Σε κάποιους...κοινούς γνωστούς :worshippy:,το ηχείο αυτό αρέσει πιό πολύ,απ' ότι το δικό σου σε σένα.:Banane0:
Κι είναι και "κολλημένοι" με τις μετρήσεις...
Δεν σου κρύβω ότι η ατάκα σου αυτή μου άρεσε πολύ! Πραγματικά με έφερες σε δύσκολη θέση και δεν θα είχα τι να σου απαντήσω .... αν δεν...
Βλέπεις καμιά φορά στην ζωή υπάρχουν κάποιες παράξενες συμπτώσεις που αποδεικνύουν πως ο Μεγάλος έχει, τελικά, χιούμορ! (Ποιός είναι ο μεγάλος; Ας είναι για τον καθένα όποιος θέλει...).
Εξηγώ λοιπόν τι εννοώ:
Ένα από τα δύσκολα στην ζωή μας είναι πως, γιά διάφορους λόγους κάθε φορά, κάνουμε πράγματα που είτε δεν τα θέλουμε, σπουδές σε άλλο κλάδο, γάμο σε άλλο μαντρί κ.τ.λπ., είτε τα θέλουμε περιορισμένα, αγορά άλλου αυτοκινήτου, αγορά άλλου ηχείου κ.τ.λπ..
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι κοινοί μας γνωστοί, (για σένα), και άγνωστοι, (για μένα), κάποια στιγμή αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα ηχείο, (φαντάζομαι θα έχεις ακούσει την ιστορία), το οποίο θα παρουσίαζαν στην επερχόμενη έκθεση ήχου. Στο project αυτό κλήθηκαν να συμβάλουν οικονομικά αλλά και τεχνογνωσιακά όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Έπεσαν πολλές προτάσεις στο τραπέζι και υπήρξαν πολλές παλινωδίες και αυτός ήταν ίσως ο λόγος που αυτό το σχέδιο δεν έμελλε να ολοκληρωθεί! (Απ' όσο ξέρω). Ωστόσο σημασία έχει ότι ήθελαν να παρουσιάσουν κάτι αληθινά εντυπωσιακό, τουλάχιστον ως προς τις αρχές λειτουργίας που θα χρησιμοποιούσε! Το θέμα το κούρασαν πάρα πολύ! Που κατέληξαν;
Σε ένα ηχείο με δύο καμπίνες, μία μπάσων και μία μεσοϋψηλών. Με 12 ιντσο γούφερ και όχι με δύο 8ιντσα παράλληλα. Με ribbon tweeter και όχι με συμβατικό η κάτι άλλο. Με άλλα λόγια, για να μην σε ταλαιπωρώ με πολλές λεπτομέρειες, κατέληξαν σε ένα ηχείο πολύ περισσότερο όμοιο προς το mdex3 παρά προς το 802 ! Mπορείς εύκολα να επαληθεύσεις την αλήθεια των λεγομένων μου ρωτώντας τους, αν και πιστεύω πως σίγουρα θα το είχες παρακολουθήσει το θέμα γιατί είχε πολύ φάση με την φαγωμάρα που, (ως συνήθως), έπεσε στο τέλος!
Απίστευτο....