Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!
Οτι με γεμίζει με γεμίζει, αλλά κάνεις λάθος για την μουσική.... όσοι με ξέρουν θα σουν πούν φυσικά για την ποσότητα μουσικής και οργάνωσης...αλλα και την 5ωρη καθημερινή ακρόαση, με ότι και συνδυασμό να έχω.... δυστυχώς με δίνει η Pania και τα λέει όλα...
Και πιισσσσσστττ οι επόμενοι που θα έρθουν με δίσκο να τους γεμίσω παρακαλώ να περιμένουν το ανάλογο αντίτιμο διότι έχω έξοδα " Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένων αναβαθμίσεων "...:Banane0:
Εγω παλι πιστευω οτι το νημα που ανοιξε ο Loudobic και οι συνεχεις αλλαγες που κανει, δεν ειναι η προσπαθεια του να καταληξει σε καποιο συμπερασμα, και γενικα να καταληξει ουτε αυτος ουτε το νημα. Απλα την εχει καταβρει να κανει αλλαγες, να ακουει καθε φορα τι διαφορετικο θα του δωσει ο καθε συνδιασμος κ ετσι πηγαινει το εργο. Και η ασχολια με την συνεχη αναζητηση τον γεμιζει περισσοτερο απο την αυτη καθαυτη προσηλωση σε ενα συστημα και τη μουσικη.
Οτι με γεμίζει με γεμίζει, αλλά κάνεις λάθος για την μουσική.... όσοι με ξέρουν θα σουν πούν φυσικά για την ποσότητα μουσικής και οργάνωσης...αλλα και την 5ωρη καθημερινή ακρόαση, με ότι και συνδυασμό να έχω.... δυστυχώς με δίνει η Pania και τα λέει όλα...
Και πιισσσσσστττ οι επόμενοι που θα έρθουν με δίσκο να τους γεμίσω παρακαλώ να περιμένουν το ανάλογο αντίτιμο διότι έχω έξοδα " Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένων αναβαθμίσεων "...:Banane0: