HTC TOUCH HD

plαcebo προσθεσε και
14) Εχεις copy paste (εγω πονααααααααω με αυτο)
15) Εχεις service αν παθει κάτι?

απο την αλλη στο iphone msn-like υπαρχει οπως και word pdf excel readers μονο και ομως σαν attacmends σε email. Δε ξερω αν υπαρχει standalone

Φραγκι, υπαρχει εφαρμογη copy-paste και επισης απο service εγω εμεινα ικανοποιημενος (σε μερικες μερες μου εδωσαν καινουργιο).
Για τα ms κλπ καπου διαβασα η Microsoft ανακοινωσε προσφατα υποστηριξη για Iphone στην επομενη σουιτα κινητων .

Χμμ κοιτα η εφαρμογή copy paste οταν διαβασα που και πως λειτουργει πεθανα στα γέλια. Δε νομιζω οτι εννοεις αυτη do u?

Service με υπεθυνοτητα της appla αν παει κατι στραβα οκ, τι γίνεται ομως αν σπασει η οθόνη η τσαλακωθει για τα καλα η πλάτη, ακομα και μετα την λήξη της εγγύσης, απλα αγοράζεις καινουριο?

MS suiite? ακουγεται ενδιαφέρον, αλλα χωρις σοβαρο copy paste χμμ για να δουμε ομως....

Multitouch οκ δεν εχει, big deal εχει GESTURES Ομως που εχουν πολυυυυ περισσοτες εφαρμογες διαδραστικότητας...

1) Eιναι παντελως αχρηστη
2) Ναι
3) Ναι
4) Ναι
5) Ναι
6) Ναι
7) Τι ειναι αυτο?
8) Ναι
9) Τι ειναι αυτο?
10,11,12) Ναι απο τη στιγμη που συνδεεται με το Internet
13) Nαι
.

A, και μια φιλικη συμβουλη... αν θες να σε παρουν σοβαρα, οταν ρωτανε κατι, μην λες ανακριβειες. Πχ το Runkeeper δεν υπαρχει σημερα για αλλο τηλεφωνο (www.runkeeper.com)..ειναι εφαρμογη γραμενη για το Iphone 3g...
iPhoneAppScreenshot.jpg

Και χαιρω πολυ στο ιντερνετ μπορεις να βρεις τα παντα, ομως το θεμα ειναι να εχεις την πληροφορια στην παλαμη σου με ενα κλικ, οχι σερφαροντας με browser, ετσι;

Χμμ κοιτα η εφαρμογή copy paste οταν διαβασα που και πως λειτουργει πεθανα στα γέλια. Δε νομιζω οτι εννοεις αυτη do u?

Service με υπεθυνοτητα της appla αν παει κατι στραβα οκ, τι γίνεται ομως αν σπασει η οθόνη η τσαλακωθει για τα καλα η πλάτη, ακομα και μετα την λήξη της εγγύσης, απλα αγοράζεις καινουριο?

MS suiite? ακουγεται ενδιαφέρον, αλλα χωρις σοβαρο copy paste χμμ για να δουμε ομως....

Multitouch οκ δεν εχει, big deal εχει GESTURES Ομως που εχουν πολυυυυ περισσοτες εφαρμογες διαδραστικότητας...

Το multitouch ειναι το BIGGEST DEAL διοτι σου επιτρεπει να σερφαρεις σε επιπεδο γραμματος, βλεποντας ολο το website, να κανεις ταχυτατο zoom στις φωτο κλπ
Ρε συ Φραγκι ειλικρινα, αφου εχεις το Iphone, ειναι δυνατον να σου λεω εγω αυτα τα πραγματα???!!

Για το σερβις νομιζω οτι αν κατι χαλασει απο πατατια μας, υπαρχουν καποια μαγαζια που σου αλλαζουν parts με χρεωση φυσικα, αλλα ευχομαι να μην τα χρειαστω ποτε...

To Μultitouch ειναι βολικο δε λέω αλλα με gestures κανεις τα ιδια με απλο τροπο και παλι (αλλα διαφορετικο) + εχεις περισσοτερες δυνατότητες και σε υπόλοιπες εφαρμογες εκτος browsing και φωτο. το ποιο απλο που μου ερχεται ειναι να πατας σε ενα σημειο περισσοτερο και να σου ανατύσσει menu με επιλογες

Καλα οκ, οταν ξεκινας με το "η οθονη Multitouch ειναι αχρηστη" χανεις την αξιοπιστια σου...
Τεσπα, δεν εχει νοημα η κουβεντα σε επιπεδο funboy, θα επανελθω οταν το πιασω στα χερια μου.
Εως τοτε να το χαιρεσαι!

Eλα βρε φιλικα μιλαω, και να μου πεις οτι δεν σου αρεσει μολις τι δεις, τι δηλαδη θα τσαντιστω? Μετοχες στην htc εχω?:flipout:

Αλλα νομιζω οτι το multitouch ειναι απλα εφε, μπορεις να κανεις τα ιδια πραγματα με αλλους τροπους!;)

A, και μια φιλικη συμβουλη... αν θες να σε παρουν σοβαρα, οταν ρωτανε κατι, μην λες ανακριβειες. Πχ το Runkeeper δεν υπαρχει σημερα για αλλο τηλεφωνο (www.runkeeper.com)..ειναι εφαρμογη γραμενη για το Iphone 3g...
iPhoneAppScreenshot.jpg

Και χαιρω πολυ στο ιντερνετ μπορεις να βρεις τα παντα, ομως το θεμα ειναι να εχεις την πληροφορια στην παλαμη σου με ενα κλικ, οχι σερφαροντας με browser, ετσι;

Βρε δεν υπαρχει runkeeper υπαρχει ομως κατι αντιστοιχο!Μην μου συγκρινεις τωρα τα δυο phones σε επιπεδο applications ειναι γνωστο οτι στα wm υπαρχουν τα παντα!

Βρε δεν υπαρχει runkeeper υπαρχει ομως κατι αντιστοιχο!Μην μου συγκρινεις τωρα τα δυο phones σε επιπεδο applications ειναι γνωστο οτι στα wm υπαρχουν τα παντα!
Αλλο το Runkeeper και αλλο το κατι σαν Runkeeper (ποιο ειναι αληθεια?) ...
Αλλο το Shazaam (που ουτε αυτο υπαρχει για MS) και αλλο κατι σαν το Shazaam...
Αλλο το Multitouch screen και αλλο το κατι σαν multitouch...
Αλλο το Iphone και αλλο το κατι σαν Iphone..

Στα wm υπαρχουν απειρα οντως προγραμματα. Ομως πλεον υπαρχει τρελη ποικιλια και στο σχετικα νεο iphone και στο μελλον δεν θα λειπει το παραμικρο.
Και επειδη εχω δουλεψει πολλα χρονια με MS smartphone, βλεπω τις ιδιες εφαρμογες (πχ το eWallet) να λειτουργουν πολυ καλυτερα στο iphone.
Να ειναι το λειτουργικο? Να ειναι ο σχεδιασμος? Δεν ξερω..
Η ουσια ειναι οτι η χρηση του τηλεφωνου ως end user ειναι απολαυστικη σε ολα τα επιπεδα... Τωρα εσυ εχεις αλλη αποψη, απολυτα σεβαστο, εδω ειμαστε να συζηταμε. Αλλα ας αποφευγουμε τις κορωνες του τυπου " μπροστα του το iphone ειναι τηλεφωνο της σειρας" οταν δεν μπορουμε να τις υποστηριξουμε με αληθινα επιχειρηματα...

Φιλε!

ΗΡΕΜΗΣΕ!

Για κινητα μιλαμε!

Η μονη μας διαφορα ειναι οτι εγω ΕΙΧΑ και το iphone ενω εσυ ουτε που εχεις δει ενα hd.

Επετρεψε μου σε παρακαλω να εχω αποψη, σιγα μην χαλαστουμε για αυτες τις μπουρδες.

Φιλικα

Φιλε!

ΗΡΕΜΗΣΕ!

Για κινητα μιλαμε!

Η μονη μας διαφορα ειναι οτι εγω ΕΙΧΑ και το iphone ενω εσυ ουτε που εχεις δει ενα hd.

Επετρεψε μου σε παρακαλω να εχω αποψη, σιγα μην χαλαστουμε για αυτες τις μπουρδες.

Φιλικα

Βρε συ, απολυτα ηρεμος ειμαι! ;)
Και δεν υπαρχει λογος να χαλαστουμε για τιποτα, αλοιμονο..
Θα δω το τηλεφωνακι και το ξανασυζηταμε τοτε..
Καλο βράδυ

Χαλαρώστε λίγο...για τηλέφωνα μιλάμε...
Εμένα με ανησυχεί λίγο η μη ύπαρξη Multitouch οθόνης γιατί τα περισσότερα που έχουν διαρρεύσει για τα Windows Mobile 7 αναφέρουν την ύπαρξή της. Άρα ίσως το HD να μην είναι πλήρως συμβατό με αυτά όταν βγουν. Από την άλλη δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι ότι είναι κάτι που θα απαιτεί το λειτουργικό.

Μέχρι να βουν τα 7 Γιώργο θα έχουν αλλάξει πολλά (και πολύ αμφιβάλλω αν οι υπάρχουσες συσκευες θα μπορούν να σηκώσουν το νέο λειτουργικό...)

Αντε να αφησουμε την πλακα λοιπον... και να παμε με τα στοιχεια που εδωσαν 2 χρηστες...

1)Εχει Multitouch οθονη?
2)Δυνατοτητα ηχητικης αναγνωρισης τραγουδιων (οπως με το Shazaam)?
3)Remote desktop application (για να συνδεεσαι remotely με το pc σου)?
4)Runkeeper (jogging app με gps locator-tracking μεσω ιντερνετ)?
5)You Tube application?
6) Google application?
7)NY times application?
8)Facebook application?
9) Take me to my Car application? (gps app)
10)My Movies application (τρειλερ, κριτικες, πληροφοριες ταινιων)?
11) Flight status application (για να βρεις οποιαδηποτε πτηση στον κοσμο)?
12) Photoboard application (multitouch επεξεργασια φωτο)?
13)Google Earth application?
14) Εχεις mms?
15) Eχεις ελληνικα?
16) Εχεις αναλυση 800χ400?
17) Εχεις 3.8 οθονη?
18) Εχεις οποιοδηποτε application θελησεις?
19) Εχεις msn?
20) Eχεις word?
21) Eχεις excel?
22) Eχεις power point?
23) Eχεις 3-4 προγραμματα gps?
24) Εχεις camera 5 Mp?
25) Eχεις 32gb χωρικοτητα?
26) Εχεις ραδιοφωνο?
27) Εχεις copy/paste?

iphone3G - touchHD

1) NAI - OXI
2) NAI - NAI
3) NAI - NAI
4) ΝΑΙ - ΝΑΙ
5) ΝΑΙ - ΝΑΙ
6) ΝΑΙ - ΝΑΙ
7) ΝΑΙ - ΝΑΙ (μεχρι και με ελληνικα νεα)
8) ΝΑΙ - ΝΑΙ (το θεωρεις appl αυτο?)
9) ΝΑΙ - ΝΑΙ (σε παει οπου θες με τα bookmarks/outlook/favorite... αλλα λεμε τωρα)
10) ΝΑΙ - ΝΑΙ
11) ΝΑΙ - ΝΑΙ
12) ΝΑΙ - ΝΑΙ
13) ΝΑΙ - ΝΑΙ
14) ΟΧΙ - ΝΑΙ
15) ΟΧΙ - ΝΑΙ
16) ΟΧΙ - ΝΑΙ
17) ΟΧΙ - ΝΑΙ
18) ΟΧΙ - ΝΑΙ
19) ΟΧΙ - ΝΑΙ
20) ΟΧΙ - ΝΑΙ
21) ΟΧΙ - ΝΑΙ
22) ΟΧΙ - ΝΑΙ
23) ΟΧΙ - ΝΑΙ
24) ΟΧΙ - ΝΑΙ
25) ΟΧΙ - ΝΑΙ
26) ΟΧΙ - ΝΑΙ
27) ΝΑΙ (μεσω app) - ΝΑΙ

αποτελεσμα...

Ιphone 3G vs HTC TOUCH HD

14 - 26

Επαναλαμβανω οτι αυτη η συγκριση ειναι ανουσια.

Εννοειται οτι απο πλευρας εφαρμογων και features το HD οπως και ολα τα HTC ειναι πολυ μπροστα!

Aπλα τωρα με το HD χτυπησε το iphone εκει που υπερτερουσε δηλαδη στο interface, την ταχυτητα και το GUI!