Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB
Συμπεράσματα βγαίνουν μέσω των γραπτών μας κειμένων, εφόσον δεν γνωριζόμαστε. Όταν λοιπόν γράφεις με τέτοιο τρόπο, μόνο το αντίθετο δεν δείχνεις...από εκεί κ πέρα...
Oσο για αυτα τα αστεια...
Εχω PC λογω επιλογης καποιων εφαρμογων αλλα την υπεροχη των mac σε αποδοση με "ελαφρητερο" hardware την αναγνωριζω.
Εχω επιλεξει ενα ΤΝ monitor 22" αν και γνωριζω την υπεροχη των sips κλπ αλλα εγω δεν θα δω διαφορα στην χρηση που του κανω.
Εχω LCD προτζεκτορα λογω οτι εχω τρομερο προβλημα με το rainbow αλλα την υπεροχη των DLP την αναγνωριζω σε εικονα.
Εχω πλασμα TV κατω του χιλιαρικου αλλα οι ακριβες LCD γνωριζω οτι παιζουν πολυ καλυτερα και το λεω...
Δουλευω σε vista χρονια τωρα αν και γνωριζω οτι τα ΧΡ ειναι πιο ελαφρια αλλα το κανω για αισθητικους λογους χωρις να αμφιβαλω για την ταχυτητα των ΧΡ...
Καθε αλλο παρα funboy θα μπορουσα να χαρακτηριστω στα υλικα πραγματα που ειδικα εγω δεν δενομαι ποτε...
Στο θεμα ομως των pda-κινητων η apple δεν ειναι μπροστα...
Εσυ με λες funboy... ας εχει! Εγω απλα σκεφτομαι... "Τοσα ξερεις... τοσα λες"...! Δεν με χαλαει καθολου ενας χαρακτηρισμος που δεν ισχυει επουδενη και ειδικα απο εναν ξενο...![]()
Συμπεράσματα βγαίνουν μέσω των γραπτών μας κειμένων, εφόσον δεν γνωριζόμαστε. Όταν λοιπόν γράφεις με τέτοιο τρόπο, μόνο το αντίθετο δεν δείχνεις...από εκεί κ πέρα...