Ηχεία για Yamaha as-2000.

Παω κατευθειαν για ποτο με τη γυναικα,ακομη δεν γυρισε απο τη δουλεια και δεν τα ειδε.Αν δε με ξαναδειτε στο forum για κανα 24ωρο,βαλτε Χαρδαβελα και Νικολουλη.Τα πληρη στοιχεια μου τα εχει ο JL_!!

Να σαι καλα φιλτατε να τα χαιρεσαι, αποποιουμαι το ρολο του δασκαλου, καθε μερα οι αποριες μου ειναι περισσοτερες απο αυτες που εχω λυσει την προηγουμενη:hmmmm::smile: . Μια κατευθυνση προς αναζητηση ειμαι σε θεση να δωσω, και μονο, στην προσωπικη του αληθεια καταληγει ο καθενας μονος στο τελος :2thumb22sup:

Last edited:
Κωστα και ολοι οι υπολοιποι:
ΣΑΣ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ως τωρα υπομονη σας,κουραγιο που ειχατε και πανω απο ολα για τις απειρες βοηθειες που μου δωσατε!
Μολις ακουω τους πιρατες απο τα Elac 248 που τσαλακωσα απο τον tzo.
Το ταξιδι αυτο επιτελους ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
Αν και ενας κοτζαμ Κολομβος ποτε δεν ξεμπαρκαρει,ακουτε Μαγγελανε και λοιποι!!??
P.S ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ακους τεμετερον Dalanik?..:)

Αχαχαχα !!!

http://www.avclub.gr/forum/showthre...as1000?p=1056431992&viewfull=1#post1056431992

Στο ειχα πει. Αντεξες εναν ολοκληρο μηνα βρε θηριο !!!

Αυτο που δεν σου ειχα πει τοτε, ηταν το μοναδικο ταλεντο του tzo να πειθει !!! (με την καλη εννοια το λεω ;-)

Δωσε φωτος και πες μας εντυπωσεις !!!

Αυτο που "χρειαζεσαι" τωρα ειναι ενας, Hegel H200
:D

ΜΕΓΕΙΕΕΕΕΣΣΣΣΣΖΖΖΖ !!!

Edit:
Καπου βλεπω και ενα ζευγαρι BS244 για περιφεριακαααα
:guitarist:

Κωστα και ολοι οι υπολοιποι:
ΣΑΣ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ως τωρα υπομονη σας,κουραγιο που ειχατε και πανω απο ολα για τις απειρες βοηθειες που μου δωσατε!
Μολις ακουω τους πιρατες απο τα Elac 248 που τσαλακωσα απο τον tzo.
Το ταξιδι αυτο επιτελους ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
Αν και ενας κοτζαμ Κολομβος ποτε δεν ξεμπαρκαρει,ακουτε Μαγγελανε και λοιποι!!??
P.S ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ακους τεμετερον Dalanik?..:)

Καλοάκουστα!!!!..

Να τα απολαύσεις και να τα ευχαριστηθείς με καλά μουσικά ταξίδια!

Καλορίζικα! :music-smiley-005:
Να τα χαίρεσαι και ν' απολαμβάνεις υπέροχες μουσικές... :drummer::guitarist:

Λοιπόν, δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τους δασκάλους σου, ή μάλλον για τους νονούς σου αφού -όπως θα έχεις καταλάβει- σε έχει υιοθετήσει όλη η audiophile κοινότητα, εσύ όμως αποδείχτηκες...

Ο καλυτερος μαθητής! :lehrer:

Και μάλιστα δεν προχωράς με απλά...

Βήματα...
img2_30.jpg
Αλλά με...

Άλματα!
1136869_pole_vaulting_2.jpg

Σε φαντάζομαι σε μία πενταετία από τώρα... :cool:

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σαςλογια.
Προς το παρον φαινονται και ακουγονται ηχειαρες με τρομερα αποθεματα που θα παιξουν ακουραστα τον Yamaha.
Ντινο οντως ο Γιαννης ειναι πραγματικος Zidane!Πηγα για να τα ακουσω και για ποτε τα φορτωσα(χοι οτι με χαλασε και καθολου!),αληθεια απο εγγυηση ποσο ακομη εχουμε(πληθυντικος ευγενειας ο δικος σου ετσι??)

Προς το παρον φαινονται και ακουγονται ηχειαρες με τρομερα αποθεματα που θα παιξουν ακουραστα τον Yamaha.

Χαχαχα , πρεπει να εισαι σε συνεχη ονειρωξη απο το απογευμα... :grinning-smiley-043 Προφανως εννοεις οτι ο Yamaha εχει τρομερα αποθεματα κ θα παιξει ακουραστα τα ηχεια.

Αστο Παντελη θα βαλω διπλα Slipad!Αυτο που γραφεις εννοω και ισως φανει καπως αιρετικο(δες μεγαλεια,ο Κολομβος γραφει και κριση για ακουσματα,ξεψαρωσε με τα Elac):
Τα Sonus Faber Toy Tower ενω ηταν απιστευτα γλυκα σαν ηχεια,μου φανηκαν καπως αδυναμα να υποστηριξουν μεγαλο χωρο με το ποτενσιομετρο του Yamaha στην ωρα 10 και πανω.Επισης τα χαμηλα τους,μαλλον φανηκαν πολυ φτωχα κοντα στα elac αν και απο πριμα εσκιζαν.
Παντως απο οτι καταλαβαινω απο τα λιγα που μπορω,εχω την εντυπωση οτι ο Yamaha ειναι αρκετα τιμιο μηχανακι για τα 90W ανα καναλι που του δινουν..

Για να παρω αυτα που ηταν καθαρα ακριβοτερα αν και μεταχειρισμενα?
Στα αυτια μου ηττηθηκαν τα Soavo απο τα Elac που ειναι κανονικα...γομαρια δυναμης,οπως και ο AS2000 που σημερα τον καταλαβα.
Τα Soavo 1 ομως εξακολοθουν να ειναι παρα μα παρα πολυ καλα ηχεια(προσωπικα)για τα λεφτα που ζητουν..

Αστο Παντελη θα βαλω διπλα Slipad!Αυτο που γραφεις εννοω και ισως φανει καπως αιρετικο(δες μεγαλεια,ο Κολομβος γραφει και κριση για ακουσματα,ξεψαρωσε με τα Elac):
Τα Sonus Faber Toy Tower ενω ηταν απιστευτα γλυκα σαν ηχεια,μου φανηκαν καπως αδυναμα να υποστηριξουν μεγαλο χωρο με το ποτενσιομετρο του Yamaha στην ωρα 10 και πανω.Επισης τα χαμηλα τους,μαλλον φανηκαν πολυ φτωχα κοντα στα elac αν και απο πριμα εσκιζαν.
Παντως απο οτι καταλαβαινω απο τα λιγα που μπορω,εχω την εντυπωση οτι ο Yamaha ειναι αρκετα τιμιο μηχανακι για τα 90W ανα καναλι που του δινουν..

και βεβαια ειναι, δεν ειναι τα watt ενδεικτικο της ικανοτητας οδηγησης ενος ενισχυτη. Ο AS2000 εχει στιβαρη τροφοδοσια και σοβαρη υλοποιηση γυρω απο αυτη. Οσο για τα Sonus, ειναι ηχεια για μικρομεσαιους κ μεσαιους χωρους και οσον αφορα το χαμηλο, δεν θα ηταν δυνατον με ενα 6.5αρι γουφερ να "σπρωχνουν" αερα με τον ιδιο τροπο που σπρωχνουν τα 248 των 4 μεγαφωνων και της μεγαλυτερης καμπινας. Το Elac ειναι εντυπωσιακο ηχειο στο πρωτο ακουσμα, με αρκετα forward υψηλη περιοχη η οποια σου δινει εξ αρχης την αισθηση της καθαροτητας. Το Toy ειναι πιο μουσικο ηχειο που το εκτιμας σε βαθος χρονου.

Καλοτάξιδα αδερφέ. Είσαι γρήγορο μπιστόλι!!!

Τώρα σειρά έχουν οι μουσικές. Μη τα περιορίσεις σε ταινίες μόνο κρίμα είναι.

:ernaehrung004:

Παντελη:Απο οτι καταλαβα,πρωτη φορα η γυναικα δεν ασχοληθηκε με κατι που αγορασα.Απλως ειπε:αυτος ειναι ηχος,την εσκισα τη γατα(που πας ρε καραμητρο,anyway!)
Νικο:Κυριως τα ηχεια τα πηρα για μουσικη αλλα φανταζομαι και στις ταινιες θα εχουν μεγαλη διαφορα!Ε*******Ω για ολα!Τα σχεδιαγραμματα,τις κατευθυνσεις,τισ φωτο!

Και ενα μεγαλο ευχαριστω τοσο στον Ντινο που μαλλον με..καταλαβε και μου τα προτεινε πριν κανα μηνα αλλα φυσικα και στον _tzo_ που με κατευθυνε,με βοηθησε και εξυπηρετικοτατος οπως ειναι και ευγενικος με εβαλε σε εναν κοσμο πολυ πιο φινετσατο ακουστικα απο αυτον των Dali!
Η συνεργασια ηταν ΑΨΟΓΗ!