DimAsi
Supreme Member
Παιδιά την 1.0.3.5. τη δοκιμάσατε ? γιατί νομίζω ότι είναι πιο καλή απ όλες μέχρι τώρα απ όσο έχω τεστάρει τις 2 τελευταίες μέρες.
καθε φορά που θα τρέχουμε μια ταινία θα πρέπει να τσεκάρουμε την γλώσσα ελληνικα? δε μπορεί να μπει κάπως σαν default αυτό για να μη το κάνουμε κάθε φορα?
Αγαπητοί συν φορουμίτες επανέρχομαι με ένα γκάλοπ. Το κύριο μου media player είναι ένα Popcorn A210. To Himedia900a το σκέφτομαι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή 3d iso. Πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του ή (αν κάποιος παρακολουθεί τα τεχνολογικά δρώμενα) θα βγει κάτι καλύτερο στα ίδια όμως λεφτά τους προσεχείς 1-2 μήνες?
θα μπορουσα να καθομαι και να γραφω σε καθε θεμα απο μια ανοησια μονο και μονο για να συμπληρωσω τα 150 ποστ που χρειαζονται για να μπορεσω να δημιουργησω την δικια μου αγγελια για να πουλησω το hd900 με wifi στα 120 ευρα αλλα δεν το κανω( προσπαθω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η απαιτηση των 150 ποστ)το θεμα ειναι οτι με κουρασε η συσκευη και δεν μ ενδιαφερει αλλο ψαχνω κατι καλυτερο(σχετικο) η τιμη ειναι αυτη και δεν αλλαζει γιατι δεν θα μου λειψουν τα 120 οποτε μην μπειτε στην διαδικασια για παζαρια,οποιος το θελει πμ
λοιπον με το νεο firmware δεν εχω πλεον κανενα δικτυακο προβλημα με οποιοδηποτε ειδος αρχειο (ειτε full blu ray iso, ειτε BDMV), φαινεται να διορθωθηκαν καποια θεματακια στη ποιοτητα του HD ηχου (αυτο θα το επιβεβαιωσω μεσα στο ΣΚ).
Σουπερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.