- 23 June 2006
- 10,241
Τι μας δίνει αυτό που λέμε 'μεγάλο ήχο' ;
Το μέγεθος του ηχείου ;
Τα μεγάλα (από 8 ίντσες και πάνω ) γούφερ ; Ο αριθμός των μεγαφώνων /δρόμων ;
Η σχεδίαση ; Οι κόρνες ; Οι μεμβράνες ;
Θέλω το επόμενο ηχείο μου να έχει αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο πλέον προκρίνω σε σχέση με την , ας πούμε χειρουργική ακρίβεια, την απόλυτη 'εικόνα' , κλπ.
Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε (και σας έχει τύχει να το ζήσετε) τι εννοώ μεγάλο ήχο,
...να γεμίζουν τα πάντα στον χώρο από ήχο, (όχι μόνον δυό νοητές ηχητικές σφαίρες πέριξ των ηχείων), τα δυναμικά να είναι αβίαστα και καταιγιστικά, να υπάρχει όγκος και όχι κάτι θλιβερά 6,5 αράκια που να κουνιούνται σαν τρελλά.
Μία φορά που άκουσα τα Tannoy td 12 οδηγούμενα από μεγάλα conrad johnson αντελήφθην πλήρως αυτό που περιγράφω, ωστόσο δεν θέλω (και δεν μπορώ αυτή την εποχή) να ανέβω στο κόστος αυτό.
Πόσα είναι τα λιγότερα ευρώ για να αποκτήσουμε κάτι τέτοιο ;
Το μέγεθος του ηχείου ;
Τα μεγάλα (από 8 ίντσες και πάνω ) γούφερ ; Ο αριθμός των μεγαφώνων /δρόμων ;
Η σχεδίαση ; Οι κόρνες ; Οι μεμβράνες ;
Θέλω το επόμενο ηχείο μου να έχει αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο πλέον προκρίνω σε σχέση με την , ας πούμε χειρουργική ακρίβεια, την απόλυτη 'εικόνα' , κλπ.
Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε (και σας έχει τύχει να το ζήσετε) τι εννοώ μεγάλο ήχο,
...να γεμίζουν τα πάντα στον χώρο από ήχο, (όχι μόνον δυό νοητές ηχητικές σφαίρες πέριξ των ηχείων), τα δυναμικά να είναι αβίαστα και καταιγιστικά, να υπάρχει όγκος και όχι κάτι θλιβερά 6,5 αράκια που να κουνιούνται σαν τρελλά.
Μία φορά που άκουσα τα Tannoy td 12 οδηγούμενα από μεγάλα conrad johnson αντελήφθην πλήρως αυτό που περιγράφω, ωστόσο δεν θέλω (και δεν μπορώ αυτή την εποχή) να ανέβω στο κόστος αυτό.
Πόσα είναι τα λιγότερα ευρώ για να αποκτήσουμε κάτι τέτοιο ;