Ολες οι "σουπες" με το γουστο και την προτιμιση εχουν να κανουν :smile:Ακριβώς. Η ευφωνική τους παραμόρφωση που ακούγεται γλυκά. Άλλα αυτή η σούπα δεν έχει σχέση με υψηλή πιστότητα.
Ολες οι "σουπες" με το γουστο και την προτιμιση εχουν να κανουν :smile:
Εχω 3000 βινυλια και 2000 σιντι.Δεν ημουν παρων σε καμια ηχογραφιση,δεν ξερω κανενα ηχοληπτη που ηταν εκει,και δεν ξερω αν ολοι οι ηχοληπτες εκαναν "σωστες" ηχογραφισεις η οχι.Πως πρεπει να ακουω την μουσικη μου αν οχι οπως μου αρεσει;
Σβήνεις τα δικά μου σβήσε και του dipie.
Eιμαι ηχοληπτης:smile:.Αλλα εσυ δεν θα ξερεις ποτε πως εκανα μια ηχογραφιση αν δεν εισαι διπλα μου την ωρα της ηχογραφισης.Ωραία λοιπόν. Θέλεις να ακούς την μουσική όπως σου αρέσει. Δηλαδή θέλεις να παίζεις το ρόλο του ηχολήπτη. Γιατί δεν παίρνεις μια κονσόλα τότε???
Στην μουσική αναπαραγωγή δεν ψάχνουμε για το σωστό αλλά για το ευχάριστο, πως να το κάνουμε.
Αγαπητέ savatage. Η γη είναι επίπεδη για ορισμένες χρήσεις και σφαιρική (όχι στρογγυλή) για άλλες. Είναι επίπεδη αν θέλω να χτίσω σπίτι και σφαιρική αν θέλω να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη ή να σχεδιάσω ένα χάρτη της Ευρώπης. Οπότε και τα λαμπάτα ενισχυτικά ή το βινύλιο είναι σωστά αν θέλω να ακούσω μουσική και να την ευχαριστηθώ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. Στην μουσική αναπαραγωγή δεν ψάχνουμε για το σωστό αλλά για το ευχάριστο, πως να το κάνουμε.
Eιμαι ηχοληπτης:smile:.Αλλα εσυ δεν θα ξερεις ποτε πως εκανα μια ηχογραφιση αν δεν εισαι διπλα μου την ωρα της ηχογραφισης.
Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις.Στις πλειστες περιπτωσεις ο ηχοληπτης αναγκαζεται να επεμβει για διαφορους λογους.Απο την στιγμη που γινεται αυτο,δηλαδη η υποκειμενικοτητα στην ηχογραφιση,δεν υπαρχει σωστο και λαθος.Αν ηταν ετσι οπως τα λες ο ηχοληπτης δεν θα χρειαζοταν.Θα τα βαζαμε ολα flat,θα βαζαμε και ενα κομπρεσορα μπας και μας ξεφυγει κατι,και ολοι ευχαριστημενοι.Αν έχεις κάνει κακή ηχογράφηση πρέπει να ακουστεί κακή ηχογράφηση. Αν επειδή έχουμε κακή ηχογράφηση παίρνουμε μηχανάκια για να φτιάξουν την ηχογράφηση κάνουμε μια τρύπα στο νερό οσον αφορά την υψηλή πιστότητα.
Όσον αφορά το γούστο μας καλά κάνουμε και επεμβαίνουμε. Άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι τα μηχανάκια που καλοπίζουν τις κακές ηχογραφήσεις είναι καλύτερα!!!If you know what i mean...
Μας έχετε μπερδέψει κύριοι!!!!
Εγώ θα ήθελα έστω ένας από εσάς να μας πεί τι θεωρείται μίνιμαλ και τι
παραδοσιακό και να το εξηγήσει κιόλας.
Aυτο που θελω να σου πω ειναι οτι απο την στιγμη που εσυ δεν ξερεις οτι εκανα "κακη" ηχογραφιση,τα δικα σου σχολια περι ακριβειας η χρωματισμου του ηχου στην ηχογραφιση μου ΘΑ ειναι λαθος.Εδω δεν εννοω φυσικα παραμορφωμενους ηχους οι οποιοι ουτως η αλλως θα ακουγονται παραμορφωμενοι τοσο σε λαμπατα οσο και τρανσιστορατα η αλλα συστηματα.Το μεγαλυτερο λαθος που πολλοι κανουμε,ειναι να θεωρουμε εναν γλυκο ηχο ως χρωματισμενο και εναν πιο "καθαρο" η οξυ σαν πιο ουδετερο.Αν έχεις κάνει κακή ηχογράφηση πρέπει να ακουστεί κακή ηχογράφηση.
Μινιμαλ : ένας προενισχυτής-dac με ενεργά ηχεία .
Και παραδοσικό: tranport,dac ,προενισχύτης,τελικοί και παθητικά ηχεία.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Γιά ποιό λόγο?
Για μενα σημαινει ολα οσα χρειαζομαι για να πετυχω το αποτελεσμα που θελω,διοτι για μενα το αποτελεσμα ειναι το ζητουμενοΜας έχετε μπερδέψει κύριοι!!!!
Εγώ θα ήθελα έστω ένας από εσάς να μας πεί τι θεωρείται μίνιμαλ και τι
παραδοσιακό και να το εξηγήσει κιόλας.
Προφανώς το θέμα εστιάζεται στον αριθμό των συσκευών και όχι στη πορεία και τα εμπόδια του σήματος...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.