Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Από το σπίτι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, και μου πετάς ένα κεφτέ, ευχαριστώ δεν καπνίζω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

1)
2) Eυχαρίστως να αναθεωρήσω τις ιδέες μου αν νομίζεις πως αντέχεις να τις ακούσεις για να διαλέξουμε τις προς αναθεώρηση! (Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά).

Αν εχεις την καλοσύνη μπορεις να το αναπτυξεις
Εχετε το νου σας, αυτοί από την ανατολή με τις πολεμικές τους τεχνες...βαρανε εξ αποστασεως:musicus:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

....Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά....
Καλά, έ ... ΑΥΤΟ πρέπει να το ακούσω!!
Τι CAV και πράσινα άλογα; Τρίχες. Ασημαντότητες. Ξέχνα τα όλα, και άρχισε να διδάσκεις!!!

ny10911251507.widec.jpg

Αλλά αυτός είναι Ιάπωνας. :D

Εδώ που τα λέμε και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω τον εξής πονηρό σκοπό: το νήμα να φτάσει σύντομα τις 10.000 θεάσεις! Ελπίζω να το αντέξετε και να μην το κόψετε και μου χαλάσετε τα σχέδια! (15/04/10 12:50 = 7.496)

000203F4.gif

Μαρεσουν οι υψηλοί στόχοι
να βοηθήσουμε
αλλά πρεπει να βοηθήσεις και εσύ
ξεδιπλωσε τα σιγα σιγα
και ακολουθούμε

Last edited:
15/04/10 (13:10) 8 members & 2 guests!

Mπράβο παιδιά! Θα αργήσω λίγο να απαντήσω για να μαζευτούνε κι άλλοι! Το πρωΐ γιατί πήγαμε καλύτερα;

00020468.gif

Τα δικά μου νουμερα λένε κιαλλά
~530views από το προηγούμενο ρεκόρ
εχεις ομως 120 ποστ περισσότερα ηδη
αλλά απέχεις από τις 10.000
πρέπει να κανεις κάτι να φερεις κόσμο γιατί πλέον οι υπόλοιποι 2400 ειναι δυσκολοι
καλή επιτυχία

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

.....γιατί πλέον οι υπόλοιποι 2400 ειναι δυσκολοι

Αυτοί οι 2.400 δύσκολοι θα είναι κατασταλαγμένης Δυτικής νοοτροπίας!

Πρέπει να βρούμε άλλους! Και μιά και εγώ δεν ξέρω πως να τους βρείτε εσείς! Τι AVCLUB είσαστε;

Καλή επιτυχία!

00020468.gif

Λοιπον ασε τωρα τις κουβεντες κ ριξε τη θεωρια σου μαστορα! Αντε κ μ εχεις σ αγωνια!

Εντελώς !!! CAV , Alfa, Magnepan, Σούνιο, τεκνοποίηση, παραβάν, Κινέζες με βαριά ή ελαφριά κεφάλια, Κινέζικη πλουτοκρατία,τριπλοκαλωδίωση και κροσόβερ, χοντρά γελαστά ανθρωπάκια ......:speechless-smiley-0

Καπου ηταν και η Τζουλια
πισω από το παραβαν αν θυμαμαι καλά
αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν πριν η μετα την σαμπανια:worshippy:

Οσο για τη τριπλοκαλωδιωση εχουμε θεμα
μεχρι τωρα καταλαβα οτι ο καλύτερος τροπος συνδεσης ειναι να κανεις το σαμπ παθητκό ακτινοβολητη και βαση για τον δορυφόρο αφηνοντας στη τυχη τους τα υπόλοιπα

Sorry για το λαθακι με τα ποστς ειναι πάνω από 180

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Αυτοί οι 2.400 δύσκολοι θα είναι κατασταλαγμένης Δυτικής νοοτροπίας!

Πρέπει να βρούμε άλλους! Και μιά και εγώ δεν ξέρω πως να τους βρείτε εσείς! Τι AVCLUB είσαστε;

Καλή επιτυχία!

00020468.gif

Εμεις τι να βρούμε...
παιξε μπαλα αγόρι μου!!!
δικό σου

Καλημερα!

Επιστροφη παλι στην καθημερινοτητα , μ ενα thread που διδασκει , ξεσηκωνει, διασκεδαζει και πανω απ ολα....ενημερωνει!!!!:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Λοιπον ασε τωρα τις κουβεντες κ ριξε τη θεωρια σου μαστορα! Αντε κ μ εχεις σ αγωνια!

Φίλε μου δίκιο έχεις και καλά τα λες! Πάντως θα σε απογοητεύσω γιατί εδώ δεν είχα υπ´όψη μου να διατυπώσω μία θεωρία αλλά να στείλω ένα μήνυμα που αυτός που έπρεπε να το πάρει το πήρε!

000203FA.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Εμεις τι να βρούμε...
παιξε μπαλα αγόρι μου!!!
δικό σου

Μαστορά μου, απ, ότι είδα στην DIY, θα μπορούσες να μου λύσεις μία ταπεινή απορία και για την δημιουργία του κόσμου μείνε ήσυχος, θα ... σου πω αργότερα!

Γιατί στα 4,7 Ωμ που έχει "κάτσει" το σύστημα μου τραβάει την εικόνα λίγο δεξιά; Οι συνολικές αντιστάσεις είναι ίδιες και στα δύο κανάλια. Υπάρχει λογική εξήγηση; Αποσταθεροποιείται ο ενισχυτής ο οποίος παίζει επισήμως μόνο μέχρι τα 6 Ωμ;

Καλημέρα!

0002043D.gif