Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!

Επιδη θα τον δουλεύω με 18650 χρειαζεται να ειναι κοντές?

Ας σου πει ο jpil που τον ειχε (η οποιος αλλος γνωριζει), γιατι εγω προσωπικα δεν εχω ακομη καμια 18650...
Παντως τον εχει πολυ καλη τιμη η fasttech!
(και ο nitecore ec2 συμπαθεστατος ειναι...)

Last edited:
Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!

Επιδη θα τον δουλεύω με 18650 χρειαζεται να ειναι κοντές?

Oλες οι 18650 μπαταριες κανουν.
Ο φακος εχει ελατηρια και απο τις δυο ακρες και ετσι μπορει να προσαρμοζεται ευκολοτερα στα διαφορα μηκη.

Ναι ο ο ΕC2 ειναι συμπαθητικός απλώς ο c20 μου καθεται καλύτερα εμφανισιακα και φαινεται να εχει καλύτερα χαρακτηριστικά.
Το οτι ειναι αρκετα flood επισης μου αρέσει.

Απάντηση: Re: Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Καλησπερα!
Πιθανων θα προχωρησω στην αγορα του sunwayman C20C. Εχει καποιος αποψη για το φακο?

Έχω τον jetbeam BC40 αλλά μου έπεφτε λίγο μεγάλος.

Πήρα τον C20C και είδα το φως μου! Αρκετά μικρότερος αλλά όχι πολύ λιγότερο το φως του. Τον έχω πάντα μαζί.

Oλες οι 18650 μπαταριες κανουν.
Ο φακος εχει ελατηρια και απο τις δυο ακρες και ετσι μπορει να προσαρμοζεται ευκολοτερα στα διαφορα μηκη.

Μικρός αλλά δυνατός, να τον πάρεις.

Για την άλλη σου ερώτηση απάντησε ο Χιωτης.

Και ο PD32UE έχει ελατήρια και στις δύο άκρες, αλλά τις πανασόνικ 3400 μαω, δεν τις δουλευει.

Μολις πριν λίγο χτύπσα στο instant kill το sunwayman C20C .Φαινεται ότι δούλεψε και πληρωσα κανονικά με paypal. Θα δειξει...:popcorn:

Υ.Γ Βεβαια η τιμή του δεν ήταν αναλογη με προηγούμενες προσφορές σε διαφορους φακούς

Order placed!
Με την καλη μας ισοτιμια το φακουδακι και το κουπονακι BLF βγαινει ~38 ευρω! Νοt bad, the best deal around :))

Το κουπονι ειναι το BLF, το συζηταμε στο φορουμ ανελλιπως απο τοτε που ανοιξε το Fasttech!! 5% εκπτωση, 2,5 δολλαρια.

Δεν νομιζω εκ των υστερων να γινει κατι, παντως και με τα $2,5 παραπανω, ειναι σουπερ η τιμη.

ερωτηση για τους κατοχους C20C...
εχετε κανεναν Surefire/Solarforce/μεγαλο jetbeam (Μ3) για να τσεκαρετε την εναλλαξιμοτητα των tailcaps?
ευχαριστω