Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

Καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.Σκεφτομαι να αγορασω το nuc 2820 για kodi με εναν ssd 60 giga και 4giga μνημη ειμαι κομπλε;και τι τοφοδοτικο να παρω η εχει;

Δηλαδη θα εχω προβληματα με τον ηχο στην τν χωρις ενισχυτες και home;απλα στην τν μονο ενωμενο;ειμαι λιγο ασχετος σορυ αν σας πρηζω.

Δηλαδη θα εχω προβληματα με τον ηχο στην τν χωρις ενισχυτες και home;απλα στην τν μονο ενωμενο;ειμαι λιγο ασχετος σορυ αν σας πρηζω.

δεν θα έχεις πρόβλημα,2 γιγα ραμ είναι αρκετά για openelec και 30 γιγα σκληρός επίσης είναι μια χαρά

Ευχαριστω πολυ παιδες και τελευταια υπαρχει οδηγος για συμβατοτητα μνημης και σκληρου για να τα παραγειλω και να μην ψαχνω γιατι θα τα μαζεψω κομματι κομματι.ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.

Ευχαριστω πολυ παιδες και τελευταια υπαρχει οδηγος για συμβατοτητα μνημης και σκληρου για να τα παραγειλω και να μην ψαχνω γιατι θα τα μαζεψω κομματι κομματι.ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.

http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/dk-dn2820fyk/sb/CS-034588.htm εγώ έχω αυτή,για σκληρό οποιοσδήποτε 2.5 ίντσες sata

Πολυ καλος!

ευχαριστώ πολύ!ακολουθεί το πρώτο μέρος της μεταφοράς της μητρικής του intel nuc 4250 i5 στην θήκη streacom nc2

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Καλησπερα και παλι απο μενα.Μια ακομα ερωτηση οταν κλεινω το nuc μετααπο λιγο ανοιγει αυυοματα μονο του που αλλαζει αυτη η ρυθμιση ξερει καποιος;

Μηπως δεν ειναι ρυθμηση αλλα το ανοιγει αλλη συσκευη ,εγω το παθαινω με το τηλεκοντρολ του δορυφορικου δεκτη οποτε με μαυρη ταινια στο ματι του ir λυθηκε....

Ευχαριστω το βρηκα εχω αλλο προβλημα παιζει πολυ ψηλα η cpu του kodi με αναπαραγωγη sd αρχειου.υπαρχουν καποιες ρυθμισεις η οδηγος γιαυτο?

Παιζει στο 70% και εχει 5 addons ενεργοποιημενα το raspberry παιζει πολυ χαμηλα και μιλαμε για την cpu του kodi παντα.γνωριζει κανεις?

Παιδια συγνωμη σας εχω πρηξει το ξερω ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. Εχω το n2820 με bios 86 και openelec 5.0.1 και εχω προβλημα με cpu kodi σε στρειμαρισμα και sd αρχειου δουλευει στο 80% περιπου.ειμαι νεος στο αθλημα γιαυτο δειξτε λιγη κατανοηση.

Καλησπερα και παλι απο μενα.Μια ακομα ερωτηση οταν κλεινω το nuc μετααπο λιγο ανοιγει αυυοματα μονο του που αλλαζει αυτη η ρυθμιση ξερει καποιος;

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (INTEL NUC 54250WYKH) και δεν το ανοίγει άλλη συσκευή όπως είπε ο kyrliot, αλλά πρέπει να το σβήσω 3-4 φορές για να μην ξανανοίξει, είπες το βρήκες. Τί κάνω; Έχει μόνο windows 7 64 bit φορτωμένα επάνω του.

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (INTEL NUC 54250WYKH) και δεν το ανοίγει άλλη συσκευή όπως είπε ο kyrliot, αλλά πρέπει να το σβήσω 3-4 φορές για να μην ξανανοίξει, είπες το βρήκες. Τί κάνω; Έχει μόνο windows 7 64 bit φορτωμένα επάνω του.

έχετε συνδεδεμένο κάποιο usb πληκτρολόγιο/ποντίκι ενσύρματο/ασύρματο?

έχετε συνδεδεμένο κάποιο usb πληκτρολόγιο/ποντίκι ενσύρματο/ασύρματο?
Ναι και ποντίκι ασύρματο το Microsoft mobile Mouse 3500 και πληκτρολόγιο ασύρματο το logitech k400. Στην τρίτη φορά που το κλείνω όμως κλείνει οριστικά δεν ξανανοίγει. Μήπως επειδή την πρώτη φορά που το κλείνω, είναι μετά από 9 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας, χωρίς βέβαια όλες τις ώρες σε χρήση αλλά όμως είναι σε αναμονή για 9 ώρες, αυτό δημιουργεί το πρόβλημά;

Ναι και ποντίκι ασύρματο το Microsoft mobile Mouse 3500 και πληκτρολόγιο ασύρματο το logitech k400. Στην τρίτη φορά που το κλείνω όμως κλείνει οριστικά δεν ξανανοίγει. Μήπως επειδή την πρώτη φορά που το κλείνω, είναι μετά από 9 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας, χωρίς βέβαια όλες τις ώρες σε χρήση αλλά όμως είναι σε αναμονή για 9 ώρες, αυτό δημιουργεί το πρόβλημά;

όταν λες το κλείνεις εννοείς sleep/hibernate ή standby?στο δικό μου (οχι nuc) το ξύπναγε το ασύρματο πληκτρολόγιο από sleep,έχω και ασύρματο ποντίκι αλλά έχει διακόπτη on/off ενώ το πληκτρολόγιο όχι,μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιησεις την επιλογή στο bios αλλά δεν ξέρω αν θα ανοίγει απο το τηλεκοντρόλ μετά