Ωρα είναι να δούμε και κανα τουρκικό F16..να κατεβαίνει για καμμιά βόλτα στην Τανάγρα για καφέ..!!!!!!!!!!!
Ρώτησα ανεπίσημα στο ΓΕ για τη βόλτα της φρεγάτας και πήρα την Παρασκευή απάντηση. 'Οσα γράφτηκαν στο defencenet δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Πραγματοποίησε κανονικά αβλαβή διέλευση, δηλ. είχε ανοιχτά μόνο τα παθητικά ραντάρ και είχε καταθέσει σχέδιο πορείας, το οποίο ακολούθησε ακριβώς.
Εσείς ξέρετε κάτι άλλο;
Δεν έχω τρόπο να διαψέυσω ούτε και να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά σου Βλάση ...
Επέτρεψέ μου πάντως να είμαι καχύποπτος αναφορικά με τις απαντήσεις που μπορεί να δώσει το Επιτελείο σε ένα θέμα που έχει ήδη δεί το φώς της δημοσιότητας και κατα συνέπεια απαιτεί πλέον χειρισμό που δεν θα "δυναμιτίσει" τα χρηστά ήθη ...
Γιατί, όπως και να το δεί κανείς, το ζήτημα και φλέγον είναι και κατάλληλο για εθνικιστικές κορώνες (που ασφαλώς και απεύχεται το Επιτελείο...)
έχω συλλάβει πολλές φορές (δηλ. 4-5) το defencenet να κάνει φάουλ. Μια φορά έστειλα κι επιστολή. Δεν μου απάντησαν...
Στα 13 όλα φρεγάτες....
πως παρακολουθει ενα ελληνικο πλοιο το τουρκικο?ας πουμε εχει ανοικτα τα οπλικα συστηματα και ρανταρ?
και ποτε προβλεπεται κατι διαφορετικο απο συστασεις?
αν δηλαδη ανοιξει τα οπλικα του συστηματα το τουρκικο για βολη ποια ειναι η αντιδραση μας?
εχω μπερδευτει πολυ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.