Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

όταν λες το κλείνεις εννοείς sleep/hibernate ή standby?στο δικό μου (οχι nuc) το ξύπναγε το ασύρματο πληκτρολόγιο από sleep,έχω και ασύρματο ποντίκι αλλά έχει διακόπτη on/off ενώ το πληκτρολόγιο όχι,μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιησεις την επιλογή στο bios αλλά δεν ξέρω αν θα ανοίγει απο το τηλεκοντρόλ μετά

Τερματισμός λειτουργίας. Δεν με ενδιαφέρει να το ανοίγω από το τηλεκοντρόλ. Το έχω σαν desktop με οθόνη 22" στο σαλόνι. Το ανοίγω από το κουμπί του πάντα και το κλείνω από τον τερματισμό των Windows. Πώς κάνω αυτή τη ρύθμιση στο bios (που τη βρίσκω και τι βάζω)

Τερματισμός λειτουργίας. Δεν με ενδιαφέρει να το ανοίγω από το τηλεκοντρόλ. Το έχω σαν desktop με οθόνη 22" στο σαλόνι. Το ανοίγω από το κουμπί του πάντα και το κλείνω από τον τερματισμό των Windows. Πώς κάνω αυτή τη ρύθμιση στο bios (που τη βρίσκω και τι βάζω)

acpi configuration-usb keyboard/mouse δεν ξέρω πως ακριβώς τις έχει

Κάπου το ξαναέγραψα πρόσφατα. Απενεργοποίησε ότι έχει σχέση με wake από το bios (wake on lan, wake on keyboard/mouse ή κάτι παρόμοιο)

Κάπου το ξαναέγραψα πρόσφατα. Απενεργοποίησε ότι έχει σχέση με wake από το bios (wake on lan, wake on keyboard/mouse ή κάτι παρόμοιο)

Σε ευχαριστώ αυτό έκανα (ξετσέκαρα το wake on lan από το bios) και διορθώθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ με έσωσες από 3 και 4 τερματισμούς κάθε φορά.

Μια χαρα ειναι σε ολα του το 2820 για xbmc με openelec ειναι μια λυση αρκετα οικονομικη και παιζει τα παντα !

Μια χαρα ειναι σε ολα του το 2820 για xbmc με openelec ειναι μια λυση αρκετα οικονομικη και παιζει τα παντα !

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Ένα παλιό remote control (για το dvd του) του πρώτου Xbox κάνει δουλειά με τον IR σένσορα; Θα μπορεί να το κάνει και On/Off;
Και αν όχι, καμία πρόταση; Το Samsung Smart remote που δίνεται με τις samsung TVs;

Απάντηση: Re: Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

Έχεις μήπως δοκιμάσει αν παίζει και hevc (τουλάχιστον στα 1080p);

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Ένα παλιό remote control (για το dvd του) του πρώτου Xbox κάνει δουλειά με τον IR σένσορα; Θα μπορεί να το κάνει και On/Off;
Και αν όχι, καμία πρόταση; Το Samsung Smart remote που δίνεται με τις samsung TVs;

Δεν γνωριζω για τα 2 remote που λες γιατι δεν τα εχω χρησιμοποιησει .Εγω πηρα ενα φτηνο απο το ebay και κανω την δουλεια μου!

Καλημέρα ενδειαφέρομαι για το BOXDN2820FYKH0 με τον Ν2820, με openelec παίζει 3D 1080p, και 1080p (αρχεία 9 με 10GB- High bit rate) το έχει δοκιμάσει κανείς, το 3D θα είναι passive, εάν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

i5 και hd5000 η video. Σηκώνουν ; (Πιστεύω ναι..) Λες να το σετάρω; ( πείραξα λιγο το ρεύμα στο Bios τόσο όσο να μην ανεβάζει επικίνδυνη θερμοκρασία και πάει σφαίρα!)

Απάντηση: Re: Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

i5 και hd5000 η video. Σηκώνουν ; (Πιστεύω ναι..) Λες να το σετάρω; ( πείραξα λιγο το ρεύμα στο Bios τόσο όσο να μην ανεβάζει επικίνδυνη θερμοκρασία και πάει σφαίρα!)

Θερμοκρασία πρίν καί μετά ;