sample δε μπορώ να κατεβάσω, άλλη έκδοση θα παίζει 100%, μόνο σε αυτήν έχω πρόβλημα. είναι και 20 γιγα ταινία, κρίμα που δε την παίζει.
για μένα λογικά φταίει η συσκευή αφού η ταινία παίζει αλλού με ήχο και στο HiMedia όχι. τέσπα δε χάλασε και ο κόσμος, θα κατεβάσω άλλη version για να δω την ταινία.
@xrthammp φίλε το δοκίμασα και αυτό, και πάλι τίποτα.
να ξαναθυμίσω ότι στις επιλογές μου λέει ότι έχει ήχο η ταινία, τον βλέπει σαν ήχω TrueHD αλλά δεν ακούω τίποτα. μη μου πείτε για εντάσεις φωνής κτλ..

είπαμε, όχι και τόσο.. προφανώς κάποια δυσλειτουργία θα είναι. δε πειράζει.. ότι γίνει!
κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. σε έναν media player ενός γνωστού κάνει κάτι "κόλπα" με τα βελάκια από το keyboard, κάτι δεξιά και πανω.. κάπως έτσι, τέσπα και μπορεί να αντιγράψει από δίκτυο. την επιλογή αυτή δεν την έχει ο player του εμφανείς, όπως πχ στον δικό μας αν πας μέσα στον σκληρό του ή στον εξωτερικό του σκληρό σου λέει ότι με το πράσινο πλήκτρο έχεις operation fanctions. σε μας μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? είχα βρει ένα άρθρο στο ίντερνετ σχετικό αλλά έχασα το λινκ. μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή από δίκτυο?
κάτι ακόμη. με συμβατά keyboard τι γίνεται? οκ παίζει ένα link που λέει ποια keyboard/mouse είναι συμβατά αλλά σε προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι κάποιος σύνδεσε ποντίκι της Microsoft και δε το είδε, ενώ σε μένα έπαιξε με το που το σύνδεσα αμέσως! ενδιαφέρομαι για
αυτό ή
αυτό ή
αυτό ή
αυτό και το καλύτερο για μένα
αυτό . έχω στείλει μήνυμα στους πωλητές ρωτώντας αν είναι συμβατό με την συσκευή μας αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση από κανέναν. συνήθως απαντάνε αμέσως από το ebay, προφανώς δε γνωρίζουν και το αφήνουν στο φλου, αλλά κάτι πρέπει να πάρω..
κάτι ακόμη, εσείς σερφάρετε κανονικά? οκ μπαίνω σε site, αλλά δε μπορώ να κάνω login σε κανένα από αυτά, εσείς μπορείτε? μόνο για view είναι ο browser? ουτε τα mail μου δε μπορώ να δω.. :/