Χμμμ ενδiαφέρον.
Ομως το account μου ειναι type: administrator αλλα οταν εδωσα την εντολή μου ζήτησε "elavated privilages"...
Το θέμα δεν είναι ότι σε ρωταέι... Το θέμα είναι ότι ορισμένα προγράμματα πάνε να γράψουν κάτι κάπου... Δεν μπορούν και πετάνε σφάλμα ή κλείνουν ή αρνούνται να συνεργαστούν (Ρικλοκ)...
Για παράδειγμα οι ρυθμίσεις που κάνω στο κριπτο εφ200 για το σετάρισμα του ΡΡΡοΕ δεν κρατούνται μετά το ρισταρτ αλλά πρέπει να τις ξαναβάζω... Το φλασγκετ δεν μπορεί να γράψει για κάποιο λόγο στο default.jcd και κλείνει μόνο του...
Και κάθε λεπτό ανακαλύπτω και κάτι καινούριο...
Αλλά φαντάζομαι ότι θα ωριμάσει σιγα-σιγα...
Νομιζω πως εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να πηρα απαντηση.
Ειναι ιδεα μου η τα sVista ειναι γρηγοροτερα στο internet απο τα XP?
Για εξηγήστε μου ένα κουφό.
Το pc το κλείνω με sleep . Μάλιστα το προτείνουν τα Vista στο help αν το δείτε.
Με κλειστό το outlook, αυτό από πίσω κατεβάζει τα emails και έτσι δεν μπορώ να βλέπω τα email μου από άλλο pc μέσω webmail.
Τι κουφό είναι αυτό; Είναι δυνατόν; Εχω το office2007. Υπάρχει καμιά ρύθμιση πουθενά;
Και κάτι άλλο που μόλις παρατήρησα. Δεν χρειάζεται να το έχω σε sleep mode το pc. Κι ανοικτό να είναι και να έχω κλείσει το outlook αυτό από πίσω κατεβάζει τα emails!!! Λες και δεν κλείνει ποτέ.
2)Δεν έχω καταφέρει ότι και αν έχω κάνει να μπω σε shared directory ή δίσκο από το άλλο PC από δίκτυο. Το άλλο PC (με XP SP2) βλέπει το PC με τα Vista αλλά όταν πάω να μπω δεν με αφήνει. Οτι μπόρεσα να βρω το έχω δοκιμάσει, τα έχω απενεργοποιήσει όλα (firewall κλπ.). Εχει καταφέρει κανείς κάτι?
Thanx
Οπότε τα σκισα....
1. Αυτό είναι καθαρά θέμα εταιριών / drivers και μπορεί / πρέπει να το ελέγξει κανείς πριν την εγκατάσταση των Vista.Δεν σας κρύβω ότι προχθές ξαναγύρισα στα XP pro.
1) Είχα συσκευές που δεν δούλευαν καθόλου λόγω του ότι δεν έχουν βγάλει ακόμα οι εταιρείες ανάλογο software
2) Σε περιβάλλον Aero, το text σχεδόν όλων των 3rd party προγραμμάτων ήταν καραθολό. Οταν έβγαζα το Aero, ήταν μια χαρά.
3)Δεν αναγνώριζαν τα φλασάκια!!
4) Μου έκαναν μια νίλα που θα κάνω καιρό να το ξεχάσω: όταν ξεκίναγε το pc, για άγνωστο λόγο με έβγαζε στην οθόνη να επιλέξω safe mode, safe mode with network, last known good configuration, start windows normally. Μέχρι προσφάτως έμπαινα με την επιλογή last known good configuration. Από προχθές δεν δούλευε ούτε αυτό. Με το που πήγαινε να φορτώσει η μπάρα έκανε reboot το μηχάνημα. Και ακούστε το κουφό: Το ίδιο έκανε και από Safe mode !!! :speechless-smiley-0
Οπότε τα σκισα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.