Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Re: Απάντηση: Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Καλημερα, ευχαριστω πολυ για το review!

Re: Απάντηση: Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

p1010299al.jpg

Ναι έφτασε επιτέλους ο φακός στα χέρια μου χθές το απόγευμα!

p1010300c.jpg

Βρίσκετε μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί όπως βλέπετε.

p1010301v.jpg

Ανοίγοντας το μεταλλικό κουτί βλέπεις ένα κόσμημα!

p1010303nv.jpg

Η ομορφιά του δεν φαίνεται σε φωτογραφία, πρέπει να τον πιάσεις στα χέρια για να καταλάβεις!

p1010305cb.jpg

p1010306a.jpg

Έχει και την ακίδα μαζί (δεν ξέρω αν το πουλάνε ξεχωριστά, έτσι νομίζω ότι διάβασα), το οποίο αν θέλεις το βάζεις.

Σου δίνει το κλειδί άλλεν και ξεβιδώνεις μια από τις δύο βίδες που έχει και το τοποθετείς.

p1010307f.jpg

p1010309up.jpg

Δουλεύει με μια CR123A όπως είναι γνωστό.

p1010310u.jpg

Αυτά έχει μέσα το κουτί, τα πάντα δηλαδή!

Κλιπ (το οποίο είναι μαλακότερο από του c20c), θήκη (κλασική SUNWAYMAN), 2 O-ring λευκά, κορδόνι (που πιάνετε στην άκρη του φακού, στον c20c δεν πιανόταν), κούμπωμα από τιτάνιο παρακαλώ! (δεν βολεύει αν θέλεις να έχεις την ακίδα πάνω στο φακό).

p1010311oj.jpg

p1010312b.jpg

p1010313b.jpg

p1010314yw.jpg

p1010316jv.jpg

SUNWAYMAN Titanium M11R Sirius, Collection of the Year

Ο φακός είναι πανέμορφος, ένα κόσμημα, τον χαζεύω όλη την ώρα, δεν είχα ποτέ φακό από τιτάνιο.

Πιάνοντας τον στο χέρι σου βλέπεις ότι είναι στιβαρός φακός, με λίγο περισσότερο βάρος από ότι τον έκοβα με το μάτι τουλάχιστον (δεν ξέρω αν ευθύνεται γι' αυτό το τιτάνιο που είναι κατασκευασμένος).

Το κλιπ του είναι όπως θα έπρεπε να είναι μαλακό όπως ξαναέγραψα και πριν και το μέγεθος του είναι ιδανικό.

Ο διακόπτης είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα, ο πρώτος μου φακός με έλεγχο ψηφιακού αισθητήρα μαγνητικού συστήματος (έτσι το μετάφρασα), είναι μαλακός και αυτός όσο πρέπει, τόσο ώστε να καταλαβαίνεις ότι αλλάζεις με ευκολία modes.

Τρεις σκάλες έχει την χαμηλή με 10 Lumens (168hrs)
την μεσαία με 100 Lumens (7.5hrs)
την τούρμπο με 300 Lumens (3m)
και την ψηλή 160 Lumens (2hrs) που όμως δεν μπορείς να την επιλέξεις, αλλά μπαίνει μετά τα τρία λεπτά που θα έχεις την τούρμπο.

Επίσης με συνδιασμό τον modes μπορείς να έχεις,

Firefly mode: 0.5 Lumen (30days)
Strobe,
SOS,
Beacon.

Η εμβέλια του είναι γύρω στα 100 μέτρα χθες που τον δοκίμασα, και οι σκάλες του είναι μια χαρά.

Θέλει λίγη συνήθεια οι αλλαγές τον κρυφών modes αλλά θα τις συνηθίσω αν και δεν βλέπω να τον χρησιμοποιώ καθημερινά.

Αυτά, ότι άλλο θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε.

Συγνώμη για τις φωτογραφίες, ελπίζω στο μέλλον να βγάζω όπως άλλοι... (βλέπετε χιώτης!!!).

Last edited:
Ζουμερη περιγραφη και πολλες χορταστικες φωτογραφιες!! :))

Ολα τα εχει το φακουδακι, που πραγματικα ειναι κοσμημα, οπως το λες, φανταζομαι να ειναι και αδιαβροχο.

Ζουμερη περιγραφη και πολλες χορταστικες φωτογραφιες!! :))

Ολα τα εχει το φακουδακι, που πραγματικα ειναι κοσμημα, οπως το λες, φανταζομαι να ειναι και αδιαβροχο.

Ναι λέει ότι είναι (Waterproof, in accordance with IPX-8 standard) αλλά δεν το δοκίμασα και ούτε πρόκειται.

έχω μερικούς φακούς απο τιτάνιο - είναι όμορφοι δεν το συζητώ, αλλά και ακριβότεροι απο φακούς αλουμινίου. δεν ειναι για καθε μερα. γρατζουνανε εύκολα.
πολυ μοιάζει με τον δικό μου
Jetbeam JETBeam TCR2 titanium

b9ca5v.jpg

:Banane0:

Για δευτερη φορα μου ερχεται diffuser το οποιο δεν ειναι συμβατο με τον sunwayman c20c..
Τωρα το παραγγειλα απο nkon.nl και γραφει οτι ειναι για Fenix PD32.. Πως ειναι δυνατον αφου 25mm (head diameter) εχει το c20c και το pd32 Ultimate Edition - 24mm και ολα τα αλλα μοντελα του pd32 -25.4mm..

Μηπως μου πουλαν τρελα..? Γνωριζει καποιος κατοχος..?

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Review of Sunwayman's latest compact powerhouse featuring Cree's XM-L2 emitter outputting 980lms and packing a decent punch throw-wise.

Καλησπερα!
Πιθανων θα προχωρησω στην αγορα του sunwayman C20C. Εχει καποιος αποψη για το φακο?