Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

Εβαλα και εγω τον υβριδικο δεκτη και το σκυλομετανοιωσα, εχω 2 lnb ακομα σε hotbird και astra, και επιανα αρκετα καναλια, τωρα τα χασαμε ολα, εφαγα μια μερα, πηρα και τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη και ακρη δνε βρηκα ουτε αυτοματα - κανει μιση ωρα!! στον hotbird, με τον παλιο σε 30 δευτερα κατεβαζα 400 καναλια....ουτε χειροκινητα δεν πιανω τιποτα, καποιος χριστιανος να βοηθησει εχω και ξενη γυναικα με εχει ζαλισει, ευχαριστω καλες γιορτες!

υ.γ. καποια στιγμη - ουτε θυμαμαι τι εκανα - μου εβγαλε 190 καναλια στον αστρα αλλα σαβουρα, ελειπαν ολα τα γερμανικα HD που επιανα με τον παλιο δεκτη.

Τελικα εκανα επαναφορα τον δεκτη και με κατεβασε τα ελευθερα απο τον Astra, και μαλιστα πολλα περισσοτερα απο οτι με τον παλιο δεκτη, το προβλημα με τον Hotbird συνεχιζετε, δεν με κατεβαζει τιποτα, δεν υπαρχει ουτε ενας εδω με τον υβριδικο δεκτη που να εχει lnb στον hotbird για να μας πει αν εχει το ιδιο προβλημα????

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Βαγγέλη από τη διαχείριση θα κάνεις το φορματ.
Ακόμα και σε XP δεν βλέπει το δίσκο παρά μόνο από τη διαχείριση

Ουτε εκει επιτρεπει την διαμορφωση του σκληρου, αν και τον αναγνωριζει διαμορφωμενο σε UDF!
Πιθανως απαιτει αλλο προγραμμα τυπου Paragon, Easseus

cmoustakas απο εκει αδυνατον

ξερουμε κατι για αυτο το μυνημα απο την ημερα που εγινε αναβαθμιση σε υβρικο στην δευτερη τηλεοραση που ειναι συνδεδεμενη με scart παιρνω αυτο το μυνημα οτα ειναι ανοικτη και η πρωτη

Attachments

• WP_20161226_22_17_33_Pro_LI.jpg
    WP_20161226_22_17_33_Pro_LI.jpg
    119.4 KB · Views: 347

Ουτε εκει επιτρεπει την διαμορφωση του σκληρου, αν και τον αναγνωριζει διαμορφωμενο σε UDF!
Πιθανως απαιτει αλλο προγραμμα τυπου Paragon, Easseus

cmoustakas απο εκει αδυνατον
Λοιπον, κατα πασα πιθανοτητα (δεν δοκιμασα ακομη) η λυση "απελευθερωσης" του σκληρου δισκου απο την OTEtv, βρισκεται εδω:
http://superuser.com/questions/127783/format-udf-hard-drive-as-ntfs-in-windows-7

Τον υβριδικό θα σου δώσουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο, εξάλλου δεν υπάρχει πλέον ο απλός δέκτης.

Τελικά μου έδωσαν τον ίδιο. Όχι αυτόν που έχει ενσωματωμένο τον σκληρό δίσκο.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

ξερουμε κατι για αυτο το μυνημα απο την ημερα που εγινε αναβαθμιση σε υβρικο στην δευτερη τηλεοραση που ειναι συνδεδεμενη με scart παιρνω αυτο το μυνημα οτα ειναι ανοικτη και η πρωτη

Είναι ένα από τα "καλά" της αναβάθμισης.
Η λύση είναι αφαίρεση του scart και HDMI splitter με δική του τροφοδοσία
από το οποίο θα δώσεις σήμα και στις δύο τηλεοράσεις.

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Τα αρχεία από οτιδήποτε γράφεται στον σκληρό δίσκο είναι προσπελάσιμα ? Μια φορά που έγραψα όντως ένα πρόγραμμα όταν έβγαλα τον σκληρό δίσκο και τον έβαλα στο pc ήταν σαν να μην είχε γίνει ποτέ format . Και σε linux δεν άλλαξε κάτι . Τον έβαλα στον δέκτη και είδα κανονικά τι είχα γράψει .

Ξέρουμε λεπτομέρειες τι που πως γράφει ότι γράφει ?

Εχει κανείς κάποια απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο φίλος; Ή κάποια ιδέα που αλλού μπορούμε να ψάξουμε; Γιατί από την στιγμή που κάτι γράφεται στον δίσκο, είναι σίγουρα εκεί.. Απλά πρέπει να μπορέσεις να το διαβάσεις κάπως.. Εχουμε καμια τεχνική λεπτομέρια ως προς το πως δουλεύει ο Kaon σε αυτό το θέμα;

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Λοιπον, κατα πασα πιθανοτητα (δεν δοκιμασα ακομη) η λυση "απελευθερωσης" του σκληρου δισκου απο την OTEtv, βρισκεται εδω:
http://superuser.com/questions/127783/format-udf-hard-drive-as-ntfs-in-windows-7

Εχει κανείς κάποια απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο φίλος; Ή κάποια ιδέα που αλλού μπορούμε να ψάξουμε; Γιατί από την στιγμή που κάτι γράφεται στον δίσκο, είναι σίγουρα εκεί.. Απλά πρέπει να μπορέσεις να το διαβάσεις κάπως.. Εχουμε καμια τεχνική λεπτομέρια ως προς το πως δουλεύει ο Kaon σε αυτό το θέμα;
Διαβασε παραπανω τι εγραψα!

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Καλησπέρα , καλή χρονιά .

evam7 απ'ότι κατάλαβα στο link που έδωσες ο πρώτος που κάνει ερώτηση ρωτάει για το πώς θα κάνει format στον σκληρό δίσκο . Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω ότι θέλω τον σκληρό δίσκο αν δεν θέλω να είναι συνδεδεμένος στον Hybrid KAON NS1110H . Το πρόβλημά μου είναι πως θα έχω πρόσβαση σε ότι έχει γραφτεί στον σκληρό δίσκο . Τα δεδομένα δεν εμφανίζονται όταν συνδέσεις τον εξωτερικό σκληρό σε μηχάνημα με Windows ή Linux . Επιπλέον ο σκληρός μου είναι Seagate όχι Western Digital .

Re: Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Δεν με ενδιαφέρει να τον κάνω format. Με ενδιαφέρει οποιαδήποτε λεπτομέρια σχετικά με το πως είναι γραμένος ο δίσκος. Σε το format, πως γράφει τα αρχεία κλπ για να δω πως μπορεί να διαβαστούν τα δεδομένα ΕΚΤΟΣ kaon..

Εκτός δεκτή ΟΤΕ η αναγνώριση είναι αδύνατη γιατί τον "σκλαβωνει" μαζί του αφού τον διαμορφωνει ως δίσκο udf κι όχι fat ή ntfs

Εντάξει οκ.. Υπάρχει κανείς πιο ειδικός να ξέρει κάτι παραπάνω; Εδώ π.χ. https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Disk_Format#Compatibility λέει οτι μπορεί να γίνει mount σε κάποια λειτουργικά οπότε ίσως και να μπορεί να διαβαστεί.. Ξέρουμε ποια έκδοση UDF χρησιμοποιεί;

Εντάξει οκ.. Υπάρχει κανείς πιο ειδικός να ξέρει κάτι παραπάνω; Εδώ π.χ. https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Disk_Format#Compatibility λέει οτι μπορεί να γίνει mount σε κάποια λειτουργικά οπότε ίσως και να μπορεί να διαβαστεί.. Ξέρουμε ποια έκδοση UDF χρησιμοποιεί;

Μην αποκλείσεις το γεγονός να έχει και κάποιου τύπου κωδικοποίηση . Το ψάχνω στον ελεύθερο χρόνο μου θα δω και τι έκδοση linux χρησιμοποιεί ο KAON στο manual πάντως δεν λέει κάτι χρήσιμο .

Κάπου στο internet θα υπάρχει η πληροφορία τι έκδοση linux έχει ο kaon και τη format του UDF χρησιμοποιεί... Αν όχι στον NS1110H, σε κάποιον άλλον.. Το πιθανότερο είναι να είναι το ίδιο...

Παιδια ασχετα με το filesystem του δισκου, να θυμισω πως οι εγγραφες ακολουθουν την κωδικοποιηση της NDS, οποτε θα σας παρακαλεσω να ειστε προσεκτικοι στη συζητηση.

Παιδια ασχετα με το filesystem του δισκου, να θυμισω πως οι εγγραφες ακολουθουν την κωδικοποιηση της NDS, οποτε θα σας παρακαλεσω να ειστε προσεκτικοι στη συζητηση.

Ακολουθούν την κωδικοποίηση της NDS? Τι σημαίνει ακριβώς αυτό?

Ακομη και αν με καποιο τροπο τραβηχτουν απο το δισκο, οι εγγραφες ειναι κωδικοποιημένες και δε μπορει να γινει αναπαραγωγή εκτος δορυφορικου δεκτη. Γι αυτο ζητησα να ειμαστε προσεκτικοί.

Δεν υπάρχει κάτι να φοβόμαστε . Η γνώση είναι δύναμη .Όσο περισσότερα μάθουμε ακόμα και αν δεν καταφέρουμε κάτι για καλό είναι .Προφανώς εννοείς ότι είναι παράνομο να τραβήξει κάποιος τα αρχεία ? Η ότι αν με κάποιο τρόπο καταφέρει να κάνει τα αρχεία να παίξουν είναι παράνομο ? Έχουμε κάποιο σημείο στους όρους οπουδήποτε που να το γράφει αυτό ? Κάπου πέτυχα ότι οι εγγραφές ισχύουν για 48 ώρες ή κάνω λάθος ?