Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Όσον αφορά τώρα την helix την ηλεκτροκόλληση το τακ τακ που ακούγεται είναι το display.
Έχω σταμπάρει και τη μικρή και την είχα παραγγείλει τότε που έδινε και -25% το Leroy για τα μέλης της είναι περίπου 50 ευρώ και κατι.
Ωστόσο έχω ένα πρόβλημα με τη γυναίκα μου μιας και την έχω φέρει στα όριά της με τα εργαλεία και θα πρέπει να ψάχνω σπίτι.
Τώρα όσον αφορά τις ηλεκτροκολλήσεις μπορώ να σας πω την ερασιτεχνική μου γνώμη πάνω σε ερασιτεχνικές ηλεκτροκολλήσεις που έχω παρκαρισμένες στο εργαστήριο μου.
έχω την Arcmax 160 , Bormann 160 , Helix 160 , Bormann (Mig Είναι αυτή που είναι αργκόν χωρίς αέριο)
Arcmax 160
Ωραία ποιότητα κατασκευής λίγο τα πλαστικά με χάλασαν με ένα χρόνο εγγύηση μικρή σε μέγεθος και χωράει σε πλαστική απλή βαλίτσα των 5 ευρώ. Το δυομισάρι το ηλεκτρόδιο στα 75 Με 80 αμπέρ το πηγαίνει μαρούλι χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα.
Η απόδοση της VOLT: 220-1 A: 25-162 , A (%): 160(25%) , ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ: 2.5-4
Η εν λόγω ηλεκτροκόλληση δουλεύει και σαν tig
Στα μείον της κοντά καλώδια και αρκετά θορυβώδης ο ανεμιστήρας της.
Και εδώ η ηλεκτροκόλληση καλύπτεται από Ελληνική αντιπροσωπεία και αυτή έχει ανταλλακτικά αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.
Bormann 160
Όταν την πρώτο βλέπεις αναρωτιέσαι τη φτηνό κινέζο κατασκευή είναι αυτή.Δεν ξέρω αν το έχουνε αλλάξει, αλλά όταν έρχεται η ηλεκτροκόλληση από το εργοστάσιο έρχεται λάθος με τοποθετημένα τα πλαστικά στους αντάπτορες στα καλώδια.Μιας και έχουνε βάλει το κόκκινο στη γείωση και το μαύρο στην τσιμπίδα.Αυτό Είναι λάθος μιας και το κόκκινο τοποθετείται στην τσιμπίδα.Τώρα όσον αφορά το κόλλημα της πραγματικά σε αφήνει έκπληκτο με αυτά που κάνει.Κάνει πολύ ωραίο γαζί και δεν κολλάει πουθενά μέχρι που μπορείς να κολλήσεις σε χαμηλά αμπέρ με ηλεκτρόδιο 2,0 και ψηλή λαμαρίνα.
Και εδώ συναντάμε κοντά καλώδια ωστόσο η ηλεκτροκόλληση έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση για επαγγελματίες και δύο για ερασιτέχνες.
Κλίμακα λειτουργίας ρεύματος 10 ~ 160A
Κύκλος εργασίας 60% ~ 160A
Κύκλος εργασίας 100% ~ 139,4A
Βάρος 3.8kg
Και εδώ πάλι συναντάμε Ελληνική αντιπροσωπεία από πίσω της που την καλύπτει σε ανταλλακτικά είναι ο Νικολάου.
Bormann BIW1100
Τι να πω για αυτή είναι πραγματικά η αγαπημένη μου είναι η λεγόμενη νέου τύπου argon που κολλάνε χωρίς αέριο.
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι κάπως έτσι, χρησιμοποιούν ένα ειδικό σύρμα που την πάστα την έχει στο κέντρο για αυτό και δεν χρησιμοποιεί αέριο (Διορθώστε με εάν κάνω κάπου λάθος}.Πολύ καλή κατασκευή στιβαρή κατασκευή ποιοτική κατασκευή κολλάει 0,5 χιλιοστά λαμαρίνα με τη συγκεκριμένη έφτιαχνα κλουβιά για καναρίνια από ψηλό κουνελόσυρμα.
Εδώ αξίζει να συμπληρώσω ότι εάν αλλάξεις το σύρμα που έχει η ηλεκτροκόλληση και βάλεις το σύρμα της telwin πραγματικά είναι κανόνι.
Και η συγκεκριμένη έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση.
Τώρα τις τιμές που έχω αγοράσει τις ηλεκτροκολλήσεις είναι
HELIX 160:67 ΕΥΡΩ
ARCMAΧ 160:83 ΕΥΡΩ
BORMANN MIG ΚΑΙ BORMANN INVERTER 160 :Πέρυσι στο Black Friday 130 ευρώ και τις δύο.
Αυτά από μένα εάν μπορώ να βοηθήσω κάτι είμαι στη διάθεσή σας.