Δηλαδη θα εχω προβληματα με τον ηχο στην τν χωρις ενισχυτες και home;απλα στην τν μονο ενωμενο;ειμαι λιγο ασχετος σορυ αν σας πρηζω.
Ευχαριστω πολυ παιδες και τελευταια υπαρχει οδηγος για συμβατοτητα μνημης και σκληρου για να τα παραγειλω και να μην ψαχνω γιατι θα τα μαζεψω κομματι κομματι.ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.
Πολυ καλος!
Αναβαθμισε το nuc κανεις σε openelec 5.0-5.1 ? Αν ναι, εχει προβληματα ?
Καλησπερα και παλι απο μενα.Μια ακομα ερωτηση οταν κλεινω το nuc μετααπο λιγο ανοιγει αυυοματα μονο του που αλλαζει αυτη η ρυθμιση ξερει καποιος;
Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (INTEL NUC 54250WYKH) και δεν το ανοίγει άλλη συσκευή όπως είπε ο kyrliot, αλλά πρέπει να το σβήσω 3-4 φορές για να μην ξανανοίξει, είπες το βρήκες. Τί κάνω; Έχει μόνο windows 7 64 bit φορτωμένα επάνω του.
Ναι και ποντίκι ασύρματο το Microsoft mobile Mouse 3500 και πληκτρολόγιο ασύρματο το logitech k400. Στην τρίτη φορά που το κλείνω όμως κλείνει οριστικά δεν ξανανοίγει. Μήπως επειδή την πρώτη φορά που το κλείνω, είναι μετά από 9 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας, χωρίς βέβαια όλες τις ώρες σε χρήση αλλά όμως είναι σε αναμονή για 9 ώρες, αυτό δημιουργεί το πρόβλημά;έχετε συνδεδεμένο κάποιο usb πληκτρολόγιο/ποντίκι ενσύρματο/ασύρματο?
Ναι και ποντίκι ασύρματο το Microsoft mobile Mouse 3500 και πληκτρολόγιο ασύρματο το logitech k400. Στην τρίτη φορά που το κλείνω όμως κλείνει οριστικά δεν ξανανοίγει. Μήπως επειδή την πρώτη φορά που το κλείνω, είναι μετά από 9 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας, χωρίς βέβαια όλες τις ώρες σε χρήση αλλά όμως είναι σε αναμονή για 9 ώρες, αυτό δημιουργεί το πρόβλημά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.