Busoni
Supreme Member
Ελληνικούς υπότιτλους σε DivX διαβάζει; Ψήνομαι να το δοκιμάσω, κι αν δεν μείνει ως CD player, ας μείνει ως divx player τουλάχιστο...
Το φτωχούλικο του...Θεού κι οι άπιστοι Θωμάδες.
Ημουν κι εγώ ένας άπιστος Θωμάς κι έτσι τώρα μπορώ και καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές...Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις άν δεν το ακούσεις. Μιά ή λίγο παραπάνω δοκιμές(άν πέσετε σε σκάρτο) θα σας πείσουν.
Πρός το...παρόν έχω αγοράσει 3 προς 32,33 ευρά έκαστον.Ανοίγοντας το πρώτο και συνδέοντάς το με κάτι παλιά ic QED silver spiral,έπαιξε όπως περίπου το αντίστοιχο του Μορφέα.Περίπου,γιατί (ω ναί κύριοι!!!),στρώνει με την πάροδο του χρόνου.
Μέχρι τώρα έχει γράψει περίπου 15 ώρες και σιγά σιγά βελτιώνεται στα σημεία.
Πως παίζει και μιλάω με απόλυτα κριτήρια.Ο ήχος του είναι ουδέτερος,πολύ στακάτος και με πολύ καλή ροή της μουσικής.Είναι κι ολίγον κουραστικό-σκληρό ενώ η σκηνή δεν έχει αρκετό βάθος (σχετικά επίπεδη),αλλά περιμένω να παίξει καμιά βδομάδα ακόμα,πρίν πώ κάτι οριστικό πάνω σ' αυτές τις παράμετρους.
Τι μου θυμίζει σαν χαρακτήρας;Θα έλεγα το πρώτης γενιάς Audionet art των 3000+ ευρό(που είχε περάσει απο το ράκ μου),μόνο που εκείνο είχε μεγαλύτερο ήχο,ήταν πιό "σκοτεινό" κι είχε μαλακότερες μεσαίες.
Λέω να του αγοράσω κανένα ic γύρω στο χιλιάρικο.Τι λέτε κι εσείς;![]()
Διαφορες κατασκευαστικές δεν φαίνεται να υπάρχουν, Τα τσιπάκια είτε δουλεύουν είτε δεν δουλεύουν.
Στο τροφοδοτικό και στο transport θια μπορούσαν ενδεχομένως να υπήρχαν κάποιες διαφορές. Αλλά και πάλι, εγώ το τοποθετώ ηχητικά κάπου στα 400 ευρώ σαν ολοκληρωμένο player. Τουλάχοστον όσα έχω ακούσει μέχρι σήμερα.
Θέλω να ακούσω ένα ¨"καλό" κόντρα σε ένα "κακό" δείγμα για να μπορώ να καταλάβω αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από δείγμα σε δείγμα.
επιτελους καποιος θετει ενα σημειο αναφορας οσον αφορα την τιμη,για να καταλαβουμε που κινηται το μηχανημα! :SFGSFGSF:
παιδιά το μηχάνημα κινείται στα 32 ευρώ, δηλαδή σε 8-10 κυριακάτικες εφημερίδες, ένα ουζάκι με μεζέ γιά 2, μιά καλή ταινία dvd, ένα καλό βιβλίο, ένα καρτοκινητό της πλάκας με 10 ευρώ χρόνο ομιλίας ή ένα πάγιο κινητής των 180 λεπτών το μήνα.
]
Λοιπόν για να λυθεί κάθε απορία.
Το μηχανάκι παίρνει 4,67895 πράσινα αστεράκια.![]()
ούτε κάν 4.7 ?
φτού....:ADFAD2:
Αντε βρε,αυριο θα εχετε και το Toshiba 170 στα χερια σας (οσο κανει ενας φτηνος Zippo κοστιζει) για να κανετε και τις συγκρισεις.
Καλου κακου, ανοιχτε το να δειτε αν φοραει και το τσιπακι μεσα!!!
Λοιπόν κάποιος στην αρχή του ποστ ρώτησε πως είναι το Bluesky σε σχέση με το ADVANCE ACOUSTIC MCD203 MK2 και ο KOMHOST απάντησε δεν ξέρω είναι πολύ κοντά!!!
Όπως καταλαβαίνεται το φέρω βαρέως πλέον το ατόπημα του Α-Β με οτιδήποτε σχετικά με το bluesky και δεν σκοπεύω να το κάνω ξανά ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Παιδια η αντιληψη του καλου ηχου ειναι μια. Αυτα τα "Εγω το βρισκω μουσικο, εμενα μου κανει, κτλ" τα ακουω βερεσε.
Το blue sky παιζει καλα αν συγκριθει με player των 100 ευρω.
Απο κει και περα το αυτι θελει εκπαιδευση. Αν δεν ξερεις και δεν εχιες την αναλογη εμπειρια, ειδικα σε μια πηγη μπορεις να νομισεις οτι ειναι και η καλυτερη στο κοσμο.
Αυτα.
παιδιά το μηχάνημα κινείται στα 32 ευρώ, δηλαδή σε 8-10 κυριακάτικες εφημερίδες, ένα ουζάκι με μεζέ γιά 2, μιά καλή ταινία dvd, ένα καλό βιβλίο, ένα καρτοκινητό της πλάκας με 10 ευρώ χρόνο ομιλίας ή ένα πάγιο κινητής των 180 λεπτών το μήνα.
Όποιος θέλει δοκιμάζει.
μην περιμένετε να σας πούμε (εγώ τουλάχιστον) αν παίζει γιά 500, γιά 1000 ή γιά 10000.
Γιά 32 σίγουρα παίζει. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.
Αντιστρόφως σκέφτηκε κανείς από σας αν το cd των 2500 που έχετε, ή των 1000 ή των 1800 ή των 5000 παίζει γιά 2500,1000,1800 ή 5000 ή μήπως γιά 800, 2000, 100 ή 2000 αντίστοιχα ?
Θα θεωρούσατε ότι "σας κλέψανε" αν το bs των 32 παίζει μόνο σαν 32 και όχι ίσως σαν 500 ή αν το player σας των 1500 παίζει σαν 600 ?
Αντε βρε,αυριο θα εχετε και το Toshiba 170 στα χερια σας (οσο κανει ενας φτηνος Zippo κοστιζει) για να κανετε και τις συγκρισεις.
Καλου κακου, ανοιχτε το να δειτε αν φοραει και το τσιπακι μεσα!!!
μα
νομιζω οτι ημουν σαφης,μιλησα για σημειο αναφορας,τουτεστιν σημαινει οτι οταν λες 600 εννοεις 600,οταν λες 400 εννοεις 400 και παει λεγοντας
και εγώ σαφέστερος....:ernaehrung004:
γιά 32...παίζει.
Σίγουρα.
Νομίζω,ότι το θέμα δεν έχει πιά ουσία.
Οτι ήταν να ειπωθεί-ειπώθηκε.
Άντε, αύριο θα έχουμε και δοκιμή στο Digital... :BDGBGDB55:
Τα ATC έχουν δείξει διαφορές ακόμη και σε πολύμπριζα με διαφορές τιμής της τάξης των 50 ευρώ. Εδώ θα κολήσουν;
Θα παίξει εναντίων του DVD Denon που έχω (400 ευρώ) και του Copland 823 (2.400 ευρώ).
Καλή του τύχη...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.