδήποτε διςκακι. Ήταν απο αυτά που έκανε αρκετό θόρυβο... Ξέρει κανείς τι μπορώ να του βάλω? Ψαχνώ οικονομική λύση καθώς είναι εκτός εγγύησης και υπάρχει PS3 για BR, απλά θέλω να δουλεύει.

Καλησπέρα, το player τα έπαιξε. Αρνείστε να διαβάσει οποιοδήποτε διςκακι. Ήταν απο αυτά που έκανε αρκετό θόρυβο... Ξέρει κανείς τι μπορώ να του βάλω? Ψαχνώ οικονομική λύση καθώς είναι εκτός εγγύησης και υπάρχει PS3 για BR, απλά θέλω να δουλεύει.

Δεν νομίζω να υπάρχει λύση, πόσο μάλλον φτηνή.
Σαν media player σου δουλεύει?

Σαν media παιζει μια χαρά, απλα δεν θελω να το παροπλήσω σαν player. Γνωρίζεις specs που πρεπει να εχει για να ψαξω στο ebay?

Αν δεν βρεις φωτο στο net, το ανοιγεις και τσεκαρεις.

Λογικα ενα ενα κοινο ''pc'' driver θα φοραει (αντε να ναι slim).

Αν πιανουν λιγο τα χερια σου θα το αλλαξεις ευκολα μονος σου φανταζομαι.

Δεν παίρνει οποιοδήποτε "PC-Drive" αυτό ήταν και είναι το μεγάλο μείον στα Dune. Παίρνει μόνο το δικό του ΟΕΜ που είναι LG ή Sony, και αυτό γιατί χρειάζεται να έχει συγκεκριμένη ROM το drive για να φορτώσει το BIOS ώστε να το αναγνωρίσει το μηχάνημα. Φυσικά και δεν παίζει με την καμία για αγορά το drive της μαμάς αφού η τιμή του φτάνει την τιμή του player. Η λύση που έχουν βρεί οι χρήστες στο εξωτερικό είναι αυτό το drive της BTC http://www.btc.com.tw/english/2-13-6-BluRayLoader.htm#BP που είναι φτιαγμένο γι' αυτή τη δουλειά και η ROM του διαβάζει και αποθηκεύει το BIOS του DUNE και λειτουργεί σαν ΟΕΜ...απλά βρίσκεις ποιός έχει την BTC στην Ελλάδα ή ψάχνεσαι στο δίκτυο και προχωράς...

Η απάντηση απο την BTC:
I’m sorry this kind of item is only sold to factories that are assembling BLU ray players mainly in China etc we don’t sell to individuals as specifications are required to match system.
Regards
Dave Taylor
Sales and Product Development

Για sbs δεν υπάρχει πρόβλημα ακολουθώντας το οδηγό μετατροπής srt σε sup

Το δούλεψα το θέμα αλλά δεν βγάζω άκρη.
Το προσπάθησα με δυο τρόπους, που και με τους δυο έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Οι υπότιτλοι στον προτζέκτορα ξεκινούν από τη δεξιά πλευρά και από τη μέση και μετά συνεχίζουν στα αριστερά της εικόνας. Ο ένας τρόπος είναι με το 3DSubtitler και ο δεύτερος τρόπος είναι με το srt23dass. Στον υπολογιστή φαίνονται δυο εικόνες (sbs) και δυο υπότιτλοι (σωστά δηλαδή). Στον προτζέκτορα αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
Τι στο διάολο κάνω λάθος και πάει στράφι ένα μέρος του ποσού που έδωσα για τον προ;
Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας

Kαλημέρα,μετα απο αρκετο καιρό χρήσεις του base 3 που εχω, σημερα και ενω ηταν σε stand by mode πηγε η κορη μου και πατησε το κουμπι απο το Player για να ανοιξει ,δηλαδη το εκλεισε.

Οταν το ξαναπατησα για να ανοιξει κανονικα, απλα δεν ξανα αναψε ποτε.

Να υποθεσω οτι εχω θεμα με την τροφοδοσια;

Με το 3d subtitler μπορεις ευκολα να προσθέσεις 3d υποτιτλους στις ματροσκες σου προσέχοντας μονο δυο λεπτομέρειες.
Σώζεις το αρχείο υποτιτλων σε sup ( bluray sup ) και μετα ενσωματώνεις το αρχείο στην ματροσκα με το mkv merge.

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Με το 3d subtitler μπορεις ευκολα να προσθέσεις 3d υποτιτλους στις ματροσκες σου προσέχοντας μονο δυο λεπτομέρειες.
Σώζεις το αρχείο υποτιτλων σε sup ( bluray sup ) και μετα ενσωματώνεις το αρχείο στην ματροσκα με το mkv merge.

Προσπάθησα να το κάνω όπως μου είπες αλλά ενώ στο 3d subtitler το έσωσα σαν bluray sup, δεν μπορούσα να το βάλω στο mkvmerge GUI (v3.3.0). Δεν το δεχόταν στα υποστηριζόμενα αρχεία και όταν έβαζα να ανοίξουν όλα τα αρχεία μου ζητούσε fps (frame?), το οποίο δεν το πείραξα και το έβαλε μόνο του στο 25.
Στη συνέχεια και τελειώνοντας μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα

Error: 'W:\3D\Νέες Ταινίες\Man.Of.Steel.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PublicHD\Νέος φάκελος\Man of Steel.sup' track 0: mkvmerge encountered broken or unparsable data in this AVC/h.264 video track. Either your file is damaged (which mkvmerge cannot cope with yet) or this is a bug in mkvmerge itself. The error message was:

και απλώς δεν άνοιγε την ταινία που δημιούργησε.
Καμιά ιδέα;

Μπορεί κανεις να μας πει τι νεο δινει το update ?μου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που ανοίγω το player ζητάει αναβάθμιση !

κι αλλο update τι εγινε με αυτους ............με το προηγουμενο το μονο που ειδα να προσθετουν ειναι εικονιδιο για τον καιρο (πολυ ομορφο) σε αυτο τωρα ? ο περασε κανεις?

εχω ενα αρχειο bravehart bluray rip με extras και τα παντα .
το ανοιξα προχτες να δω κανα extras και μου κολλησε το συμπαν , χρειαστηκε να κανω reboot.
πλεον δεν παιζουν τα extras λογο των update με την cinavia????
ειναι τυχαιο γεγονος ? η ταινια παιζει κανονικα , με το play lite ως γνωστο.