Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Διόλου απίθανο να "κάτσουν" λίγο οι πωλήσεις του L γιατί βγήκε το μεγαλύτερο X και ήδη γίνεται χαμός.

περιμένω ένα ζευγάρι μέσα στον Νοέμβρη ....

Διόλου απίθανο να "κάτσουν" λίγο οι πωλήσεις του L γιατί βγήκε το μεγαλύτερο X και ήδη γίνεται χαμός.

Νομίζω αυτός είναι ο λόγος αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα το νέο, πολύ πιο μεγάλο, κακάσχημο και σε τιμή που έχει πολλούς ανταγωνιστές.
edit: Να τα χαρείς όταν τα παραλάβεις.

• Like
Reactions: vlad66

Δύο βρε θηρίο; 😲

Φέρτα στην έκθεση. Θα παίζουν καλύτερα από κάποια setup που ξέρω... 🤭

Νομίζω αυτός είναι ο λόγος αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα το νέο, πολύ πιο μεγάλο, κακάσχημο και σε τιμή που έχει πολλούς ανταγωνιστές.
edit: Να τα χαρείς όταν τα παραλάβεις.
σίγουρα όμορφο όπως το L δεν είναι, για κακάσχημο θα σου πω όταν έρθουν..
στην τιμή που μου τα χτύπησε ο Μάστερ mdvq , δεν υπάρχει αντίπαλος.. πιθανόν ούτε στα 160 δολάρια (το ένα), καθώς όλοι οι ανταγωνιστές του είναι ακριβότεροι.

όταν έρθουν τα Χ , τα μικρά L θα αλλάξουν λίγο ρόλο..
αυτό που παίρνω πάντα στην δουλειά θα συνεχίσει τον ρόλο του , το ζευγάρι του θα δωθεί σε συνάδερφο που περιμένει πως και πως...
φυσικά θα του κάνω reset για να έρθει στην εργοστασιακή κατάσταση και να πάψει να ακολουθεί τις εντολές σαν ζεύγος..

τα tweeters του Χ ήταν η κύρια αιτία της αγοράς του

• Like
Reactions: epinefelos
Και γω παρήγγειλα ένα boomL,για δώρο.
Όντως προσπάθησα αρκετές φορές για την πληρωμή, αλλά τελικά την δέχτηκε.
Σήμερα μου στείλανε μέιλ ,ότι το αποστειλανε
Τελικά βγήκε 53 ευρώ.

• Like
Reactions: vlad66
Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω κ εγώ ένα δεύτερο uboom-l ,με προβληματίζει όμως πώς θα παίζει το δεύτερο κ με ποιό firmware έρχεται ,αφού με το παλιό είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θα μπορώ να περάσω το firmware του παλιού στο καινούριο;
Η θα πρέπει να γίνει αντίστροφα;

Μπορεί να είναι ιδέα μου ,γιατί δεν τα είχα και τα δύο μαζί, αλλά σαν να μου φαίνεται ότι τα καινούργια έχουν υποδεέστερο ήχο από τα παλιά με το firmware του oluv.
Έχω κατεβάσει το συγκεκριμένο firmware αλλά για να είμαι ειλικρινής,φοβουμαι να το κάνω.
Και φυσικά,δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας.
Το δικό μου καινούργιο πάντως,ΔΕΝ έχει του Γερμανού.

Φαντάζομαι ότι με την σχετική διαδικασία θα μπορέσω να περάσω το παλιό firmware του oluv,που το έχω αποθηκευμένο, στο καινούριο, εκτός αν είναι "κλειδωμένο" με κάποιο τρόπο

Μπορείς και από το καινούργιο, βαζοντας την εφαρμογή στο κινητο να επιλέξεις το σετάρισμα του oluv

• Like
Reactions: ford focus
Μπορείς και από το καινούργιο, βαζοντας την εφαρμογή στο κινητο να επιλέξεις το σετάρισμα του oluv
Το έχεις κάνει φίλε μου??
Μπορείς σε παρακαλώ να αναλύσεις λίγο παραπάνω την διαδικασία, σε εμένα τον ψιλοασχετο.
Στέλνει την αναβάθμιση,μέσω Bluetooth??
Το app το έχω κατεβάσει στο κινητό,για κάποια ακουστικά που έχω.
Φαντάζομαι ότι είναι το ιδιο app,για όλες τις χρήσεις.

Έχω την αίσθηση ότι θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά θα δοκιμάσω...:)
Ένα ενεργό ηχείο μπορεί να συνδεθεί σε ενισχυτή, κονσόλα κλπ; Υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ή απλώς δεν θα λειτουργήσει;
Κσι βέβαια μπορεί από οποιαδήποτε έξοδο line.
Εγώ τα δικά μου τα συνδέω σε μικτή της numark ή σε μια κονσολιτσα της behringer, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μιχάλη, ο μίκτης και η κονσόλα που αναφέρεις, υποθέτω ότι δεν είναι και ενισχυτές.
Εγώ ρωτάω για σύνδεση σε κονσόλα που είναι και ενισχυτής (όπως η Soundcraft που ανέφερα).
Αν το αυτοενισχυόμενο ηχείο συνδεθεί σε ενισχυτή (ή κονσόλα/ενισχυτή), από πού θα οδηγείται; Από τον δικό του ή από τον εξωτερικό ενισχυτή; Ή και από τα δύο; Δεν υπάρχει κίνδυνος για το ηχείο ή για τον εξωτερικό ενισχυτή (ή κονσόλα/ενισχυτή);

Άλλη ερώτηση (άσχετη)
Μπορώ σε XLR είσοδο ενισχυτή (ή ενεργού ηχείου), χρησιμοποιώντας το καλώδιο της εικόνας, να συνδέσω 2 μικρόφωνα;

CY100.jpg.webp

Σχεδόν όλες οι κονσόλες που έχουν δικούς τους ενισχυτές και μπορούν να οδηγήσουν παθητικά ηχεία, έχουν και έξοδο line .
Σε μια behringer που είχα, ονόμαζε αυτήν την έξοδο record.
Εκεί θα τα συνδέσεις και ΟΧΙ στη έξοδο για ηχεία.
Αν το κάνεις,τα "τηγανισες" για πλάκα τα ενεργά!!

Δεν νομίζω ότι μπορείς να συνδέσεις απευθείας μικρόφωνα σε είσοδο ενισχυτή και ιδιαίτερα σε ενεργά.
Τα μικρόφωνα έχουν πολυ ασθενή έξοδο σε mv και δεν μπορούν να διεγείρουν την είσοδο τους.
Και να το κάνεις,99%θα έχεις πολύ χαμηλό ήχο.
Σαν να συνδέσεις το πικάπ σε είσοδο line....ίσα που θα ψιθυρίζει 😀
Αυτό που δεν γνωρίζω,είναι αν υπάρχουν τίποτα ειδικά μικρόφωνα που έχουν πολύ δυνατή έξοδο.

Last edited:
Το app το έχω κατεβάσει στο κινητό,για κάποια ακουστικά που έχω.
Φαντάζομαι ότι είναι το ιδιο app,για όλες τις χρήσεις.
Το app ειναι το γνωστό earfun audio και είναι το ίδιο για όλες τις συσκευές.
Αλλά για να δει το uboom πρεπει πρωτα να περασεις το firmware στο uboom μέσω υπολογιστή.
Μετά από το κινητο μπορείς να βάλεις όποιο προφιλ ήχου θες από τα προεγκατεστημενα που έχει, να φτιάξεις το δικό σου ή να βάλεις του oluv.
Κάνεις άμεση συγκριση των προφιλ με ενα κλικ, καθώς παίζει μουσική το ηχείο.
Βρες ενα laptop με windows 10 (με windows 11 δεν μου δούλεψε, αλλά μπορεί να εφταιξε κάτι άλλο) και κάνε την εγκατάσταση του firmware.
Τα αρχεία ειναι στο post 871

• Like
Reactions: mdvq
Δεν νομίζω ότι μπορείς να συνδέσεις απευθείας μικρόφωνα σε είσοδο ενισχυτή και ιδιαίτερα σε ενεργά.
Τα μικρόφωνα έχουν πολυ ασθενή έξοδο σε mv και δεν μπορούν να διεγείρουν την είσοδο τους.
Και να το κάνεις,99%θα έχεις πολύ χαμηλό ήχο.

Αυτό που δεν γνωρίζω,είναι αν υπάρχουν τίποτα ειδικά μικρόφωνα που έχουν πολύ δυνατή έξοδο.
Το ενεργό Metro Audio που αναφέρω παραπάνω (#931) έχει, μεταξύ άλλων, και 2 θύρες για μικρόφωνα. Έχω συνδέσει ταυτόχρονα 2 μικρόφωνα, χωρίς κανένα πρόβλημα, ακούγονταν μια χαρά. Επειδή όμως κάποιες φορές χρειαζόμαστε και 3ο μικρόφωνο, γι'αυτό σκέφτηκα, χρησιμοποιώντας το καλώδιο 2 σε 1, να συνδέσω 2 μικρόφωνα στην μια από τις δύο θύρες.

Συνήθως με δύο μικρόφωνα ασύρματα VHF και άλλες δύο ενσύρματες εισόδους για μικρόφωνα, υπάρχουν ηχεία. Με ρύθμιση gain για κάθε μικρόφωνο ξεχωριστά εννοείται. Δηλαδή εάν χρειαστείς κάποιο τρίτο, μια τέτοια λύση σου κάνει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ενεργό Metro Audio που αναφέρω παραπάνω (#931) έχει, μεταξύ άλλων, και 2 θύρες για μικρόφωνα. Έχω συνδέσει ταυτόχρονα 2 μικρόφωνα, χωρίς κανένα πρόβλημα, ακούγονταν μια χαρά. Επειδή όμως κάποιες φορές χρειαζόμαστε και 3ο μικρόφωνο, γι'αυτό σκέφτηκα, χρησιμοποιώντας το καλώδιο 2 σε 1, να συνδέσω 2 μικρόφωνα στην μια από τις δύο θύρες.
Το πολύ πολύ να έχεις χαμηλότερη ένταση.
Βέβαια για να είσαι 1000% σίγουρος, πρεοςι να συνυπολογιστεί το εξής:
Ένα μικρόφωνο έχει έξοδο πχ 3 mV.
Δύο ίδια θα δίνουν 6mV.
Μήπως λοιπόν κάνουν ζημιά στην είσοδο του ενεργού???
Σε αυτό ας απαντήσει κανένας φίλος που ξέρει από ηλεκτρονικά.

• Like
Reactions: Skakinen