Hi-End Εργαλείο

Το φτωχούλικο του...Θεού κι οι άπιστοι Θωμάδες.

Ημουν κι εγώ ένας άπιστος Θωμάς κι έτσι τώρα μπορώ και καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές...Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις άν δεν το ακούσεις. Μιά ή λίγο παραπάνω δοκιμές(άν πέσετε σε σκάρτο) θα σας πείσουν.
Πρός το...παρόν έχω αγοράσει 3 προς 32,33 ευρά έκαστον.Ανοίγοντας το πρώτο και συνδέοντάς το με κάτι παλιά ic QED silver spiral,έπαιξε όπως περίπου το αντίστοιχο του Μορφέα.Περίπου,γιατί (ω ναί κύριοι!!!),στρώνει με την πάροδο του χρόνου.
Μέχρι τώρα έχει γράψει περίπου 15 ώρες και σιγά σιγά βελτιώνεται στα σημεία.
Πως παίζει και μιλάω με απόλυτα κριτήρια.Ο ήχος του είναι ουδέτερος,πολύ στακάτος και με πολύ καλή ροή της μουσικής.Είναι κι ολίγον κουραστικό-σκληρό ενώ η σκηνή δεν έχει αρκετό βάθος (σχετικά επίπεδη),αλλά περιμένω να παίξει καμιά βδομάδα ακόμα,πρίν πώ κάτι οριστικό πάνω σ' αυτές τις παράμετρους.
Τι μου θυμίζει σαν χαρακτήρας;Θα έλεγα το πρώτης γενιάς Audionet art των 3000+ ευρό(που είχε περάσει απο το ράκ μου),μόνο που εκείνο είχε μεγαλύτερο ήχο,ήταν πιό "σκοτεινό" κι είχε μαλακότερες μεσαίες.

Λέω να του αγοράσω κανένα ic γύρω στο χιλιάρικο.Τι λέτε κι εσείς;:flipout:

φιλε dipie τι εννοεις λεγοντας μαλακοτερες μεσαιες? -bye-

Διαφορες κατασκευαστικές δεν φαίνεται να υπάρχουν, Τα τσιπάκια είτε δουλεύουν είτε δεν δουλεύουν.
Στο τροφοδοτικό και στο transport θια μπορούσαν ενδεχομένως να υπήρχαν κάποιες διαφορές. Αλλά και πάλι, εγώ το τοποθετώ ηχητικά κάπου στα 400 ευρώ σαν ολοκληρωμένο player. Τουλάχοστον όσα έχω ακούσει μέχρι σήμερα.

Θέλω να ακούσω ένα ¨"καλό" κόντρα σε ένα "κακό" δείγμα για να μπορώ να καταλάβω αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από δείγμα σε δείγμα.

επιτελους καποιος θετει ενα σημειο αναφορας οσον αφορα την τιμη,για να καταλαβουμε που κινηται το μηχανημα! :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

επιτελους καποιος θετει ενα σημειο αναφορας οσον αφορα την τιμη,για να καταλαβουμε που κινηται το μηχανημα! :SFGSFGSF:

παιδιά το μηχάνημα κινείται στα 32 ευρώ, δηλαδή σε 8-10 κυριακάτικες εφημερίδες, ένα ουζάκι με μεζέ γιά 2, μιά καλή ταινία dvd, ένα καλό βιβλίο, ένα καρτοκινητό της πλάκας με 10 ευρώ χρόνο ομιλίας ή ένα πάγιο κινητής των 180 λεπτών το μήνα.

Όποιος θέλει δοκιμάζει.

μην περιμένετε να σας πούμε (εγώ τουλάχιστον) αν παίζει γιά 500, γιά 1000 ή γιά 10000.
Γιά 32 σίγουρα παίζει. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Αντιστρόφως σκέφτηκε κανείς από σας αν το cd των 2500 που έχετε, ή των 1000 ή των 1800 ή των 5000 παίζει γιά 2500,1000,1800 ή 5000 ή μήπως γιά 800, 2000, 100 ή 2000 αντίστοιχα ?

Θα θεωρούσατε ότι "σας κλέψανε" αν το bs των 32 παίζει μόνο σαν 32 και όχι ίσως σαν 500 ή αν το player σας των 1500 παίζει σαν 600 ?

Λοιπόν για να λυθεί κάθε απορία.
Το μηχανάκι παίρνει 4,67895 πράσινα αστεράκια.-bye-

παιδιά το μηχάνημα κινείται στα 32 ευρώ, δηλαδή σε 8-10 κυριακάτικες εφημερίδες, ένα ουζάκι με μεζέ γιά 2, μιά καλή ταινία dvd, ένα καλό βιβλίο, ένα καρτοκινητό της πλάκας με 10 ευρώ χρόνο ομιλίας ή ένα πάγιο κινητής των 180 λεπτών το μήνα.
]

Αντε βρε,αυριο θα εχετε και το Toshiba 170 στα χερια σας (οσο κανει ενας φτηνος Zippo κοστιζει) για να κανετε και τις συγκρισεις.
Καλου κακου, ανοιχτε το να δειτε αν φοραει και το τσιπακι μεσα!!!

Αντε βρε,αυριο θα εχετε και το Toshiba 170 στα χερια σας (οσο κανει ενας φτηνος Zippo κοστιζει) για να κανετε και τις συγκρισεις.

Βρε Μιχαλη, το αφησα σπιτι το τοσιμπα. Οπως σου ειπα, εχω καθε πρωι μιση ωρα περπατημα απο κει που με αφηνει η γυναικα μου, μεχρι το γραφειο. Το μεσημερι θα φυγω κατευθειαν. Δυσκολο το κουβαλημα. Οταν γυρισω με το καλο, θα ερθεις σπιτι ν ακουσουμε ....

Παναγιωτιδη, τα ΒΒσια ειναι ετοιμοπολεμα?

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Λοιπόν κάποιος στην αρχή του ποστ ρώτησε πως είναι το Bluesky σε σχέση με το ADVANCE ACOUSTIC MCD203 MK2 και ο KOMHOST απάντησε δεν ξέρω είναι πολύ κοντά!!!

Όπως καταλαβαίνεται το φέρω βαρέως πλέον το ατόπημα του Α-Β με οτιδήποτε σχετικά με το bluesky και δεν σκοπεύω να το κάνω ξανά ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Ναι φίλε μου είχα πει ότι είναι κοντά μόλις που το είχα ακούσει για πρώτη φορά το BS.
Αργότερα όμως έγραψα σε άλλο post ότι σε A-B έχασε πανηγυρικά από το Advance σε όλους τους τομείς. Τόσο πανηγυρικά μάλιστα που και η γυναίκα μου το καταλάβαινε κατευθείαν με την πρώτη όσες φορές και αν το άλλαξα πάντα το Advance διάλεγε σε blind test που της έκανα.
Και ακόμα και από το Cambridge Audio DVD-89 σε Α-Β επίσης έχασε με χαρακτηριστική διαφορά.

Last edited:
Παιδια η αντιληψη του καλου ηχου ειναι μια. Αυτα τα "Εγω το βρισκω μουσικο, εμενα μου κανει, κτλ" τα ακουω βερεσε.

Το blue sky παιζει καλα αν συγκριθει με player των 100 ευρω.

Απο κει και περα το αυτι θελει εκπαιδευση. Αν δεν ξερεις και δεν εχιες την αναλογη εμπειρια, ειδικα σε μια πηγη μπορεις να νομισεις οτι ειναι και η καλυτερη στο κοσμο.

Αυτα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αντε το πολύ μέχρι 150 player να συγκριθεί.
Από 'κει και πέρα δεν...

παιδιά με όλο το σεβασμό στις απόψεις σας.

Το bs δεν αντέχει (κατά τη γνώμη μου) σε ΑΒ τεστ. Αιτία η χαμηλή του έξοδος.
Όσο και να ξέρεις και να προσπαθήσεις να αντισταθμίσεις η διαφορά είναι πάντα φανερή.
Θα δεχόμουν ΑΒ τεστ μόνο αν είχατε προ που να ρυθμίζει gain εισόδων και να τις ρυθμίζατε εκ των προτέρων με dbμετρο.

Αλλά και γενικά θεωρώ ότι δεν του ταιριάζει το ΑΒ.
Στο ΑΒ με το 50άρι μου πάντα το 50άρι κερδίζει.
Αν όμως συνεχίσω να ακούω με το 50αρι σε μιά ώρα θέλω να το κλείσω, ή αλλάζω διαρκώς δίσκους γιά να έχω φρέσκια την εντύπωση της αλλαγής.
Αν όμως αφήσω το φτηνό επί ώρες, κάθομαι και ακούω.
Δεν μου κάνει κέφι να αλλάξω και να πάω παρακάτω.
Ακούω σερί...
Αυτά συμβαίνουν σε μένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Όποιος θέλει δοκιμάζει.

μην περιμένετε να σας πούμε (εγώ τουλάχιστον) αν παίζει γιά 500, γιά 1000 ή γιά 10000.
Γιά 32 σίγουρα παίζει. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Αντιστρόφως σκέφτηκε κανείς από σας αν το cd των 2500 που έχετε, ή των 1000 ή των 1800 ή των 5000 παίζει γιά 2500,1000,1800 ή 5000 ή μήπως γιά 800, 2000, 100 ή 2000 αντίστοιχα ?

Θα θεωρούσατε ότι "σας κλέψανε" αν το bs των 32 παίζει μόνο σαν 32 και όχι ίσως σαν 500 ή αν το player σας των 1500 παίζει σαν 600 ?

μα
νομιζω οτι ημουν σαφης,μιλησα για σημειο αναφορας,τουτεστιν σημαινει οτι οταν λες 600 εννοεις 600,οταν λες 400 εννοεις 400 και παει λεγοντας

Νομίζω,ότι το θέμα δεν έχει πιά ουσία.
Οτι ήταν να ειπωθεί-ειπώθηκε.

Ακυρο λοιπον!!!
Βιαστηκα λιγο:smash:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

μα
νομιζω οτι ημουν σαφης,μιλησα για σημειο αναφορας,τουτεστιν σημαινει οτι οταν λες 600 εννοεις 600,οταν λες 400 εννοεις 400 και παει λεγοντας

και εγώ σαφέστερος....:ernaehrung004:

γιά 32...παίζει.
Σίγουρα.

Νομίζω,ότι το θέμα δεν έχει πιά ουσία.
Οτι ήταν να ειπωθεί-ειπώθηκε.

Δις.

Ακόμα μια φορά η συμβουλή που γράφτηκε απ την αρχή του thread "μη το αγοράσετε!".

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Άντε, αύριο θα έχουμε και δοκιμή στο Digital... :BDGBGDB55:
Τα ATC έχουν δείξει διαφορές ακόμη και σε πολύμπριζα με διαφορές τιμής της τάξης των 50 ευρώ. Εδώ θα κολήσουν;
Θα παίξει εναντίων του DVD Denon που έχω (400 ευρώ) και του Copland 823 (2.400 ευρώ).
Καλή του τύχη... :flipout:

Φιλαράκ, η σύγκριση με το 823 και το...πόρισμά σου με ενδιαφέρουν πολύ.

Έστω και με pm.

:ears: