Η Fitness γωνιά του AVClub

Οπτικά, παρατηρείς κάτι; Κάποιο εξόγκωμα;

Αν έχει δημιουργηθεί κήλη, δεν ειναι αναστρέψιμη και μόνο χειρότερα θα γίνεται, προϊόντος του χρόνου.
Θα σου πρότεινα να σε δει χειρουργός, να ξέρεις πού βρίσκεσαι. Την εγχείρηση, λογικά, δεν θα την αποφύγεις, ιδιαίτερα αν είσαι πολύ ενεργός, μπορεί όμως να απέχεις ακόμη.

Inguinal-Hernia-Bulges.jpg

Πω πω, αυτό θα ανεβάσει την πίεση στον Διονύση.
Καθόλου!
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, όπως σε όλους τους τομείς της ζωής. Αν μάλιστα τις κάνει χωρίς καταπίεση, ακόμη καλύτερα!
Η κοπέλα θέτει ως προτεραιότητα, τις τεκίλες και τα τάκος, who am I to disagree? :)

• Like
Reactions: Haagenti
Μια...κοτοπουλοσαλάτα για αγροίκους (την πάρτη μου δηλαδή) :D

500g κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε κομμάτια.
500g λαχανικά (μαρούλι, καρότο, λάχανο, iceberg, ντομάτα, καλαμπόκι)
τυρί τύπου κασέρι (Διβάνη)
η special sauce μου (μαγιονέζα... υλικό #2, υλικό #3, υλικό #4, μουστάρδα, γιαούρτι 2%)

Καλή μας χώνεψη :D

chickensalad.jpg

Καλά το πήγαινες, μέχρι την sauce! 😁

Η συνήθης αιτία που οι σαλάτες φορτώνονται με θερμίδες.

500 gr κοτόπουλο; 😮

• Like
Reactions: karajim80
Καλά το πήγαινες, μέχρι την sauce! 😁

Η συνήθης αιτία που οι σαλάτες φορτώνονται με θερμίδες.

500 gr κοτόπουλο; 😮

Κάθε πράγμα έχει το compromise του :D
Σαλάτα δίχως σως δεν μπορώ να φάω ακόμα και αν βρεθώ νυστικός ναυαγός σε νησάκι των Βερμούδων :D

Αντιστάθμισα όλα τα υπόλοιπα της ημέρας με μαθηματική ακρίβεια για να χωρέσω την σως μου (που έχει μπόλικο γιαούρτι :D )

Αν θέλεις πες μας για την διατροφή σου.
Ζυγίζεις, υπολογίζεις θερμίδες και macros;

Δεν είμαι σε αυστηρότατο πρόγραμμα (δεν μπορώ και λόγω ιδιοτροπίας, και λόγω της δουλειάς που κάποιες μέρες μπορεί να είμαι και εκτός συνεχόμενα για 10-14 ώρες).
Όμως, τηρώ μια σχετικά ισορροπημένη και "υπολογισμένη" διατροφή, κάνω τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική, και κανονικά, λέω κανονικά, 4 φορές την εβδομάδα περπάτημα τύπου βάδιν, γύρω στα 6.5km κάθε φορά (το βάδισμα έχει χαθεί 1μιση βδομάδα τώρα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Υπολογίζω θερμίδες & macros, ζυγίζω σχεδόν τα πάντα, διατηρώ πάντα την πρωτεΐνη εντός στόχου (170-185g protein) [ 1.82m, 84kg, 41 χρονό ]

• Like
Reactions: Skakinen
Τα 500 gr φιλέτο κοτόπουλο, το μπόλικο γιαούρτι και το κασέρι, που βάζεις στη σαλάτα, αντιστοιχούν (και με το παραπάνω) στον ημερήσιο στόχο σου για την πρωτεΐνη. Πάντα σε ένα γεύμα την παίρνεις όλη την ποσότητα;

• Like
Reactions: billpeppas
Τα 500 gr φιλέτο κοτόπουλο, το μπόλικο γιαούρτι και το κασέρι, που βάζεις στη σαλάτα, αντιστοιχούν (και με το παραπάνω) στον ημερήσιο στόχο σου για την πρωτεΐνη. Πάντα σε ένα γεύμα την παίρνεις όλη την ποσότητα;

Όχι, απλά επειδή προβλεπόταν "λειψιδρύα" έπειτα, το χτύπησα για παν ενδεχόμενο.

Συνήθως προσπαθώ να τα μοιράζω σε 3 γεύματα.

• Like
Reactions: Skakinen