Himedia 900 a/b/c

ναι, αυτό εννοώ, δηλαδή ούτε στον εσωτερικό σκληρό διαχωρίζει σειρές με ταινίες?

Διαχωρίζει ταινίες , μουσική , φωτογραφίες. Σειρές δεν έχω όμως για να στο πω 100% .Καλύτερα να σου πει και κανένας άλλος για σιγουριά.

Έχει τα θεματάκια του ακόμα από πλευράς υποστήριξης.Έχουν περάσει καμιά 40αρια μέρες από το τελευταίο ΕΠΙΣΗΜΟ firmware και ακομη δεν τους έχει πετύχει κάποιο άλλο σταθερό.

Διαχωρίζει ταινίες , μουσική , φωτογραφίες. Σειρές δεν έχω όμως για να στο πω 100% .Καλύτερα να σου πει και κανένας άλλος για σιγουριά.

Έχει τα θεματάκια του ακόμα από πλευράς υποστήριξης.Έχουν περάσει καμιά 40αρια μέρες από το τελευταίο ΕΠΙΣΗΜΟ firmware και ακομη δεν τους έχει πετύχει κάποιο άλλο σταθερό.
ok,thanks

Χθες κάναμε μια δοκιμή του Himedia 900b.
(Εγώ, Λευτέρης, Ichaltou)

Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής του. Δέχεται 3,5άρη σκληρό δίσκο με απλή τοποθέτηση (χωρίς βίδες και κατσαβίδια)
Η απόκριση του τ/χ θέλει βελτίωση.

Αν και ασχοληθήκαμε μαζί του σχεδόν 4 ώρες, δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση του.
Μας διέφυγε η πολύ χρήσιμη δοκιμή σε αναπαραγωγή BR-folder με εξωτερικούς υπότιτλους. Divx, DVD rip & iso, φωτογραφίες, Android, αναπαραγωγή από εσωτερικό σκληρό (δεν είχε), δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όπως και μεγάλο μέρος μουσικών αρχείων.

Η ετυμηγορία είναι ομόφωνη. Αριστο player στην κατηγορία τιμής που κινείται, υπό την έννοια ότι αξίζει τα χρήματα του, ειδικά το 900Α. (βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός)

Δικτυακά, έπαιξε άνετα 720p & 1080p, απέτυχε όμως πλήρως στην αναπαραγωγή bluray. (κολλήματα που δεν επιτρέπουν θέαση)
Κατά τ' άλλα, από εξωτερικό δίσκο απέδωσε πολύ καλά. Σε 3D ISO (με εξωτερικούς υπότιτλους) έπαιξε χωρίς πρόβλημα το Avatar της panasonic (βαρύ αρχείο), Rio, Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με μόνο ψεγάδι έναν ελαφρύ αποσυγχρονισμό των υποτίτλων.
Επαιξε 3D SBS (side by side), δεν προσάρμοσε αυτόματα srt υπότιτλους, θέλουν "φτιάξιμο" με το 3D Subtitler σε μορφή sub/idx.
Είδε δίκτυο άνετα (workgroup) χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση και προσπέλασε όλους τους κοινόχρηστους φακέλους.

Εχει τα θεματάκια του στο λογισμικό, αλλά ζεις άνετα μαζί του.

Χθες κάναμε μια δοκιμή του Himedia 900b.
(Εγώ, Λευτέρης, Ichaltou)

Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής του. Δέχεται 3,5άρη σκληρό δίσκο με απλή τοποθέτηση (χωρίς βίδες και κατσαβίδια)
Η απόκριση του τ/χ θέλει βελτίωση.

Αν και ασχοληθήκαμε μαζί του σχεδόν 4 ώρες, δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση του.
Μας διέφυγε η πολύ χρήσιμη δοκιμή σε αναπαραγωγή BR-folder με εξωτερικούς υπότιτλους. Divx, DVD rip & iso, φωτογραφίες, Android, αναπαραγωγή από εσωτερικό σκληρό (δεν είχε), δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όπως και μεγάλο μέρος μουσικών αρχείων.

Η ετυμηγορία είναι ομόφωνη. Αριστο player στην κατηγορία τιμής που κινείται, υπό την έννοια ότι αξίζει τα χρήματα του, ειδικά το 900Α. (βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός)

Δικτυακά, έπαιξε άνετα 720p & 1080p, απέτυχε όμως πλήρως στην αναπαραγωγή bluray. (κολλήματα που δεν επιτρέπουν θέαση)
Κατά τ' άλλα, από εξωτερικό δίσκο απέδωσε πολύ καλά. Σε 3D ISO (με εξωτερικούς υπότιτλους) έπαιξε χωρίς πρόβλημα το Avatar της panasonic (βαρύ αρχείο), Rio, Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με μόνο ψεγάδι έναν ελαφρύ αποσυγχρονισμό των υποτίτλων.
Επαιξε 3D SBS (side by side), δεν προσάρμοσε αυτόματα srt υπότιτλους, θέλουν "φτιάξιμο" με το 3D Subtitler σε μορφή sub/idx.
Είδε δίκτυο άνετα (workgroup) χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση και προσπέλασε όλους τους κοινόχρηστους φακέλους.

Τhx Αλεξ. Βρήκατε πως να δείχνει τα εξώφυλλα ?

Τι εννοειτε 3D ISO με εξωτερικους υποτιτλους; υποτιτλους srt που γινονται αυτοματα 3d;

Τhx Αλεξ. Βρήκατε πως να δείχνει τα εξώφυλλα ?
Αν εννοείς σε μορφή videowall, όχι. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα για την ώρα.

Μπορείς όμως να δεις τα εξώφυλλα μεμονωμένα κατά την περιήγηση στη λίστα με τις ταινίες. Ονομάζεις την φωτογραφία (εξώφυλλο) folder.jpg και τη ρίχνεις στον φάκελο με την ταινία.

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

κολληματα λογο του himedia η επειδη επαιζε δικτυακα τα full blu ray?

Για πες ποιο συγκεκριμένα... για τι bitrate μιλάμε, αν ήταν μόνιμα τα κολλήματα με το που ξεκίναγε ή μόνο στα βαριά σημεία, τι δίκτυο έχεις, αν έχει και άλλη δικτυακή κίνηση, κλπ... Μου κάνει πολύ περίεργο, γιατί για χάρη δοκιμών με BR δικτυακά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στο 600άρι, που δεν είναι καν τόσο ισχυρό όσο το 900άρι! Και αν είχε τέτοια θέματα, λογικά θα είχε βουίξει το νετ... Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο δίκτυο σου, ή στην δικτυακή συσκευή ή το δίσκο που "ταίζει" το 900άρι σου?

παιδες ποιο μοντελο προτεινετε για καποιον που εχει δισκους 3,5ρηδες? Το Β που ανοιγει απο πανω βολευει η να περιμενω το C?

Απο κινηση πως παει? Γιατι απο realtech δεν εχω καλες εμπειριες.

ευχαριστωωω

Για πες ποιο συγκεκριμένα... για τι bitrate μιλάμε, αν ήταν μόνιμα τα κολλήματα με το που ξεκίναγε ή μόνο στα βαριά σημεία, τι δίκτυο έχεις, αν έχει και άλλη δικτυακή κίνηση, κλπ... Μου κάνει πολύ περίεργο, γιατί για χάρη δοκιμών με BR δικτυακά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στο 600άρι, που δεν είναι καν τόσο ισχυρό όσο το 900άρι! Και αν είχε τέτοια θέματα, λογικά θα είχε βουίξει το νετ... Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο δίκτυο σου, ή στην δικτυακή συσκευή ή το δίσκο που "ταίζει" το 900άρι σου?
Στο ίδιο δίκτυο το Netgear 550 παίζει ''νεράκι'' τα BR, οπότε δεν τίθεται θέμα δικτύου. Τα κολλήματα εμφανίστηκαν από την αρχή και όχι σε δύσκολα σημεία (αυξημένο bitrate) της ταινίας. Εννοείται ότι δεν υπήρχε άλλη δικτυακή κίνηση.
Τέλος, το μηχανάκι δεν είναι δικό μου, έχει φύγει, οπότε δεν μπορώ να κάνω άλλες δοκιμές.

Ελπίζω να κάλυψα και τον CptBill.
Ας καταθέσει τη γνώμη του και κάποιος άλλος κάτοχος του 900.

Περίεργο πάντως... τέσπα πολύ σύντομα ο cptbill θα έχει το 900Αρι στα χέρια του ακριβώς για αυτήν την δουλειά (BR μέσω δικτύου) και θα μας πει και τις δικές του εντυπώσεις...

Αν εννοείς σε μορφή videowall, όχι. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα για την ώρα.

Μπορείς όμως να δεις τα εξώφυλλα μεμονωμένα κατά την περιήγηση στη λίστα με τις ταινίες. Ονομάζεις την φωτογραφία (εξώφυλλο) folder.jpg και τη ρίχνεις στον φάκελο με την ταινία.
Alex thx δούλεψε έτσι στην προεπισκόπιση δίπλα αλλά δεν δουλευει στην info bar κάτω....Παράξενο ..θα το αναφέρω στα bugs.

Στα ξένα φόρα έχει βγει custom 0.26 το οποίο βλέπει το δίκτυο και αφαιρεί και το κινέζικο site .Επίσης αναφέρουν ότι και η 1.8 βλέπει το δικτυο καλύτερα παρόλο ότι είναι beta

Last edited:
καλησπερα στην παρεα!!!εχω συνδεση ενα External DVD and Blu-Ray Drive και ενω τα DVD τα παιζει μια χαρα τα Blu-Ray αδυνατη να τα παιξει ενω τα διαβαζει δεν βγαζει εικονα οτι Blu-Ray και να βαλω και τα 3D και τα απλα.εχω δοκιμαση και με το τελευταιο firmware αλλα τιποτα...υπαρχει καμια απαντηση στο προβλημα....το Blu-Ray drive ειναι της LITE-ON.