Himedia 900 a/b/c

Παιδιά την 1.0.3.5. τη δοκιμάσατε ? γιατί νομίζω ότι είναι πιο καλή απ όλες μέχρι τώρα απ όσο έχω τεστάρει τις 2 τελευταίες μέρες.

καθε φορά που θα τρέχουμε μια ταινία θα πρέπει να τσεκάρουμε την γλώσσα ελληνικα? δε μπορεί να μπει κάπως σαν default αυτό για να μη το κάνουμε κάθε φορα?

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

καθε φορά που θα τρέχουμε μια ταινία θα πρέπει να τσεκάρουμε την γλώσσα ελληνικα? δε μπορεί να μπει κάπως σαν default αυτό για να μη το κάνουμε κάθε φορα?

Αν θυμαμαι καλα: Ρυθμισεις, system, text encoding -> Greek

Αγαπητοί συν φορουμίτες επανέρχομαι με ένα γκάλοπ. Το κύριο μου media player είναι ένα Popcorn A210. To Himedia900a το σκέφτομαι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή 3d iso. Πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του ή (αν κάποιος παρακολουθεί τα τεχνολογικά δρώμενα) θα βγει κάτι καλύτερο στα ίδια όμως λεφτά τους προσεχείς 1-2 μήνες?

Καλά, αόρατος ήμουν??????????

εγω λεω να δωσεις και το a210 να βαλεισ και τα λεφτα που θα εβαζες για να παρεις το hd900 και να παρεις κατι καλυτερο απο αυτα

περα απ τα οποια προβληματα που εχει η συσκευη αυτη τη στιγμη νομιζω πως το prodigy εχει την καλυτερη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,οσο καλο κι αν ειναι το α210, στο hd900 καλα που ειναι ο γερμανοσ και ενδιαεφερεται για την συσκευη,γιατι η εταιρεια ειναι για κλαματα

θα μπορουσα να καθομαι και να γραφω σε καθε θεμα απο μια ανοησια μονο και μονο για να συμπληρωσω τα 150 ποστ που χρειαζονται για να μπορεσω να δημιουργησω την δικια μου αγγελια για να πουλησω το hd900 με wifi στα 120 ευρα αλλα δεν το κανω( προσπαθω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η απαιτηση των 150 ποστ)το θεμα ειναι οτι με κουρασε η συσκευη και δεν μ ενδιαφερει αλλο ψαχνω κατι καλυτερο(σχετικο) η τιμη ειναι αυτη και δεν αλλαζει γιατι δεν θα μου λειψουν τα 120 οποτε μην μπειτε στην διαδικασια για παζαρια,οποιος το θελει πμ

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

θα μπορουσα να καθομαι και να γραφω σε καθε θεμα απο μια ανοησια μονο και μονο για να συμπληρωσω τα 150 ποστ που χρειαζονται για να μπορεσω να δημιουργησω την δικια μου αγγελια για να πουλησω το hd900 με wifi στα 120 ευρα αλλα δεν το κανω( προσπαθω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η απαιτηση των 150 ποστ)το θεμα ειναι οτι με κουρασε η συσκευη και δεν μ ενδιαφερει αλλο ψαχνω κατι καλυτερο(σχετικο) η τιμη ειναι αυτη και δεν αλλαζει γιατι δεν θα μου λειψουν τα 120 οποτε μην μπειτε στην διαδικασια για παζαρια,οποιος το θελει πμ

Είναι το HD900A η HD900B?

Εγω το πήρα τελικά (οπότε άκυρο το άνωθεν γκάλοπ, όχι βέβαια ότι είχα και ανταπόκριση :) αλλά δε πειράζει). Για χρήση μόνο 3d ταινιών. Ήδη το transformers & to avatar παρέλασαν. Μία χαρά για τα λεφτά του και τη δουλειά που θέλω να κάνει.

διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι ευκολη διαδικασια και αν υποστηριζει flash για να μπορω να μπαινω σε ολες τις σελιδες και να παιζει ολα τα βιντεο.και εξηγουμαι οτι θελω εναν media player για να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και φυσικα να παιζει οσα περισσοτερα φορμα εικονας και ηχου.ειμαι αναμεσα σε αυτο και το boxee,εσεις που το εχετε τι προτεινετε?αξιζει σαν αγορα?
σας ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια (ειμαι και ολιγον τι ασχετος..)
θα το συνδεσω με εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις να με ενδιαφερουν προς το παρον οι 3d δυνατοτητες

πρωτον εαν δεν το προσεξες και σε ενδιαφερει το πουλαω (hd900a me wifi) θα σου παιξει τα παντα,οτι αρχειο και να του βαλεισ θα το παιξει απροβληματιστα με καποιες εξαιρεσεις μεσω δικτυου που κανει καποια κολληματακια αλλα μικρο το κακο,οσο για το ιντερνετ ,ειναι ενοχλητικο,δεν ειναι ευκολοχρηστο,και χωρισ πληκτρολογιο ειναι μαρτυριο,μην δωσεις τζαμπα λεφτα μονο και μονο για ιντερνετ,ουτε για προτιντζυ ουτε για hd900..........youtube μπαινει αλλα δεν παιζει τα βιντεο,εχει αλλες εφαρμογες ενσωματωμενες που το κανουν ομως

Όσον αφορά το "να παιζει οσα περισσοτερα φορμα εικονας και ηχου", το hd900 θα σε ικανοποιήσει απόλυτα (εκτός απο full sbs ή τρελά bitrate μέσω δικτύου ίσως) ειδικά τοπικά σε σκληρό δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα. Για internet όμως το ξεχνάς... άσχετα αν είναι συμπαθητικός οπτικά ο browser και μόνο ότι το keyboard μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω Λαμίας (όχι κατευθείαν σε ένα textbox αλλά αφού έχεις ανοίξει πρώτα το εικονικό πληκτρολόγιο) είναι αρκετό. Αν σε ενδιαφέρει απαραίτητα κάτι τέτοιο τότε καλύτερα να πας σε htpc παρά σε ένα τέτοιου είδους player.
Τώρα για youtube κτλ έχει 2 εφαρμογές η μια για τα μπάζα και η άλλη (youtube xl) αρκετά συμπαθητική με την οποία θα είσαι μια χαρά. Αν βολεύεσαι λοιπόν με καλή υποστήριξη σε εικόνα/ήχο, εφαρμογούλες για youtube, ραδιόφωνα κτλ κτλ και παραβλέψεις τα άλλα (πχ το εντελώς απλοικό gui ή τα οπτικά καλούδια που άλλα players έχουν) τότε είναι μια χαρά για σένα. Αν θες internet όμως και καλούδια τότε καλύτερα να φτιάξεις ένα χαμηλής κατανάλωσης/θορύβου htpc.

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια,οποτε θα το σκεφτω ακομα καλυτερα τωρα λογω οτι θελω οπωσδηποτε ιντερνετ και δυστυχως δεν υπαρχει καθολου χωρος για pc στο σαλονι.μαλλον με βλεπω για htpc (που θα το φτιαξει κ φιλος γιατι οπως ειπα ειμαι κ λιγο ασχετος..)

λοιπον με το νεο firmware δεν εχω πλεον κανενα δικτυακο προβλημα με οποιοδηποτε ειδος αρχειο (ειτε full blu ray iso, ειτε BDMV), φαινεται να διορθωθηκαν καποια θεματακια στη ποιοτητα του HD ηχου (αυτο θα το επιβεβαιωσω μεσα στο ΣΚ).
Σουπερ.

λοιπον με το νεο firmware δεν εχω πλεον κανενα δικτυακο προβλημα με οποιοδηποτε ειδος αρχειο (ειτε full blu ray iso, ειτε BDMV), φαινεται να διορθωθηκαν καποια θεματακια στη ποιοτητα του HD ηχου (αυτο θα το επιβεβαιωσω μεσα στο ΣΚ).
Σουπερ.

Ποιο εννοείς καινούριο γιατί κυκλοφορούν ένα σωρο επίσημα και ανεπίσημα..

εμενα δεν βλεπει to pc τωρα,οτι να ναι ,τη μια φτιαχνει το ενα την αλλη χαλαει κατι αλλο,ενα στρωμενο μηχανακι δεν θα δουμε ποτε,το μονο καλο ειναι που εφτιαξα το jukebox