K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
Εγώ μονίμως είμαι στο 90-92% η ισχύς αλλά στο 50% η ποιότητα. Ξέρει κανείς από τι εξαρτούνται αυτές οι δύο παράμετροι και τι ακριβώς σημαίνει η ποιότητα σήματος;
Κοιτάξτε ανάλυση, περίεργη 1440χ1080
Εγώ μονίμως είμαι στο 90-92% η ισχύς αλλά στο 50% η ποιότητα. Ξέρει κανείς από τι εξαρτούνται αυτές οι δύο παράμετροι και τι ακριβώς σημαίνει η ποιότητα σήματος;
Βουλη και ΣΙΝΕ+ πιξελιάζουν όμως ....
Ωραία όλα αυτά, αλλά εμείς οι κάτοικοι της επαρχίας είμαστε ριγμένοι για ακόμα μία φορά, παρόλο που έχουμε ως πολίτες τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Για ποιον ουσιαστικό λόγο να μην εκπέμψει η ΕΡΤ HD από Πάρνηθα ή άπο άλλους πομπούς; Γιατί να υπάρχουν η βουλή και το ΡΙΚ στο πρώτο μπουκέτο; Όποιος θέλει να τα δει μπορεί μέσω HellasSat. Ας πάρει το HD τη θέση αυτών των δύο, ή, ακόμα καλύτερα, ας ανέβει στο δορυφόρο. Οι Τούρκοι έχουν ήδη τρία ελεύθερα ΗD στο δικό τους.
Αν βλέπεις τα αλογάκια στο Σινε/Σπορ+, αυτά πάντα πιξελιαζουν...
Το καναλι της Βουλής παλι, εμένα μου φαινται καλυτερο σε ευκρίνεια και φωτεινότητα
Κοιτάξτε ανάλυση, περίεργη 1440χ1080
Προβλέπω να γίνεται το εξής παράδοξο: Ολοι εμείς οι τρελλαμένοι και διψασμένοι για την εικόνα να βγαίνουμε στους δρόμους να υποστηρίζουμε την ΕΡΤ για το HD, ε ρε πλάκες που θα σπάσουμε.
To Alter αν κλεισει τελικα αφηνει κενη θεση στο διπλανο πακετο και οχι σε αυτο που βρισκετε ο Σκαι.H Digea αν προσέξατε το βούλωσε προς το παρόν γιατί το ΑΛΤΕΡ της εριξε φέσι χοντρό και απειλεί να κατεβάσει την συχνοτητα !
Και επειδή μάλλον κατι τέτοιο θα γινει εμφανίστηκαν οι μνηστήρες για την συχνότητα με μπροστάρη ποιον άλλο ? Τον ΣΚΑΙ ! Γι αυτό είχαμε μούγκα τόσες μέρες ......από Φάληρο και DIGEA μεριά
τον funai εχεις? και σε μενα το ιδιο βγαζει, στην τηλεοραση ομως με ενσωματωμενο mpeg-4 δεκτη, δινει παραπανω ποιοτητα και σχεδον ιδιο σημα.
Αν δεν κάνω λάθος, οσο υψηλοτερη ποιότητα τοσο λιγότερα errors στο ψηφιακό σήμα που πρεπει να διορθωθουν
Παιδια εγω ειμαι θεσσαλονικη, αμα αναζητησω αυριο που ειναι και ο αγωνας, θα τα βρω τα καναλια η παπαλα??
τον funai εχεις? και σε μενα το ιδιο βγαζει, στην τηλεοραση ομως με ενσωματωμενο mpeg-4 δεκτη, δινει παραπανω ποιοτητα και σχεδον ιδιο σημα.
Αν δεν κάνω λάθος, οσο υψηλοτερη ποιότητα τοσο λιγότερα errors στο ψηφιακό σήμα που πρεπει να διορθωθουν
Παιδιά καλησπέρα.Μόλις ήρθα απο ταξίδι.Συντόνησα τον δέκτη μου και πιάνω ΕΡΤ HD μια χαρά.Μπράβο ΕΡΤ. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια κοιτάτε και μαθαίνετε τι σημαίνει εικόνα.Τώρα περημένω πως και πως το αυριανό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.
Κι εγω τον funai εχω,αλλα μου βγαζει 66% ποιοτητα-ειμαι πλ.αττικης με δικια μου κεραια.Μηπως εχετε κεντρικη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.