κοίτα να δεις.....σαν μαγαζί δεν λέει, σαν καφενείο είναι αλλά στον καφέ του βγάζω το καπέλο !!!
κοίτα να δεις.....σαν μαγαζί δεν λέει, σαν καφενείο είναι αλλά στον καφέ του βγάζω το καπέλο !!!
Ε τότε πλήρωσέ τον !!!:slapface:
να πεις μπραβο που και ενας επηχειρηματιας επιτελους καταλαβε οτι η ακριβεια δεν φερνει κοσμο στο μαγαζι......Χθες έπινα τον καφέ μου στο Γαλαξίδι, πάνω στην θάλασσα, στην προβλήτα, σε μια πολύ ωραία καφετέρια, προφανώς η πιο....in....ήταν καθώς από έξω παρκαρισμένα όλα τα καλύτερα αυτοκίνητα της περιοχής με τον κόσμο να είναι ο ένας πάνω στον άλλο....καφεδάκια για όλους λοιπόν...ο ελληνικός στα 2 ευρώ....ο φραπές στα 2 ευρώ....ο καπουτσίνο στα 2 ευρώ....το τσάι για κρυωμένο φίλο στα....1.5 ευρώ.....τώρα τι να σχολιάσω.....τι να πω.....
να πεις μπραβο που και ενας επηχειρηματιας επιτελους καταλαβε οτι η ακριβεια δεν φερνει κοσμο στο μαγαζι......![]()
Παιδιά ο capuccino έχει φτασει 4(τέσσερα) ευρώ και σε μαγαζιά της Πάτρας, χωρίς να εχουν καμια απολύτως θέα. Απλά θεωρούνται "ιν", "κυριλέ", "κι-εγω-δεν-ξέρω-τι". Μαλλον ηρθε η ώρα να ανοιξουμε χάι εντ φορουμ για καφέδες και να τον φτιαχνουμε στο σπίτι μας...
Κατ' αρχην λογο της δουλειας μου ΝΑΙ τον πληρωσες ακριβα τον καφε.
1ον. Η αποδιξη που σου εκοψε ειναι παρανομη γιατι δεν γραφει πανω τι καφεδες ακριβως πηρες.(ειναι υποχρεωτικο) να αναγραφονται τα ειδη και διπλα η τιμη του καθε ειδους εσενα σου εδωσε μια "σουμα" 9 Ευρω χωρις διευκρινηση.
2ον. Υπαρχει περιπτωση να μην ηταν για σενα η συγγεκριμενη αποδιξη (δηλαδη να τις ανακυκλωνει τις αποδιξεις το εν λογο μαγαζι).
3ον.Πληροφοριακα στην Παλια Πολη της Ροδου (στο μαγαζι μου) ο Φραπε κανει 2.5 ευρο και ο φρεντο 2.8.
:ernaehrung004:
αντε εις υγεια!!!![]()
Λοιπόν , θα βρούμε ένα μέρος που να βολεύει όλους π.χ. Νίκαια (εκεί μένω:smash: ) θα βρούμε το κατάληλο μαγαζί (παρεπιπτόντως νοικιάζω ένα:angel: ) που είναι και φθηνό , ( μόνο 3.000 ευρώ τον μήνα:behead: )θα βρούμε και ένα καλό κουμάντο ( ξέρεται η γυναίκα μου είναι άνεργη:violent-smiley-008και με ένα μικρό μισθό 2.000 ευρώ τον μήνα τυπικά , ετσι για να μην λέει ότι την εκμεταλευόμαστε θα πίνουμε κάτι καφέδες , μα κάτι καφέδες.....................
Συμφωνώ απόλυτα!!Ας λάβουμε υπ´όψιν και αστάθμητους παράγοντες(μόδα, τιμές των προϊόντων γενικά,στέκι,προσπελασιμότητα) να τα 4 και τα5 ευρώΟ επαγγελματιας εχει να επιλεξει, βασικα, αναμεσα σε δυο τιμολογιακες πολιτικες, που περιγραφονται απο τους ακολουθους συνδυασμους:
1. ακριβο προιον-μεγαλο κερδος ανα μοναδα προιοντος-μικρος τζιρος
2. φθηνο προιον-μικρο κερδος ανα μοναδα προιοντος-μεγαλος τζιρος
Και οι δυο πολιτικες μπορουν να φερουν στον επιχειρηματια το ιδιο καθαρο κερδος υπο δεδομενες συνθηκες.
Το ποια πολιτικη θα επιλεγει, εχει να κανει με φορολογικους βασικα λογους, αλλα και τις ιδιαιτεροτητες της επιχειρησης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.