Headphone Deals

^ +1

Σημερινά deals

Akg K712 pro 197 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος είναι η χαμηλότερη καταγεγραμμένη τιμή ever)

Bang & Olufsen H6 (2nd Gen) 165 λίρες (παρουσίαση ελπίζω σύντομα-το ξανααγόρασα-ίδιο ακουστικό δεύτερη φορά δεν είχα ξανααγοράσει να πω την αλήθεια)

Εξαρτάται τι θέλεις. Είναι διαφορετικά ακουστικά. Το momentum είναι κλειστό με ήχο που απευθύνεται στην "νεολαία" όπως λέω εγώ. Δηλαδή έχει αρκετά τονισμένο το μπάσο και το mid bass και έχει αρκετό roll off στις υψηλές. Πάντως επειδή τα έχω ακούσει αρκετά ο ήχος είναι ευχάριστος χωρίς το μπάσο να γίνεται ενοχλητικό τύπου basshead. Είναι αρκετά ώριμο ακουστικό για το είδος που αντιπροσωπεύει από τα καλύτερα. Η άνεση είναι καλή και η σκηνή τυπική για κλειστό.
Κατά την γνώμη μου το 598 είναι καλύτερο αλλά όπως σου είπα γούστα είναι αυτά.

Εχω τετοιου τυπου ακουστικα και δεν ειναι τοσο ταιριαστα για μενα (πιο οικονομικα βεβαια τα AKG K451, τα εχω ακουσει ελαχιστα και ισως σκεφτω και να τα πουλησω), οποτε αφου τζαζ, μπλουζ, ροκ, κλασικη, εντεχνο ειναι τα ειδη που κυριως ακουω μαλλον τα 598 ειναι για μενα. Αλλες επιλογες με αυτη την ταυτοτητα ηχου (598) ποιες εχουμε??? εστω και λιγο πιο ακριβες αν αξιζουν τα εξτρα λεφτα...

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα γιατί θα ξεφύγουμε , θα χρειαστείς και ενισχυτή κλπ. Ξεκινά με αυτά κατά την γνώμη μου. Όπως σου είπα σε αυτή την τιμή είναι κλοπή. Έτοιμος είμαι να το πατήσω το κουμπί να τα έχω για δεύτερα.
(Ενδεικτικά και για μην πεις ότι ντε και καλά έχω κόλλημα με αυτά , άλλες επιλογές πολύ αξιόλογες φυσικά η καθεμία με τον δικό της χαρακτήρα (που πρέπει να ακούσεις κανονικά πριν αποφασίσεις) είναι AKG K612 pro , 712 pro , beyerdynamic dt 880 και φυσικά sennheiser HD 600/650.)

Το ενδεδειγμενο ειναι φυσικα να ακουει κανεις πριν αγορασει, αλλα στη Β. Ελλαδα πού μπορει να γινει δοκιμη αυτων των ακουστικων??? Τεσπα και dac/amp υπαρχει (Fiio e10k olympus 2) ο οποιος εχει συνδεθει σε εναν ολοκληρωμενο marantz, οποτε θεμα υψηλης αντιστασης δεν τιθεται. Τα k612 ειναι κοντα στην τιμη, τα αλλα ξεφευγουν. Πού υπερτερει το καθενα κατα τη γνωμη σας??? Αν λαβετε υποψιν πως μ' αρεσει ο ζεστος, λεπτομερης ηχος, η τρισδιαστατη αποδοση της σκηνης, χωρις εμφαση στα μπασα- αλλα να ειναι γεματα και στακατα και με ανεση για πολυωρες ακροασεις (με τους περιορισμους βεβαια που βαζουν τα χρηματα που διαθετω...) τι θα μου προτεινατε??? Τζαζ-μπλουζ-ροκ-κλασικη κλπ θα παιζουν κυριως.

Για αυτή τη χρήση με αυτά τα συνοδά και σε αυτά τα χρήματα θα σου προτείναμε αυτό που έχει παραγγείλει ήδη....

Το K612 pro ίσως ακουστεί λίγο πιο γεμάτο στα μπάσα.
Όμως με το Fiio θα είσαι οριακά σε θέμα οδήγησης.

http://reference-audio-analyzer.pro/en/report/hp/akg-k-612-pro.php

http://reference-audio-analyzer.pro/en/report/hp/sennheiser-hd-598.php

Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και το δικαίωμα επιστροφής του Amazon διάρκειας ενός μήνα
χωρίς ερωτήσεις.
Παραγγέλνεις και τα δύο , τα ακούς (με προσοχή) και επιστρέφεις αυτό
που δεν σου αρέσει.
Εγώ έχω επιστρέψει ακουστικό των 800 και πήρα πίσω μέχρι και τα μεταφορικά της επιστροφής,

Last edited:
Για αυτή τη χρήση με αυτά τα συνοδά και σε αυτά τα χρήματα θα σου προτείναμε αυτό που έχει παραγγείλει ήδη. ...

Μανο επειδη η παραγγελια δεν ισχυει πλεον (εκκρεμει αλλα τα λεφτα εχουν επιστραφει στην καρτα μου) ελεγα να κανω ενα τελευταιο τσεκινγκ πριν παω παλι για τα 598 ;)

Εννοείται καλά κάνεις που το ψάχνεις.

Πληροφοριακά υπάρχουν σε προσφορά τις τελευταίες ημέρες και τα 579 στις 70 λίρες. Δεν ξέρω πως συγκρίνονται με 599/598/569/559 (ΕΛΕΟΣ sennheiser με τα 200 μοντέλα) αλλά αν δεν κάνω λάθος έχουν όλα τους ίδιους drivers.

Τα 579 τα βγαζει σουπερ για τις μουσικες που ακουω, αν και εχω την υποψια οτι τα 598 εχουν πιο ζεστο ηχο, εσεις τι καταλαβατε? Ειναι ομως προπαραγγελιες δεν ειναι διαθεσιμα... Αυτο με τις 30 μερες πολυ ενδιαφερον, θα χρειαστω λεπτομερειες!!!

Έχετε υπόψη ότι τα HD579 έρχονται μόνο με ένα (3m) καλώδιο ενώ τα 598SR με 2 καλώδια (ένα 3m σε μεγάλο καρφί και ένα 1.2m σε μικρό καρφί οποίο έχει και μικρόφωνο για κλήσεις)

Επίσης τα 598 δεν κυκλοφορούν πια (έχουν αντικατασταθεί από τα ακριβότερα 599). Τα 598SR είναι amazon only έκδοση η οποία φαντάζομαι δεν θα κυκλοφορεί για πολύ ακόμη.

Επίσης από τα Specs
HD579:
  • Frequency response 15- 28,000 Hz
  • Sound pressure level (SPL) 106dBSPL (1kHz/1Vrms)
  • THD, total harmonic distortion <0.2% (1kHz, 100dBSPL)
HD598SR:
  • Frequency response 12- 38,500 Hz
  • Sound pressure level (SPL) 112dBSPL (1kHz/1Vrms)
  • THD, total harmonic distortion <0.1% (1kHz, 100dBSPL)
(Επίσης τα HD569 ειναι Closed back, όπως και τα 598CS-amazon only τα τελευταία)

Last edited:
Δημήτρη δεν σε συμφέρει θα σε τσακίσει το τελωνείο

οχι ρε Μανο-ουτε καν το σκεφτομαι...!!απο περιεργεια το δοκιμασα.
εχω τα MX40 που δεν τα βγαζω απο τα αυτια μου για κανενα αλλο ακουστικο..:music-smiley-004::music-smiley-004::music-smiley-004:

Χοχο. Όντως πολλά καλά διαβάζω για το M40x. Να το χαίρεσαι

3 χρονια τωρα,ξεκουραστο και ουδετερο ακουστικο,καταπινει αδιαμαρτυρητα τα παντα...!και σε αρκετα υψηλες εντασεις..
φαγωθηκαν λιγο τα Pad(λογικο)αλλα ουτε με ενα 20αρι τα αντικαθιστω.
και ναι ειναι οντως απο τα καλυτερα στην κατηγορια των 100 ευρω.