Παιδιά, δεν έβαλα το δίλημμα για να ξεκινήσει μια ακόμη διαμάχη μεταξύ των όποιων δύο παρατάξεων ... είσθε όλοι φίλοι και αγαπητοί μου και αισθάνομαι δύσκολα αν πυροδότησα -έστω άθελα μου- μια μίνι διένεξη, από αυτές που εγώ δεν πολυθέλω να βρίσκω στα φόρα, όπου μπαίνουμε τις ώρες της σχόλης για να ξεσκάσουμε από τα πραγματικά, εκεί έξω, προβλήματα ...
Με ένοιαζε να πάρω απαντήσεις για την αξιοπιστία των all in one, και γενικότερα για την ευκολία προσαρμογής κάποιου που κάνει την όποια αλλαγή, από το ένα λειτουργικό στο άλλο ... από την δική μου εμπειρία στο θέμα του Ios και του Android γνωρίζω ότι -ως είναι απολύτως λογικό- υπάρχουν υπέρ και κατά ... διασκεδάζω μάλιστα, έως ενός σημείου, με τους υπέρμαχους και τους πολέμιους, προσπαθώ όμως να διατηρώ καθαρή ματιά ... και με τους ΗΥ έτσι θα πράξω ...
Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν, έμαθα αρκετά πράγματα που δεν γνώριζα, όπως το brix, τα άτυπα στατιστικά των service, και άλλα χρήσιμα. Το εαυτό μου τον κατατάσσω στα υπέργηρα σκυλιά, παρότι εμφανισιακά παραμένω τεκνό :Banane0: ... οπότε θα αφήσω αυτήν την ενυπάρχουσα αντίφαση να αποφασίσει ...