Παω κατευθειαν για ποτο με τη γυναικα,ακομη δεν γυρισε απο τη δουλεια και δεν τα ειδε.Αν δε με ξαναδειτε στο forum για κανα 24ωρο,βαλτε Χαρδαβελα και Νικολουλη.Τα πληρη στοιχεια μου τα εχει ο JL_!!
Κωστα και ολοι οι υπολοιποι:
ΣΑΣ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ως τωρα υπομονη σας,κουραγιο που ειχατε και πανω απο ολα για τις απειρες βοηθειες που μου δωσατε!
Μολις ακουω τους πιρατες απο τα Elac 248 που τσαλακωσα απο τον tzo.
Το ταξιδι αυτο επιτελους ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
Αν και ενας κοτζαμ Κολομβος ποτε δεν ξεμπαρκαρει,ακουτε Μαγγελανε και λοιποι!!??
P.S ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ακους τεμετερον Dalanik?..![]()
Κωστα και ολοι οι υπολοιποι:
ΣΑΣ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ως τωρα υπομονη σας,κουραγιο που ειχατε και πανω απο ολα για τις απειρες βοηθειες που μου δωσατε!
Μολις ακουω τους πιρατες απο τα Elac 248 που τσαλακωσα απο τον tzo.
Το ταξιδι αυτο επιτελους ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
Αν και ενας κοτζαμ Κολομβος ποτε δεν ξεμπαρκαρει,ακουτε Μαγγελανε και λοιποι!!??
P.S ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ακους τεμετερον Dalanik?..![]()
Προς το παρον φαινονται και ακουγονται ηχειαρες με τρομερα αποθεματα που θα παιξουν ακουραστα τον Yamaha.
Αστο Παντελη θα βαλω διπλα Slipad!Αυτο που γραφεις εννοω και ισως φανει καπως αιρετικο(δες μεγαλεια,ο Κολομβος γραφει και κριση για ακουσματα,ξεψαρωσε με τα Elac):
Τα Sonus Faber Toy Tower ενω ηταν απιστευτα γλυκα σαν ηχεια,μου φανηκαν καπως αδυναμα να υποστηριξουν μεγαλο χωρο με το ποτενσιομετρο του Yamaha στην ωρα 10 και πανω.Επισης τα χαμηλα τους,μαλλον φανηκαν πολυ φτωχα κοντα στα elac αν και απο πριμα εσκιζαν.
Παντως απο οτι καταλαβαινω απο τα λιγα που μπορω,εχω την εντυπωση οτι ο Yamaha ειναι αρκετα τιμιο μηχανακι για τα 90W ανα καναλι που του δινουν..
Η γυναίκα πως το πήρε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.