Στέλιος Π.
Supreme Member
Δεν ξερω που δουλευεις ή πως πηγες εγω παντως ταλαιπωρηθηκα αφανταστα και φυσικα εχασα χρηματα.
Με το αυτοκινητο μου, μια χαρα. Μαλλον κατι κανεις λαθος.
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι για ποιο λογο να ταλαιπωρουμαστε ολοι εμεις που θελουμε να παμε στις υποχρεωσεις μας.Για ποιο λογο πραγματικα? Για να σπασουν, να ρημαξουν, να κανουν μια δηλωση στην τιβι? Γιατι δεν κανουν διαδηλωση και να αποκλεισουν ολα τα αστυνομικα τμηματα? Γιατι δεν κανουν ντου στην βουλη οταν γινονται συνελευσεις για κρισιμα θεματα? Γιατι δεν πολιορκουν τις οικιες των πολιτικων αφου "αυτοι φταινε για ολα"? Αμετρητα γιατι στα οποια εγω προσωπικα δεν βρισκω καποια απαντηση η οποια να δικαιολογει ολο αυτο.
Προφανως και δεν μπορεις να το καταλαβεις φιλε Schumi, εισαι απεναντι. Τωρα οσον αφορα τις προτασεις σου και το τριτο προσωπο που χρησιμοποιεις...
Φανταζομαι οτι δεν εχεις καποιο προβλημα με αυτα που γινονται εδω και καιρο, ετσι; Διαφορετικα δεν βλεπω αλλο λογο να χρησιμοποιει κανεις τριτο προσωπο.
Οσο για "το δολιο πολυκαταστημα που δεν εκανε τζιρο"........ουδεν σχολιο αγαπητε.
Ειλικρινα το αν ενα δόλιο (Επίθετο, δόλιος -α -ο, που έχει πάθει πολλές συμφορές, καημένος, κακομοίρης) δεν κανει μια μερα τζιρο, μονο τον ιδιοκτητη του απασχολει...