1)
2) Eυχαρίστως να αναθεωρήσω τις ιδέες μου αν νομίζεις πως αντέχεις να τις ακούσεις για να διαλέξουμε τις προς αναθεώρηση! (Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά).
Αν εχεις την καλοσύνη μπορεις να το αναπτυξεις
Εχετε το νου σας, αυτοί από την ανατολή με τις πολεμικές τους τεχνες...βαρανε εξ αποστασεως:musicus:
Καλά, έ ... ΑΥΤΟ πρέπει να το ακούσω!!....Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά....
.....γιατί πλέον οι υπόλοιποι 2400 ειναι δυσκολοι
Εντελώς !!! CAV , Alfa, Magnepan, Σούνιο, τεκνοποίηση, παραβάν, Κινέζες με βαριά ή ελαφριά κεφάλια, Κινέζικη πλουτοκρατία,τριπλοκαλωδίωση και κροσόβερ, χοντρά γελαστά ανθρωπάκια ......:speechless-smiley-0
Αυτοί οι 2.400 δύσκολοι θα είναι κατασταλαγμένης Δυτικής νοοτροπίας!
Πρέπει να βρούμε άλλους! Και μιά και εγώ δεν ξέρω πως να τους βρείτε εσείς! Τι AVCLUB είσαστε;
Καλή επιτυχία!
![]()
Λοιπον ασε τωρα τις κουβεντες κ ριξε τη θεωρια σου μαστορα! Αντε κ μ εχεις σ αγωνια!
Εμεις τι να βρούμε...
παιξε μπαλα αγόρι μου!!!
δικό σου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.