SUNWAYMAN Titanium M11R Sirius, Collection of the Year
Ο φακός είναι πανέμορφος, ένα κόσμημα, τον χαζεύω όλη την ώρα, δεν είχα ποτέ φακό από τιτάνιο.
Πιάνοντας τον στο χέρι σου βλέπεις ότι είναι στιβαρός φακός, με λίγο περισσότερο βάρος από ότι τον έκοβα με το μάτι τουλάχιστον (δεν ξέρω αν ευθύνεται γι' αυτό το τιτάνιο που είναι κατασκευασμένος).
Το κλιπ του είναι όπως θα έπρεπε να είναι μαλακό όπως ξαναέγραψα και πριν και το μέγεθος του είναι ιδανικό.
Ο διακόπτης είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα, ο πρώτος μου φακός με έλεγχο ψηφιακού αισθητήρα μαγνητικού συστήματος (έτσι το μετάφρασα), είναι μαλακός και αυτός όσο πρέπει, τόσο ώστε να καταλαβαίνεις ότι αλλάζεις με ευκολία modes.
Τρεις σκάλες έχει την χαμηλή με 10 Lumens (168hrs)
την μεσαία με 100 Lumens (7.5hrs)
την τούρμπο με 300 Lumens (3m)
και την ψηλή 160 Lumens (2hrs) που όμως δεν μπορείς να την επιλέξεις, αλλά μπαίνει μετά τα τρία λεπτά που θα έχεις την τούρμπο.
Επίσης με συνδιασμό τον modes μπορείς να έχεις,
Firefly mode: 0.5 Lumen (30days)
Strobe,
SOS,
Beacon.
Η εμβέλια του είναι γύρω στα 100 μέτρα χθες που τον δοκίμασα, και οι σκάλες του είναι μια χαρά.
Θέλει λίγη συνήθεια οι αλλαγές τον κρυφών modes αλλά θα τις συνηθίσω αν και δεν βλέπω να τον χρησιμοποιώ καθημερινά.
Αυτά, ότι άλλο θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε.
Συγνώμη για τις φωτογραφίες, ελπίζω στο μέλλον να βγάζω όπως άλλοι... (βλέπετε χιώτης!!!).