το ρεζουμέ είναι ότι την καις τη μελιτζάνα. στο γκαζάκι είναι ακόμα καλύτερα. το χουνκιαρ μπε(γ)ιεντί βασίζεται στη γεύση που δίνει το "κάπνισμα" της μελιτζάνας. Αυτά!
:worshippy:
τ
και ΔΕΝ θα ξαναγράψω στη μαγειρική γιατί πολύ εύκολα θα χτυπήσω 15.000 posts και θα γίνω supreme member και δεν πρέπει.
Mην εισαι ολοκληρωτικη κι εσυ !! Διατηρησε μια μικρη αναλογια εστω :ernaehrung004:
Οnce in a while που λενε και στην μουσικη :drummer:
http://www.youtube.com/watch?v=hg6hPQLPgU0