more peers
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!
Απο το άσπρο στο μαύρο με πας βρε... χαχαχαχα.
Λοιπόν μάλλον άλλο ήθελες να πεις πρίν και άλλιώς βγήκε.
Στα τελευταίο ποστ συμφωνούμε απολύτως (και ας μην μου αρέσει η πανκ...) πχ έχω χειρότερες εμπειρίες απο τους U2 και δεν πτοούμε απο τις γελοίες παραγωγές τους...
τα ίδια και με πολλούς άλλους.
ps Δεν ξέρω κανέναν με προσανατολισμένη στα μηχανήματα δισκοθήκη... μερικώς ναι... εξολοκλήρου όχι... :nounder:
Προφανώς είναι μηχανακιας κάποιος τέτοιος (μαγκιά του, δεν τον κατηγορώ!). Προφανώς ακούει μηχανάκια και όχι μουσική!
Το νόημα ρε συ Νίκο πρέπει να καταλάβεις. Μη το αλλάζεις. Η μουσική υπάρχει δεκαετίες τώρα. Άσε τι λέει ο καθένας σήμερα. Το Garage punk με τα 45άρια του στα sixties, είχε με τα σημερινά δεδομένα άθλιες ηχογραφήσεις.
Καρασυμπίεση του κερατά.
Κι όμως είναι μαγικές επειδή ακριβώς μεταφέρουν τον ήχο της εποχής. Η κακή ηχογράφηση της εποχής, αν κάποιον τον εμποδίζει από το να ακούσει, ε έχει πρόβλημα για μένα.
Αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό λέω.
Και να μου επιτρέψεις να σου πω ,πως μεγάλη μερίδα φίλων που ασχολούνται με το χόμπυ, έχουν δισκοθήκες προσανατολισμένες στα μηχανήματα. Το λέω κομψά.
Στη γλώσσα μας, τσάμπα καίει η λάμπα.
Υποκειμενικά πάντα.
Υ.Γ. Επίσης για να είμαι ειλικρινής, την κ@βλα του καθενός τη σέβομαι απόλυτα.
Απο το άσπρο στο μαύρο με πας βρε... χαχαχαχα.
Λοιπόν μάλλον άλλο ήθελες να πεις πρίν και άλλιώς βγήκε.
Στα τελευταίο ποστ συμφωνούμε απολύτως (και ας μην μου αρέσει η πανκ...) πχ έχω χειρότερες εμπειρίες απο τους U2 και δεν πτοούμε απο τις γελοίες παραγωγές τους...
τα ίδια και με πολλούς άλλους.
ps Δεν ξέρω κανέναν με προσανατολισμένη στα μηχανήματα δισκοθήκη... μερικώς ναι... εξολοκλήρου όχι... :nounder:
Προφανώς είναι μηχανακιας κάποιος τέτοιος (μαγκιά του, δεν τον κατηγορώ!). Προφανώς ακούει μηχανάκια και όχι μουσική!