Διαμαντής
Senior Member
Δεν εχουν τετοια θεματα οι καινούργιες ηλεκτροκολλησεις....την "σηκωνει"... ειναι το μεγαλο τους ατου...
Η 140αρα σε 10Α και με αλλες συσκευες στο δυκτιο μια χαρα δουλεψε....
ευχαριστώ πολύ!!
Δεν εχουν τετοια θεματα οι καινούργιες ηλεκτροκολλησεις....την "σηκωνει"... ειναι το μεγαλο τους ατου...
Η 140αρα σε 10Α και με αλλες συσκευες στο δυκτιο μια χαρα δουλεψε....
Πανεύκολη!!!!!Ηταν ευκολη η αλλαγη στις επαφες; Γιατι σκεφτομαι κι εγω να την αλλαξω καποια στιγμη στην mini.
Btw, η γειωση σηκωνει σχετικη θερμοκρασια ενιοτε, κυριως σε μικρα κομματια. Οχι οσο η τσιμπιδα, αλλα και παλι...
Οποτε ο,τι ταινιες κτλ βαζεις, εχε το υποψη.
Να την κάνεις.!!!!!!...ακου και έναν αρχάριο.. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά... Θα την δεις όταν την πιάσεις στο χέρι.. Την τσιμπίδα εννοώ, χαχαχαΩραια και ευκολη αλλαγη που νομιζω οτι θα ειχε επιτυχια σχετικα απο ολους...
Αγγελε μαλλον θα το κανω και εγω στην mini Helix..
Πανεύκολη!!!!!
Ξεβίδωμα από την παλιά και βιδωμα στην νέα. Χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια. Απλά έβαλα θερμοσυστελλόμενο, για να καλύψω τον χαλκό (νήματα) και στερεώσω προαιρετικά το καλώδιο στο ένα χερούλι, με ταινία.
Πιο αρχάριος από μένα δεν υπάρχει.. Χαχαχα![]()
![]()
Πολύ καθαρές φωτογραφίες!!
Από κινητό είπες?
Η Beretta??
Πρεπει να παρω κι εγω μια νεα γειωση.
Κωστη, αν τυχον παρεις, παρε και για μενα και οποτε βρεθουμε μου την δινεις.
Εντάξει δεν ειναι και μεγάλη η διαφορά στην οπτικότητα. Τις έχει δοκιμάσει κανείς;Ασυζητητί τη δεύτερη !! θέλει και ρώτημα ; θα βλέπεις πολύ καλύτερα.
Εγώ πάντως που χρησιμοποίησα την mini 140A με την τσιμπίδα γείωσης που έχει ...δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ...και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να την αλλάξω.
Εκτός και αν κάποιος πέραν του θεωρητικού μέρους κάνει δοκιμές και αποδείξει ότι όντως χρειάζεται αλλαγή και με την αλλαγή η απόδοση του μηχανήματος αλλάζει πραγματικά.
Εντάξει δεν ειναι και μεγάλη η διαφορά στην οπτικότητα. Τις έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστω/ουμε Διαμαντη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.