HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

και ο ουρανός του Μισούρι δεν θα έπρεπε να του κατοχυρωθεί και πλήρως...

Τέτοια λέτε και ο Γαϊμβράσιος κοντεύει να φτάσει τα μηνύματα του Σπύρου... :flipout:

Δυστυχώς ή ευτυχώς συνονόματε ο ελεύθερος χρόνος που έχει ο καθένας δεν τον αφήνει να ασχοληθεί με το forum τόσες ώρες ώστε να είναι ενεργός σε πολλές κατηγορίες.

Μιχαλη δεν ειναι μονο ο ελευθερος χρονος που δεν υπαρχει φιλε!!!!

Ειναι και μια αλλη "λεπτομερια"

Μερικοι ,σαν και του λογου μου,δεν μπορει να κατεβασει η κουτρα τους κειμενο !!!!!
Εδω ισχυει το ρητο αναποδα!! "η μεν σαρξ προθυμη ,το δε πνευμα ασθενει (και πολυ μαλιστα)":flipout::flipout:

Μερικοι ,σαν και του λογου μου,δεν μπορει να κατεβασει η κουτρα τους κειμενο !!!!!

Δεν έχεις άδικο σε αυτό...
Βλέπω κάτι κείμενα του κρετίνου του supersonic και άντε μετά να γράψεις κάτι! Σαν έκθεση δημοτικού θα μου βγεί! :flipout:

Btw μας την έπεσε η μουσική κατηγορία; :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

και ο ουρανός του Μισούρι δεν θα έπρεπε να του κατοχυρωθεί και πλήρως...

Ο Haden στήνει το σκηνικό και φωτίζει ή σκουραίνει τον ουρανό ανάλογα. Γιά την κατάδειξη της κίνησης κάτω απ'αυτόν όμως υπεύθυνος είναι ο Metheny. Σωστά επισημαίνεις Δημήτρη -bye-

Δισκάρα! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

Metheny. Σωστά επισημαίνεις Δημήτρη -bye-

εγώ επίτηδες το έκανα: λέω "δεν θα αναφέρω τον κιθαρίστα και να δείς που θα πιάσει τα κουμπούρια ο αρχηγός" :p

Βλέπεις εμείς, κάνουμε και ...ανοίγματα σε άλλες κατηγορίες.-

Ψιτ κυριος!!!!:flipout:
Εμεις (ειδικα τα τσικο) της μουσικης εχουμε καλους προπονητες στην κατηγορια μας!!!!
Σιγα μην κωλώσουμε να ανοιχτουμε στις αλλες:flipout::flipout:

... μήπως να περιμαζέψουμε τον Λυμπερόπουλο, πίσω στα χωράφια μας, μην μας βγεί στο τέλος Χαϊεντάς .......

Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

... μήπως να περιμαζέψουμε τον Λυμπερόπουλο, πίσω στα χωράφια μας, μην μας βγεί στο τέλος Χαϊεντάς .......

Αστον μην γίνεστε μοναχοφαγάδες,η ανάμιξη των "φυλών" και τα "ταξίδια" καλό κάνουν πάντα...-bye-

Α ξέρεις από Πού έρχονται τα intruders. Πάλι καλά...:icon15: :rolleyes:

Είπε κανείς ότι δε διαβάζω τη μουσική κατηγορία; O Guybrush μου έχει απαγορεύσει να γράφω εκεί μέσα... :flipout:

Βλέπεις εμείς, κάνουμε και ...ανοίγματα σε άλλες κατηγορίες. Και πού είσαι: ούτε εμείς έχουμε χρόνο -bye-

Γουστάρω! :) Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ένα θέμα στην High End αξίζει το χρόνο ατόμων που ασχολούνται με άλλη κατηγορία! Αυτό το θεωρώ τουλάχιστον θετικό! -bye-

HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

Μπορούμε να πούμε την γνώμη μας και εμείς που δεν έχουμε Hi-End ?

συλλεκτης ¨μουσικης¨ .ασε ρε μεγαλε να αγορασουμε και μεις κανενα δισκακι που αγαπαμε.Το τι σουργελο εχει γινει με την ελληνικη σκηνη του 80 δεν λεγεται.Εχουν παει οι τιμες στο θεο απο κατι τετοιους που αγοραζουν ενα δισκο που ποτε δεν θα ακουσουν μονο και μονο για την "κατοχη" αυτου.Αν ηξεραν οι ΑΝΤΙ ή οι Χωρις Περιδεραιο (ευτυχως θα γινει επανεκδοση) πχ οτι τα δισκακια τους θα πωλουνταν σημερα ανω των 100ε δεν θα τα εβγαζαν ποτε.Ελεος πια !
τωρα το θεμα μηχανακιας με ανυπαρκτη δισκοθηκη εμενα μου ακουγεται σαν να αγοραζει hayabusa εσκιμωος στην γροιλανδια για να την βαζει μπρος μεσα στο ιγκλου και να ακουει τον θορυβο που κανει (πω πω κ@β...!)
ή σαν αυτο http://www.timony.com/jokes/wp-content/uploads/2008/03/vw_lighthouse_island.jpg

μου θυμιζει επισης εγκατασταση ηχοσυστηματος 3000ε σε αυτοκινητο με 3 sub και ακροαση hip-hop για να ακουγετε το μπασο,την στιγμη που στο σπιτι ακουει Βολανη
καπου υπαρχει προβλημα για μενα σε ολα αυτα

Ξέρω -και έχω...- μόνο 2 άλμπουμ της Naim, αλλά είναι, και τα δύο, συγκλονιστικά. Είναι του Charlie Haden, ντουέτα με πιανίστες : "Nightfall" (με τον John Taylor) και "None But The Lonely Heart" (με τον Chris Anderson).
Τα θεωρώ μέσα στους 5 ή 6 καλύτερους δίσκους που έβγαλε ο Haden, μετά από την περίοδό του με τον Ornette.

Αυτό το έχω κι εγώ! :ears:

Πολύ μ' αρέσει όταν βλέπω τους δικούς μας εδώ, αποκτά άλλον "αέρα" το θρεντ!

ΙΜΗΟ, τα χόμπυ είναι όντως αλληλένδετα.
Σίγουρα υπάρχουν οι εντελώς μηχανάκηδες, με 50 μόνο CD, υπάρχουν οι εντελώς μουσικόφιλοι, με ένα ηχοσύστημα ίσα-ίσα για ν' ακούν, υπάρχει και η μέση οδός.

Παράγοντες που επηρεάζουν αυτά, είναι ο ελεύθερος χρόνος και η παράλληλη ενασχόληση με άλλα χόμπι.

Κακά τα ψέματα πάντως, πριν από δυο χρόνια, μπήκα να ρωτήσω για πικάπ, αλλά θα ήμουν ακόμα ένας "αλεξιπτωτιστής", αν δεν υπήρχε η Μουσική Κατηγορία...

γιατί , ποιός έχει ;
Όλο και κάποιοι θα έχουν (εικασία).

Ρωτάω γιατί μπορεί να σου πουν, ότι δεν σου αρέσει ο Χάρυ Μπελαφόντε πχ που ανέφερες πριν, επειδή δεν τον έχεις ακούσει από Hi-End σύστημα.
Θα έβαζα και smile αλλά το λέω σοβαρά τελικά......μπορεί να στο πουν.

Όπως διάβασα κάπου στο forum, "συγκίνηση και δάκρυα" προκαλεί το σύστημα !!!
Αν είναι φθηνό, δεεεεν......, μόνο με κρεμμύδια δακρύζεις. :flipout:

Προσωπικά ακόμα θεωρώ το σύστημα δώρο προς τη συλλογή μουσικής μου. Και τη μουσική δώρο στον εαυτό μου.
Πιστεύω δε ότι θα πρέπει να μεγαλώσω τη συλλογή μου πριν να σκέπτομαι επενδύσεις προς τη hi-end κατηγορία.

Υποπτεύομαι δε ότι ακόμα και οι πιο ‛άρρωστοι μηχανάκιδες’ δεν επενδύουν σε πυγές για τις οποίες δεν διαθέτουν υλικό.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει super duper πικάπ χωρίς δίσκους. Ούτε κάποιον που να έχει το super duper SACD χωρίς να έχει sacd υλικό.
Ίσως δεν έχω γνωρίσει αρκετούς audio μηχανάκιδες… γιατί μιλάτε ώρες-ώρες για σημεία και τέρατα – που αγνοώ.
Ένα καλό σύστημα (ακόμα και hi-end) το δικαιολογώ πάντως σε όλους, σε όλα τα σπίτια, ανεξάρτητα από τη συλλογή μουσικής. Όπως άλλωστε και ένα καλό αμάξι ένα καλό ποδήλατο, ακριβές κουρτίνες, ακριβά ουίσκια κ.ο.κ.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι και το δικό τους χόμπι τους ευχαριστεί. Και εφόσον περάσω από το σπίτι τους θα τους κεράσω κανα δισκάκι. Εφόσον περάσουν αυτοί θα με κεράσουν κανα καλώδιο ή οτιδήποτε.

Είμαστε μεγάλο χωριό (avclub) και σίγουρα χαίρομαι όταν βλέπω όλα τα χόμπι κάπου να συναντιούνται.

Οι κάτοχοι hi end συστημάτων που παρουσιάζονται στις σελίδες του ΗΧΟΥ, αγορασμένα όλα απο την ίδια αντιπροσωπεία, πως θα τους αποκαλέσουμε?