HDI Dune Prime 3.0 Review !

Ειναι συνδεμενο σε panasonic g10 kai epson 3500(μεσω ντενον και σπλιτερ).Δοκιμασα 1080π στα 60χερτζ μαλλον η ιδανικη επιλογη για κινηση στις ματροσκες.Για μπλου ρει επελεξα 1080 23,9 χερτζ.Το κρακ σε ηχο και εικονα παρατηρειτε καθως φορτωνει ο εξωτερικος(ακουγετε εντονο τικ τακ απο τον σκληρο) ξεσυγχρονιζεται η εικονα με τον ηχο και μετα απο 4-5 δεφτ, επανερχεται.Ο σκληρος εχει εξωτερικη τροφοδοσια.Μ ηπως εχει σχεση ο σκληρος?

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Το Yadis είναι ένα free προγραμματακι που το κατεβαζεις και το εγκαθιστάς στο pc σου…
Αυτο με τη σειρα του ενημερώνει του σκληρους δισκους με τις ταινίες σου προσθέτοντας εικονες και στοιχεία που δινουν την δυνατότητα στο Dune να δειχνει όπως παρουσιάζω σε αυτό το τοπικ.

Έχω ένα base και πήρα και έναν εσωτερικό δίσκο που τον σύνδεσα στο pc σαν εξωτερικό με dockin station.
Αν τον ενημερώσω με το yadis και τον συνδέσω με το base θα τα βλέπει κανονικά τα εξώφυλλα;
Επίσης έχω πολλά παιδικά DVD σε φακέλους ts ονομαζόμενα στα ελληνικά μπορώ χειροκίνητα να τα ενημερώσω με εξώφυλλα ,σε αυτά που έχω εξώφυλλα από πριν δε θα τα βλέπει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Έχω ένα base και πήρα και έναν εσωτερικό δίσκο που τον σύνδεσα στο pc σαν εξωτερικό με dockin station.
Αν τον ενημερώσω με το yadis και τον συνδέσω με το base θα τα βλέπει κανονικά τα εξώφυλλα;

Αν συνδέσεις τον δίσκο σου στο base με τον ιδιο τρόπο όπως τον εχεις συνδεμένο στο pc σου ( δηλαδή σε μια usb) δε θα έχεις πρόβλημα.
Αν τον βάλεις μεσα στο base πιθανον να μην εμφανίζονται κανονικά γιατι οι εσωτερικοί σκληροι στο dune ( στο prime σίγουρα) διαμορφώνονται σε ext2 ( όχι σε ntfs) και δυστυχώς εάν ο δισκος δεν είναι φορμαρισμένος σε ntfs υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης έχω πολλά παιδικά DVD σε φακέλους ts ονομαζόμενα στα ελληνικά μπορώ χειροκίνητα να τα ενημερώσω με εξώφυλλα ,σε αυτά που έχω εξώφυλλα από πριν δε θα τα βλέπει;
Τα εξωφυλλα που ειχες δεν τα βλεπει.
Μπορεις να βαλεις εξωφυλλα χειροκίνητα αλλα θα παιδευτείς λιγο με τις συνόψεις .
Τσεκαρισε πρωτα το yadis.
Που ξερεις, μπορει τα παιδικά που ψαχνεις να υπαρχουν στη Database που συνδέεται το yadis.

Παντως για οποιαδήποτε απορία μπορει οποιος θελει να θέσει την ερώτηση του στο αντίστοιχο θεμα που αναφέρεται στο yadis

Εχω βαλει ενα φλας 4gb απο πισω για τις λητουργιες του και τον δισκο τον εχω ntfs.Οταν τον συνδεσω αφου θα τον φορτωσω με ταινιες θα θελει να τον κανει xt2 δηλ.

Εχω βαλει ενα φλας 4gb απο πισω για τις λητουργιες του και τον δισκο τον εχω ntfs.Οταν τον συνδεσω αφου θα τον φορτωσω με ταινιες θα θελει να τον κανει xt2 δηλ.Εννοητε οτι τον θελω σαν εσωτερικο.

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Ειναι συνδεμενο σε panasonic g10 kai epson 3500(μεσω ντενον και σπλιτερ).Δοκιμασα 1080π στα 60χερτζ μαλλον η ιδανικη επιλογη για κινηση στις ματροσκες.Για μπλου ρει επελεξα 1080 23,9 χερτζ.Το κρακ σε ηχο και εικονα παρατηρειτε καθως φορτωνει ο εξωτερικος(ακουγετε εντονο τικ τακ απο τον σκληρο) ξεσυγχρονιζεται η εικονα με τον ηχο και μετα απο 4-5 δεφτ, επανερχεται.Ο σκληρος εχει εξωτερικη τροφοδοσια.Μ ηπως εχει σχεση ο σκληρος?

Σίγουρα εχεις θεμα με τον δισκο σου..
Παντως το θεμα με την κινηση του dune απασχολεί και μενα…
Εδώ και καιρο εχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρω τα αίτια για τα σπασίματα στην κίνηση…
Κατέληξα να πιστευω πως το dune δεν κολλάει με την tv αφου σε άλλες που εκανα το τεστ δεν αντιμετώπισα προβληματα κίνησης…
Μακαρι να είναι κατι άλλο που μου εχει ξεφύγει αλλα δεν το βλέπω .

Εχω βαλει ενα φλας 4gb απο πισω για τις λητουργιες του και τον δισκο τον εχω ntfs.Οταν τον συνδεσω αφου θα τον φορτωσω με ταινιες θα θελει να τον κανει xt2 δηλ.Εννοητε οτι τον θελω σαν εσωτερικο.

Δεν εχω το base και δεν ειμαι σίγουρος αλλα νομίζω πως αν βάλεις τον δισκο σου φορμαρισμενο σε ntfs δεν θα βλέπει τα αρχεια σου το base.
Κανε μια δοκιμη βάζοντας δυο τρεις ταινιες στο δισκο και μετα πέρασε το στο base .
Μπορει να δουλεύει και να κανω λαθος.

Σε NTFS δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το Base. Τον χρησιμοποιείς κανονικά για read, write, delete, κτλ. Εννοείται πως πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware.

Σε NTFS δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το Base. Τον χρησιμοποιείς κανονικά για read, write, delete, κτλ. Εννοείται πως πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware.
Γιωργο οι τηλεοπτικες εγγραφές ( με το usb tuner) αποθηκεύονται στον δισκο όταν τον εχεις φορμαρισμένο σε ntfs;

Καλησπέρα πριν μερικές ώρες μου ήρθε το Dune Base από Γερμανία. Του έκανα αναβάθμιση με το τελευταίο firmware και προσπάθησα να δει το computer που είναι στο δίκτυο. Στο computer έχω κάνει αυτή την εβδομάδα Format και το ξαναέστησα για να είναι φρέσκο, ένα format το χρόνο του κάνει καλό, αλλά το Dune δεν θέλει να του δει τους φακέλους.
Να περιγράψω τι κάνω μήπως κανείς μπορεί να βοηθήσει. Λοιπόν στο PC User/Takis/My Documents πάω Properties /Sharing/Share και του προσθέτω Everyone. Μετά πάω στον Dune Πλοήγηση Δικτύου/SMB/WorkGroup/Takis-PC και αντί να έχει τα My Documents είναι κενό. Καμιά ιδέα ;;;;

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Χμμ... με το prime δυστυχως δεν τα εχω καταφερει
Μπορώ να αλλάξω το interface του , δηλαδή να αλλάξω αυτό το μπλε Wallpaper που έχει και να του βάλω όπως εσύ μια ωραία εικόνα ;;; Σου έχω γράψει και στο κομμάτι που εξηγείς το Yadis.

Μπορεις να αλλάξεις το μπλε wallpaper αλλα μονο για τους σκληρούς δισκους που θα συνδέσεις…
Στη front page του dune δεν νομιζω πως μπορεις να επέμβεις ( για αυτό θα πρεπει μάλλον να πειραχθεί το firmware του dune)