Συμφωνώ κι' έγώ μαζί σου: Τα αρνητικά είναι πάααρα-πολλά!
Όμως τι εννοείς, όταν λές: "Περιορισμένη ευελιξία στην ηχητική ταυτότητα/διαμόρφωση απόδοσης του συστήματος";
Και γιατί πιστεύεις ότι είναι σαφώς χαμηλότερη ποιοτικά η απόδοση από τα αντίστοιχα κορυφαία συστήματα (πολλαπλάσιας τιμής) της άλλης πλευράς;
Αναφέρεσαι σε συστήματα βασισμένα σε υπολογιστή; Αν είναι αυτό, θα πρέπει να θυμηθούμε, ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια όλη η μουσική παραγωγή, ακόμα και των πιό κορυφαίων εγγραφών αναφοράς γίνεται αποκλειστικά σε υπολογιστές! Τα αυτοτελή συστήματα παραγωγής και ηχογράφησης έχουν σχεδόν εκλείψει.
Οι υπολογιστές είναι σήμερα σε θέση και να πάράγουν-επεξεργαστούν και να αναπαράγουν κάθε ηχογράφηση. Αρκεί να συνδεθούν κατάλληλα με τον έξω κόσμο. Και νομίζω πως τούτο είναι ένα από τα θέματα που συζητάμε εδώ...![]()
E είναι...Δεν το πιστεύω απλά...Αλλά μιλάμε για πολλααααά περισσότερα...
Ούτως ή άλλως ένα πανάκριβο λαμπάτο σύστημα(VAC,JADIS,AUDIO NOTE,KONDO,LAMM,AR......),με ανάλογα ηχεία δεν έχει ανταγωνιστή σε φυσικότητα,ταχύτητα,συναίσθημα και μεσαία.Αλλά πόσοι έχουν ή μπορούν να έχουν ένα τέτοιο σύστημα;
Η κουβέντα εδώ γίνεται,γιά μίνιμαλ σχετικά προσιτά συστήματα πολύ υψηλής απόδοσης και πρακτικότητας ,που μπορεί να έχει ο καθένας ή σχεδόν ο καθένας χομπίστας-μουσικόφιλος.
Ούτως ή άλλως ένα πανάκριβο λαμπάτο σύστημα(VAC,JADIS,AUDIO NOTE,KONDO,LAMM,AR......),με ανάλογα ηχεία δεν έχει ανταγωνιστή σε φυσικότητα,ταχύτητα,συναίσθημα και μεσαία.Αλλά πόσοι έχουν ή μπορούν να έχουν ένα τέτοιο σύστημα;
Η κουβέντα εδώ γίνεται,γιά μίνιμαλ σχετικά προσιτά συστήματα πολύ υψηλής απόδοσης και πρακτικότητας ,που μπορεί να έχει ο καθένας ή σχεδόν ο καθένας χομπίστας-μουσικόφιλος.
Για ποιό λόγο να το στηρίξω;Για να πείσω εσένα;
Εξάλλου βαριέμαι τώρα...
Θέμη τι με νοιάζει τι κάνει ή τι ακούει ο κάθε τεχνικός;Την δική μου άποψη κι εμπειρία καταθέτω.
Άσε δε πως είμαι σίγουρος πως δεν μπορείς να το στηρίξεις.
Συγνωμη για την ερωτηση,αλλα ζητας να στηριξει καθαρα προσωπικες ακουστικες προτιμισεις ;;;;;.......!!!!!!!!!!!!!.....η μηπως δεν καταλαβα την ερωτηση;
Εγω το μεταφραζω οτι στον Dippie αρεσουν τα λαμπατα συστηματα.Και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.Ζητάω να καταλάβω από που προκύπτει η παρακάτω πρόταση. Αν είναι από ακροάσεις να το δεχτώ.
""Ούτως ή άλλως ένα πανάκριβο λαμπάτο σύστημα(VAC,JADIS,AUDIO NOTE,KONDO,LAMM,AR......),με ανάλογα ηχεία δεν έχει ανταγωνιστή σε φυσικότητα,ταχύτητα,συναίσθημα και μεσαία""
Άλλα θέλω δεχτείτε και σεις ότι εγώ βλέπω την γη επίπεδη.
Εγω το μεταφραζω οτι στον Dippie αρεσουν τα λαμπατα συστηματα.Και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.
Οσο για την γη,αλλου ειναι επιπεδη(δοκιμασε με ενα αλφαδι) και αλλου δεν ειναι(δοκιμασε με ενα αλφαδι)![]()
Tι σου αρεσει λοιπον απο τα λαμπατα συστηματα;Η "χαμηλη" πιστοτητα τους;Και μένα μου "αρέσουν" τα λαμπάτα. Άλλα αφενώς δεν έχουν καμία σχέση με υψηλή πιστότητα και αφετέρου η παραπάνω πρόταση του dipie δεν ισχύει.
Ζητάω να καταλάβω από που προκύπτει η παρακάτω πρόταση η οποία μάλιστα παρουσιάζεται ως θέσφατο. Αν είναι από ακροάσεις να το δεχτώ.
""Ούτως ή άλλως ένα πανάκριβο λαμπάτο σύστημα(VAC,JADIS,AUDIO NOTE,KONDO,LAMM,AR......),με ανάλογα ηχεία δεν έχει ανταγωνιστή σε φυσικότητα,ταχύτητα,συναίσθημα και μεσαία""
Άλλα θέλω δεχτείτε και σεις ότι εγώ βλέπω την γη επίπεδη. Και μάλιστα όταν το υποστηρίζω να μην μου την μπαίνετε. Εγώ την εμπειρία μου καταθέτω.
Tι σου αρεσει λοιπον απο τα λαμπατα συστηματα;Η "χαμηλη" πιστοτητα τους;
Αν η εμπειρία σου, σου λέει πως η Γη είναι επίπεδη δεν θα σου πάει κανείς
κόντρα, ίσα-ίσα, σε αυτές τις περιπτώσεις μια θετική απάντηση είναι ότι καλύτερο...
Ενώ τα ηχεία σου που παραμορφώνουν πολλαπλάσια δεν σε ενοχλούν.:worshippy:
Διονύση ήμαρτον! Έχουμε 2011.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.