I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Oσο για αυτα τα αστεια...
Εχω PC λογω επιλογης καποιων εφαρμογων αλλα την υπεροχη των mac σε αποδοση με "ελαφρητερο" hardware την αναγνωριζω.
Εχω επιλεξει ενα ΤΝ monitor 22" αν και γνωριζω την υπεροχη των sips κλπ αλλα εγω δεν θα δω διαφορα στην χρηση που του κανω.
Εχω LCD προτζεκτορα λογω οτι εχω τρομερο προβλημα με το rainbow αλλα την υπεροχη των DLP την αναγνωριζω σε εικονα.
Εχω πλασμα TV κατω του χιλιαρικου αλλα οι ακριβες LCD γνωριζω οτι παιζουν πολυ καλυτερα και το λεω...
Δουλευω σε vista χρονια τωρα αν και γνωριζω οτι τα ΧΡ ειναι πιο ελαφρια αλλα το κανω για αισθητικους λογους χωρις να αμφιβαλω για την ταχυτητα των ΧΡ...
Καθε αλλο παρα funboy θα μπορουσα να χαρακτηριστω στα υλικα πραγματα που ειδικα εγω δεν δενομαι ποτε...
Στο θεμα ομως των pda-κινητων η apple δεν ειναι μπροστα...
Εσυ με λες funboy... ας εχει! Εγω απλα σκεφτομαι... "Τοσα ξερεις... τοσα λες"...! Δεν με χαλαει καθολου ενας χαρακτηρισμος που δεν ισχυει επουδενη και ειδικα απο εναν ξενο... -bye-

Συμπεράσματα βγαίνουν μέσω των γραπτών μας κειμένων, εφόσον δεν γνωριζόμαστε. Όταν λοιπόν γράφεις με τέτοιο τρόπο, μόνο το αντίθετο δεν δείχνεις...από εκεί κ πέρα...-bye-

...ας μου πει κάποιος πως σβήνεις μία μεμονομένη κλήση από το Iphone?
Η επιλογή που σου δίνει είναι να σβήσεις όλη τη λίστα.....

Να λοιπόν που το Iphone μέχρι την ημέρα που το πουλησα ούτε αυτή την απαραίτητη λειτουργία (για τηλέφωνο) δεν είχε (firmware 2.1)

Σίγουρα, θα βρεις απάντηση στην κατηγορία Apple Corner/iPhone.

Υπαρχει οντως καποια σχετικη εφαρμογη (δεν θυμαμαι ποια).
Το καλο με τα iphone ειναι οτι για ολες σχεδον τις ελλειψεις τους (πλην του προγραμματος gps με ενσωματωμενους χαρτες) υπαρχουν εφαρμογες οι οποιες δουλευουν μια χαρα (πχ το Cycorder video recorder). Καλο ειναι λοιπον οι κατοχοι του να την ψαξουν λιγο παραπανω...

Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Οι συσκευες που ειχες με ενσωματομενο gps ειναι ενα αστειο... ειδικα το νοκια...

Τι εννοείς??? Αν εξερέσω την μπαταρία όλα τα άλλα ήταν μία χαρά, άρα δεν καταλαβένω το σχόλιο σου...

Ουτε εγω το καταλαβαινω... Ενα απο τα δυνατα σημεια του HTC 3300 ειναι το ενσωματωμενο GPS του το οποιο μαλιστα δεν σταματα να δουλευει οταν ενεργοποιειται το bluetooth ακουστικο, προβλημα το οποιο πολλοι χρηστες με εξωτερικο bluetooth gps παραπονουνταν οτι ειχαν (τουλαχιστον οταν παρακολουθουσα το θεμα)..

Re: Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Τι εννοείς??? Αν εξερέσω την μπαταρία όλα τα άλλα ήταν μία χαρά, άρα δεν καταλαβένω το σχόλιο σου...

Φιλε velkus, το gps που πηρες για το αμαξι το εχεις στον "αναπτηρα"?
Ναι...
Το ppc γιατι δεν το ειχες και εμενες απο μπαταρια...?
Το ppc και τα κακα windows σου εφταιγαν σιγουρα...?

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ουτε εγω το καταλαβαινω... Ενα απο τα δυνατα σημεια του HTC 3300 ειναι το ενσωματωμενο GPS του το οποιο μαλιστα δεν σταματα να δουλευει οταν ενεργοποιειται το bluetooth ακουστικο, προβλημα το οποιο πολλοι χρηστες με εξωτερικο bluetooth gps παραπονουνταν οτι ειχαν (τουλαχιστον οταν παρακολουθουσα το θεμα)..

Θα το καταλαβαινες απλα και μονο με μια συγκριση λιγων λεπτων με ενα P3600... τωρα οτι και να πω ειναι λογια του αερα που οπως με εχεις συνηθησει δεν τα ακους! ετσι... ας μην καταλαβαινεις... ή καλυτερα, δεν ειμαι εδω για να σε κανω να καταλαβεις... αν θες gps στο κινητο σου, το ψαχνεις... αν οχι, περιμενεις ποτε η apple θα επιτρεψει σε 3rd party developers την χρηση του gps δεκτη απο τα SDK που δινει, γιατι ακομη το απαγορευει και δεν ανακοινωνει αν θα το επιτρεψει ποτε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Θα το καταλαβαινες απλα και μονο με μια συγκριση λιγων λεπτων με ενα P3600... τωρα οτι και να πω ειναι λογια του αερα που οπως με εχεις συνηθησει δεν τα ακους! ετσι... ας μην καταλαβαινεις... ή καλυτερα, δεν ειμαι εδω για να σε κανω να καταλαβεις... αν θες gps στο κινητο σου, το ψαχνεις... αν οχι, περιμενεις ποτε η apple θα επιτρεψει σε 3rd party developers την χρηση του gps δεκτη απο τα SDK που δινει, γιατι ακομη το απαγορευει και δεν ανακοινωνει αν θα το επιτρεψει ποτε...

Τι το ιδιαιτερο εχει το 3600 σε σχεση με τον ανταγωνισμο; Το ιδιο λειτουργικο συστημα δεν εχει; Τα ιδια προγραμματα δεν εχει για gps (destinator, igo κλπ)?
Και μην μου πεις για ταχυτητα τωρα ετσι; Απλα χρονομετρησε ποση ωρα κανει να ξεκινησει το προγραμμα πλοηγησης και μετα ποση ωρα κανεις για να βρεις δορυφορους...
Να επαναλαβω οτι αν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που ψαχνεις ΣΗΜΕΡΑ ειναι το GPS, τοτε δεν κανει ΑΚΟΜΑ το iphone για εσενα..Σε ολα ομως τα υπολοιπα, ειναι τουλαχιστον γραφικο να συγκρινεις το 3600 με το iphone!
Capisce?

ΟΤ

Όπως είπε και ένας σοφός φίλος μου προ καιρού:

Όταν σε μία κουβέντα είναι προφανής η απουσία (για διαφόρους λόγους) αμφίδρομης επικοινωνίας όχι μόνο δεν έχει νόημα η συνέχισή της αλλά καλό είναι να αποφεύγεται για προστασία και των 2 μερών (καθώς το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι φωνάζοντας να προσπαθούν να επιβάλλουν τη θέση τους, να προβαίνουν σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, να ειρωνεύονται και εν τέλει να εκτίθενται αμφότερα).

Μου πήρε κι εμένα λίγο να το χωνέψω αλλά (με τον συγκεκριμένο γκεσταπίτη φίλο μου τουλάχιστον :p) τα κατέφερα.

/ΟΤ

ΥΓ 1 Ραουουους

ΥΓ 2 Τουρουτουτοτυοου

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Φιλε velkus, το gps που πηρες για το αμαξι το εχεις στον "αναπτηρα"?
Ναι...
Το ppc γιατι δεν το ειχες και εμενες απο μπαταρια...?
Το ppc και τα κακα windows σου εφταιγαν σιγουρα...?

Οχι δεν με πείραζαν καθόλου τα win ούτε κάν δεν το σκέφτηκα αυτό..

Δεν κατάλαβες τι σου λέω, δεν μίλησα για λειτουργικό εγώ ποτέ..

Και όχι φίλε μου δεν είμαι με μία μπρίζα στο χέρι μπας και μείνω από κινητό το nuvi που έχω είναι πάντα φορτισμένο και το δουλέυω χωρίς να το καρφώνω γιατί και να μείνει δεν με ενδιαφέρει, ένω κινητό το κυνηγάς συνέχεια μην και σε αφήσει και κάνεις την μπαταρία σαπούνι...

Τέλος πάντων αυτά είχα να πω, και πραγματικά και πολλά είπαμε..

Ολα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Τι το ιδιαιτερο εχει το 3600 σε σχεση με τον ανταγωνισμο; Το ιδιο λειτουργικο συστημα δεν εχει; Τα ιδια προγραμματα δεν εχει για gps (destinator, igo κλπ)?
Και μην μου πεις για ταχυτητα τωρα ετσι; Απλα χρονομετρησε ποση ωρα κανει να ξεκινησει το προγραμμα πλοηγησης και μετα ποση ωρα κανεις για να βρεις δορυφορους...
Να επαναλαβω οτι αν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που ψαχνεις ΣΗΜΕΡΑ ειναι το GPS, τοτε δεν κανει ΑΚΟΜΑ το iphone για εσενα..Σε ολα ομως τα υπολοιπα, ειναι τουλαχιστον γραφικο να συγκρινεις το 3600 με το iphone!
Capisce?

Kοιτα, αν θες να βγεις βολτα το βραδυ... το toyota Hilux δεν κανει τη δουλεια του και θες ενα Toyota Avensis... αν θες ομως να εχεις ενα εργαλειο, το hilux γελαει εμπρος στις ικανοτητες του avensis... ακριβως ετσι ειναι και τα τελευταια ppc σε σχεση με τα απλα "εξυπνα" τηλεφωνα... (iphone,symbian, κλπ)

Υπαρχει οντως καποια σχετικη εφαρμογη (δεν θυμαμαι ποια).
Το καλο με τα iphone ειναι οτι για ολες σχεδον τις ελλειψεις τους (πλην του προγραμματος gps με ενσωματωμενους χαρτες) υπαρχουν εφαρμογες οι οποιες δουλευουν μια χαρα (πχ το Cycorder video recorder). Καλο ειναι λοιπον οι κατοχοι του να την ψαξουν λιγο παραπανω...

Το Iphone για να κάνει οτιδήποτε Βασικό χρειάζεται ένα εξωτερικό πρόγραμμα?
Δηλαδή για να γίνει τηλέφωνο των 105 ευρών πρέπει να σου καστίσει 1000 (χωρίς να συνυπολογίσουμε τις ανθρωποώρες) ?
Η θα πρέπει να το χακέψεις και να χάσεις την εγγύηση?

Αυτό λέω, ότι είναι ένα εξαίσιο Γκάτζετ, το λάτρεψα σαν τέτοιο, αλλά στερείται στοιχειωδών λειτουργιών για τηλέφωνο.

Υ/Γ Ευχαριστώ τον φίλο Velkus που μου έλυσε την απορία, αυτό σημαίνει forum, η προσπαθεια να βοηθήσεις τον άλλο........

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Το Iphone για να κάνει οτιδήποτε Βασικό χρειάζεται ένα εξωτερικό πρόγραμμα?
Δηλαδή για να γίνει τηλέφωνο των 105 ευρών πρέπει να σου καστίσει 1000 (χωρίς να συνυπολογίσουμε τις ανθρωποώρες) ?
Η θα πρέπει να το χακέψεις και να χάσεις την εγγύηση?

Αυτό λέω, ότι είναι ένα εξαίσιο Γκάτζετ, το λάτρεψα σαν τέτοιο, αλλά στερείται στοιχειωδών λειτουργιών για τηλέφωνο.
.

Γιατι σου αρεσει να γενικευεις; Αλλο οτιδηποτε βασικο, και αλλο ορισμενα βασικα! Και το κοστος των εφαρμογων ειναι γελοιο (απο 0,5 εως 5 ευρω)! Εγκαθιστανται με ενα κλικ και ΔΕΝ χρειαζεται κανενα χακεμα, αν δεν το επιθυμεις..
Και τελος, IMHO τα περισσοτερα απο αυτα που κανει, τα κανει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ανεξαρτητου τιμης...
Μαζοχες πιστεψε με δεν ειμαστε, η απλοτητα και η ευχρηστεια αυτου του τηλεφωνου σε συνδιασμο με τις απιστευτες δυνατοτητες του ειναι αυτο που εχει κανει εκατομμυρια ανθρωπους να εχουν λατρεψει το μαραφετι!

Για να βάλω Ελληνικά θέλω χάκεμα (δεν ξέρω αν αυτό έχει διορθωθεί), δεν φτάνει αυτό, ή είμαι υποχρεωμένος να γράφω greenglish σε μήνυμα προς εταιρία ή στον διευθυντή μου?

Στο ξαναλέω, είναι ένα εξαίσιο Γκάτζετ αλλά θα προτιμούσα να πάρω το ipod touch και ένα κανονικό (και εννοώ ένα τηλ. που να έχει όλα αυτά που μέχρι τώρα θεωρώ δεδομένα) τηλέφωνο.

Και παρεμπιπτώντως, να κουβαλάω και ένα εξωτερικό φλας και ένα τρίποδο για να βγάλω φωτογραφία :BDBDG54:

Pstelios, μην το ψάχνεις, δεν βγάζεις άκρη με τους iphonακηδες, θα φας και ξύλο στο τέλος. :p

Άσχετο (όχι και πολύ βέβαια): Μιας και μιλάγατε πριν για κόστη software κλπ (καλά, για τις απαντήσεις που ακολούθησαν μόνο ‛γκουχ γκουχ´ έχω να πω…. :p) :

Ρε παιδιά η Apple χρεώνει 10 $ για το 2.1 software update στο ipod touch;

Πληρώνεις το deluxe μηχανάκι σου 400 Ευρω και θέλουν και άλλα 10 $ για software update;

Ναι, ξέρω είναι για να το κάνεις ‛και καλά iphone’ αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι: Έλεος με τη καρμιριά / γυφτιά τους!

Όταν όλα έχουμε συνηθίσει να τα αντιγράφουμε χωρίς να δίνουμε φράγκο, λογικό είναι τώρα να μας φαίνονται ακόμα κ τα 10 δολλάρια...

Από εκεί κ πέρα, συγνώμη αλλά το μόνο αρνητικό που έχει κατ'εμέ το ιΦον είναι η μη υποστήριξη ελληνικών. Από εκεί κ πέρα, κάνει ότι κάνει ένα τηλέφωνο κ καλύτερα, φοβερό πληκτρολόγιο που καταλαβαίνει πολλά δάχτυλα πάνω του ταυτόχρονα, με οθόνη κανονική κ όχι πλαστική, ενώ στα θέματα λογισμικού έχει πληθώρα. Αν ο σκοπός μας είναι ο πλοηγός κ μόνο, τότε το ιΦον είναι μέτριο για Ελλάδα, ναι μεν είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν έχει καλούς χάρτες. Βέβαια, εγώ δεν ξέρω κ κανέναν που να έχει πλοηγό στο κινητό του κ να το χρησιμοποιεί σοβαρά. Όλοι μας το χρησιμοποιούμε στην πλάκα τον πλοηγό στα κινητά, αν είναι για αμάξι τότε δίνεις 150-200 ευρώ κ αγοράζεις 4.3" destinator κ είσαι άρχοντας. Το ιΦον στηρίζεται στο λογισμικό του κ το λειτουργικό του, το βασικό του προτέρημα είναι η ευχρηστία του.

Βέβαια, εγώ δεν ξέρω κ κανέναν που να έχει πλοηγό στο κινητό του κ να το χρησιμοποιεί σοβαρά.

Εγω παλι οσους ξερω που εχουν ppc με πλοηγο το χρησιμοποιουν σοβαροτατα!
Οι νοκιαδες, ναι, ψιλοαχρηστο τους ειναι ετσι οπως δουλευει...

τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη βρε παιδιά ?

ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε, αλλά εφόσον δεν βρίσκετε κανένα απολύτως σημείο επαφής και συνεννόησης καλό θα ήταν να σταματήσετε.

και συμπέρασμα δεν βγαίνει και την ζαχαρένια σας χαλάτε οπότε,... ποιος ο λόγος ?

εντελώς φιλικά προς όλους !

Όταν όλα έχουμε συνηθίσει να τα αντιγράφουμε χωρίς να δίνουμε φράγκο, λογικό είναι τώρα να μας φαίνονται ακόμα κ τα 10 δολλάρια...

Από εκεί κ πέρα, συγνώμη αλλά το μόνο αρνητικό που έχει κατ'εμέ το ιΦον είναι η μη υποστήριξη ελληνικών. Από εκεί κ πέρα, κάνει ότι κάνει ένα τηλέφωνο κ καλύτερα, φοβερό πληκτρολόγιο που καταλαβαίνει πολλά δάχτυλα πάνω του ταυτόχρονα, με οθόνη κανονική κ όχι πλαστική, ενώ στα θέματα λογισμικού έχει πληθώρα. Αν ο σκοπός μας είναι ο πλοηγός κ μόνο, τότε το ιΦον είναι μέτριο για Ελλάδα, ναι μεν είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν έχει καλούς χάρτες. Βέβαια, εγώ δεν ξέρω κ κανέναν που να έχει πλοηγό στο κινητό του κ να το χρησιμοποιεί σοβαρά. Όλοι μας το χρησιμοποιούμε στην πλάκα τον πλοηγό στα κινητά, αν είναι για αμάξι τότε δίνεις 150-200 ευρώ κ αγοράζεις 4.3" destinator κ είσαι άρχοντας. Το ιΦον στηρίζεται στο λογισμικό του κ το λειτουργικό του, το βασικό του προτέρημα είναι η ευχρηστία του.
Ω, ρε μάνα μου, δεν είναι να ανοίξει το στόμα του κανείς σε thread σχετικό με το iphone και ανεξαρτήτως του τι λέει, αμέσως πέφτετε να τον φάτε.

Με τη φόρα που έχετε πάρει και καλό λόγο να πει κανείς για το, πάλι τα ίδια ʽακούειʼ.

Βρε Μιχάλη, σχολίασα εγώ το iphone και μου απαντάς (για νιοστή φορά) γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει;

Ειλικρινά relax παιδιά, καταντάει γελοία η ιστορία.

Στο θέμα μας:

Εγώ είπα απλά ότι αισθάνομαι μ@λ@κας που έδωσα 400 Ευρω για να αγοράσω το ipod touch και που μου ζητάει αλλά 10 η Apple για firmware update.

Και προφανώς δεν είναι το θέμα τα 10, 20 ή 1000 Ευρώ, είναι η όλη, κατά τη γνώμη μου απολύτως γύφτικη και τσίπικη, λογική.

Να ήταν καμιά εταιρία που πουλάει ένα προιον με ελάχιστα περιθώρια κέρδους (όπως πολλές άλλες), να το καταλάβω (να πληρώσω για ανάπτυξη software).

Αλλά εδώ μιλάμε για τον ορισμό του ακριβώς αντιθέτου!

ΥΓ Τα σχόλια δε περί ʽαντιγραφώνʼ για κακή σου τύχη, τα έκανες μάλλον στον λάθος άνθρωπο (ναι, καταλαβαίνω ότι λογικά ήταν μία γενική αναφορά, αλλά, μιας και ήταν απάντηση στο post μου, το λέω).