- 17 June 2006
- 10,573
Συμφωνώ απολύτως. Καταλαβαίνω τους περιορισμούς του χώρου όπως και την πίεση να προλάβουμε την έκθεση, αλλα είναι κρίμα να "θάβεις" τα μηχανάκια έτσι, όταν σκοπός θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο: να τα αναδείξεις ώστε να κανεις και καμια πώληση. Φωτεινή εξαίρεση ο 6600 της Epson αλλα ακόμα και εκεί, όταν μπήκα είχαν βάλει σκοτεινές σκηνές που φυσικά δεν κολάκευαν το μηχανάκι και το black level του...![]()
Στην κατηγορια του συνφωνω οτι ειναι αρκετα καλος. Σιγουρα ηθελε καλυτερο μαυρο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη τιμη.
Πολυ καλος μου φανηκε κι ο 1070+, ειδικα για τιμη κατω απο 1000 ευρω ειναι best buy κατα τη γνωμη μου.
Ο 1300 ηταν τελειως απεριποιητος, εως ακαταλληλος για επιδειξη, οποτε και δεν εχω αποψη.
Επισης δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος, η λαμβανω πολυ υποψιν τη τιμη, αλλα απο τον 1100 μαλλον περιμενα περισσοτερα. Οπως επισης και απο το "μαυρο" του 300αρη οπως πολυ σωστα ανεφερες.
Ο χ500 ξερω οτι μπορουσε να παιξει πολυ καλυτερα και με λιγοτερες υπερβολες σε καποια σημεια.