Το Yadis είναι ένα free προγραμματακι που το κατεβαζεις και το εγκαθιστάς στο pc σου…
Αυτο με τη σειρα του ενημερώνει του σκληρους δισκους με τις ταινίες σου προσθέτοντας εικονες και στοιχεία που δινουν την δυνατότητα στο Dune να δειχνει όπως παρουσιάζω σε αυτό το τοπικ.
Έχω ένα base και πήρα και έναν εσωτερικό δίσκο που τον σύνδεσα στο pc σαν εξωτερικό με dockin station.
Αν τον ενημερώσω με το yadis και τον συνδέσω με το base θα τα βλέπει κανονικά τα εξώφυλλα;
Τα εξωφυλλα που ειχες δεν τα βλεπει.Επίσης έχω πολλά παιδικά DVD σε φακέλους ts ονομαζόμενα στα ελληνικά μπορώ χειροκίνητα να τα ενημερώσω με εξώφυλλα ,σε αυτά που έχω εξώφυλλα από πριν δε θα τα βλέπει;
Ειναι συνδεμενο σε panasonic g10 kai epson 3500(μεσω ντενον και σπλιτερ).Δοκιμασα 1080π στα 60χερτζ μαλλον η ιδανικη επιλογη για κινηση στις ματροσκες.Για μπλου ρει επελεξα 1080 23,9 χερτζ.Το κρακ σε ηχο και εικονα παρατηρειτε καθως φορτωνει ο εξωτερικος(ακουγετε εντονο τικ τακ απο τον σκληρο) ξεσυγχρονιζεται η εικονα με τον ηχο και μετα απο 4-5 δεφτ, επανερχεται.Ο σκληρος εχει εξωτερικη τροφοδοσια.Μ ηπως εχει σχεση ο σκληρος?
Εχω βαλει ενα φλας 4gb απο πισω για τις λητουργιες του και τον δισκο τον εχω ntfs.Οταν τον συνδεσω αφου θα τον φορτωσω με ταινιες θα θελει να τον κανει xt2 δηλ.Εννοητε οτι τον θελω σαν εσωτερικο.
Γιωργο οι τηλεοπτικες εγγραφές ( με το usb tuner) αποθηκεύονται στον δισκο όταν τον εχεις φορμαρισμένο σε ntfs;Σε NTFS δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το Base. Τον χρησιμοποιείς κανονικά για read, write, delete, κτλ. Εννοείται πως πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware.
Μπορώ να αλλάξω το interface του , δηλαδή να αλλάξω αυτό το μπλε Wallpaper που έχει και να του βάλω όπως εσύ μια ωραία εικόνα ;;; Σου έχω γράψει και στο κομμάτι που εξηγείς το Yadis.Χμμ... με το prime δυστυχως δεν τα εχω καταφερει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.