Interstellar

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    179
Re: Απάντηση: Re: Interstellar (2014)

Μπααα, δεν αξιζει τον κοπο!
Απορια: γιατι δεν την γυρισαν και σε 3D;

Βασικα ειναι κοπος για αυτους που τους ενδιαφερει η ταινια να διαβαζουν τα ολα ασχετα με αυτη

Re: Interstellar (2014)

Βασικα, Ντινο ...

αν βρισκομασταν 2 μηνες μπροστα, θα μπορουσαμε να συζηταμε πολυ πιο ανετα (και χωρις spoiler)
σε πλειστες λεπτομερειες της ταινιας. Τωρα ειμαστε ευγενεις (ως ωφειλουμε) απεναντι σ'αυτους
που δεν ειδαν την ταινια (γιατι μολις εκλεισε δυο βδομαδες !!!)

Οποτε θα περιμενουμε .... :p

Απορια: γιατι δεν την γυρισαν και σε 3D;

O Nolan είναι εναντίον του 3D για λόγους αρχής. Ούτε στο Inception υπέκυψε. Και καλά έκανε γιατί θα κατέστρεφε την υπέροχη φωτογραφία της ταινίας.

δλδ σε αμερικανικη ταινια, τι σημαιες θα επρεπε να κυματιζαν ?
Αν υποθεσουμε οτι η σημαια ειναι ενα συμβολο που οι ... "αστροναυτες" θα ειχαν μαζι τους. Υπαρχει καποια σημαια της γης ας πουμε ?
Ξέρεις Ντίνο,ταινία είναι.Ας επινοούσαν μια πανανθρώπινη σημαία,δύσκολο;Μέχρι και το καρα-blockbuster Αρμαγεδών,πλάνα απο όλο τον πλανήτη είχε.Μέχρι και Ινδουιστές στην όχθη του Γάγγη έδειχνε να προσεύχονται.Εδώ το Interstellar πλασάρεται ως άρτιο,σκηνοθετικά,επιστημονικά και συναισθηματικά.Ε,δεν είναι.Αρκετά με το θέλω δε θέλω θα σωθώ απο τα Αμερικανά.Εσύ δηλαδή δε βλέπεις την προπαγάνδα;Άσε που τελικά ανέβηκε μόνο η γειτονιά..

Ξέρεις Ντίνο,ταινία είναι.Ας επινοούσαν μια πανανθρώπινη σημαία,δύσκολο;Μέχρι και το καρα-blockbuster Αρμαγεδών,πλάνα απο όλο τον πλανήτη είχε.Μέχρι και Ινδουιστές στην όχθη του Γάγγη έδειχνε να προσεύχονται.Εδώ το Interstellar πλασάρεται ως άρτιο,σκηνοθετικά,επιστημονικά και συναισθηματικά.Ε,δεν είναι.Αρκετά με το θέλω δε θέλω θα σωθώ απο τα Αμερικανά.Εσύ δηλαδή δε βλέπεις την προπαγάνδα;Άσε που τελικά ανέβηκε μόνο η γειτονιά..

Βλεπω μια υπεροχη ταινια και οχι, δεν βλεπω καμια προπαγανδα.

Ο καθενας προφανως βλεπει οτι θελει να δει. Αλλοι πχ, βλεπουν rainbow σε dlp

Σε spoilerακι ..... οk ? :p

"The wormhole always feels like a crystal ball hanging in space ..."

Οτι εγραφα πριν απο ΔΥΟ χρονια .... εδω ... στο AVclub, χωρις να
αντιλαμβανομαι καν τα μαθηματικα πισω απο αυτη την προσεγγιση
(και ουτε τωρα τα αντιλαμβανομαι .... ουτε προκειται να τα αντιληφθω).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για τους βιαστικους, κοιταξτε απο 12:41 μεχρι 16:41 .... -bye-
Για τους ανετους ... κοιταξτε το ΟΛΟ, λιγο πριν κοιμηθειτε :sleep:.

Last edited:

Την είδα χτές,ταξίδεψα για πάρτη της 65+65 km..Η απόλαυση ήταν διπλή,καθώς μετά απο πολλά χρόνια επέλεξα ΣΙΝΕΜΑ και όχι multiplex χάος,κάτι που θα καθιερώσω στο εξής,αρκετά με αυτό το τέρας καταναλωτισμού.
Στα της ταινίας...Μου άρεσε,με σόκαρε μια δυό φορές,με συγκίνησε,με ταξίδεψε και με πόρωσε με την επιστήμη που επέλεξα να σπουδάσω..Όπως είπε και ο φίλος πρίν θέλω όμως το χρόνο μου και οπωσδήποτε μια δεύτερη θέαση..Τα διάφορα σεναριακά κενά και ανακρίβειες όπως η αλληλεπίδραση παράλληλων συμπάντων θα τα θεωρήσω μάλλον ως ποιητική αδεία..Γενικά πρόκειται για sci-fi που σέβεται τον θεατή,μπράβο στον κ.Nolan.

ΥΓ
Αν έλλειπε η Αμερικανοκεντρική θεώρηση της "ανθρωπότητας" η ταινία θα ήταν ένα σκαλί,πάνω.Επι τέλους ας εκλείψουν οι κυματιζόμενες Αστερόεσσες απο το πλάνο "άλλων κόσμων"..

Νίκο που την είδες??

Στο Τεχνοπολις που το είδα εγώ ήταν γεμάτο και η προβολή αρκετά καλή.

Εμεις (στο Village) ειχαμε τρεις αμερικανους μπροστα. Ο ενας (ακριβως μπροστα μου) "κοπανιοταν" στην θεση του :p
Οκ, δεν κοπανιοταν ... αλλα ενιωθα συνεχεια την καρεκλα του να πηγαινει μπρος-πισω και να ακουμπα τα γονατα μου.
Δεν ξερω ..... εκει στο Aμερικα ..... o Nolan "δονει" τα πληθη !!! :laugh:

Last edited:

Νομίζω ότι λίγο πολύ βλέπετε φαντάσματα όσοι ενοχλείστε από τις αμερικανικες σημαίες. Ζώντας λίγο πάνω από δυο χρόνια σε αυτή την παράξενη χώρα, μπορώ να πω ότι είναι τελείως διαφορετικές οι συνήθειες. Οι άνθρωποι εδώ χαρακτηρίζονται κατα κανόνα από έναν πολύ προχωρημένο πατριωτισμό, ο οποίος κατα την άποψη μου πάντα είναι αποτέλεσμα της τεράστιας ποικιλίας λαών και θρησκειών, που ψάχνουν τελικά απεγνωσμένα έναν τροπο να νιώσουν ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Κυκλοφορώντας έξω, αμερικανικες σημαίες κυματίζουν παντού, από τα αυτονόητα (σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ) μέχρι βενζινάδικα, super markets, εστιατόρια, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, και σε πολλά πολλά πολλά σπίτια.

Δε θέλω να σχολιάσω αν αυτό είναι σωστό η όχι (και δε θα είναι αντικειμενικός γιατί ποτέ δεν υπήρξα Αμερικανός και θα είναι ατυχές να το κρίνω ως Έλληνας), αλλα το θεωρώ τελείως αναμενόμενο να υπάρχουν σημαίες σε μια αμερικανική παραγωγή. Πόσο μάλλον όταν αυτή η παραγωγή έχει τόσο μεγάλη σχέση με τη NASA, η οποία μην ξεχνάμε ότι αφενός είναι αμερικανική, αφετέρου είναι κρατική. Και φυσικά και μπήγει σημαιάκια στη Σελήνη (αν όντως πήγανε :P ), αφού έτσι δικαιολογεί τα λεφτά του φορολογούμενου προβάλλοντας αυτό ακριβώς το πατριωτικό φρόνημα που είναι το α και το ω στη ζωή του Αμερικάνου.

Καταλαβαίνω ότι μας ξενίζει, αλλα δε μπορούμε να απαιτούμε να το αλλάξουν για μας. Στο κάτω κάτω, ας έβγαζαν interstellar οι Γάλλοι ή οι Γερμανοί. Έκαστος στο είδος του...!

Απάντηση: Interstellar (2014)

Εκπληκτική ταινία, δεν έχω λόγια. Φιγουράρει για μένα, δίπλα από την Οδύσσεια... η ιστορία θα το επιβεβαιώσει!

Νομίζω ότι λίγο πολύ βλέπετε φαντάσματα όσοι ενοχλείστε από τις αμερικανικες σημαίες.

Παιρνει πολυ μεγαλη εκταση κατι που μετρα δευτερολεπτα (μεσα στην ταινια). -bye-

Φιλε Μαεστρο, για ολο το υπολοιπο εργο ? .... κανα σχολιο ? .... :p

Νομίζω ότι λίγο πολύ βλέπετε φαντάσματα όσοι ενοχλείστε από τις αμερικανικες σημαίες. Ζώντας λίγο πάνω από δυο χρόνια σε αυτή την παράξενη χώρα, μπορώ να πω ότι είναι τελείως διαφορετικές οι συνήθειες. Οι άνθρωποι εδώ χαρακτηρίζονται κατα κανόνα από έναν πολύ προχωρημένο πατριωτισμό, ο οποίος κατα την άποψη μου πάντα είναι αποτέλεσμα της τεράστιας ποικιλίας λαών και θρησκειών, που ψάχνουν τελικά απεγνωσμένα έναν τροπο να νιώσουν ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Κυκλοφορώντας έξω, αμερικανικες σημαίες κυματίζουν παντού, από τα αυτονόητα (σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ) μέχρι βενζινάδικα, super markets, εστιατόρια, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, και σε πολλά πολλά πολλά σπίτια.

Δε θέλω να σχολιάσω αν αυτό είναι σωστό η όχι (και δε θα είναι αντικειμενικός γιατί ποτέ δεν υπήρξα Αμερικανός και θα είναι ατυχές να το κρίνω ως Έλληνας), αλλα το θεωρώ τελείως αναμενόμενο να υπάρχουν σημαίες σε μια αμερικανική παραγωγή. Πόσο μάλλον όταν αυτή η παραγωγή έχει τόσο μεγάλη σχέση με τη NASA, η οποία μην ξεχνάμε ότι αφενός είναι αμερικανική, αφετέρου είναι κρατική. Και φυσικά και μπήγει σημαιάκια στη Σελήνη (αν όντως πήγανε :P ), αφού έτσι δικαιολογεί τα λεφτά του φορολογούμενου προβάλλοντας αυτό ακριβώς το πατριωτικό φρόνημα που είναι το α και το ω στη ζωή του Αμερικάνου.

Καταλαβαίνω ότι μας ξενίζει, αλλα δε μπορούμε να απαιτούμε να το αλλάξουν για μας. Στο κάτω κάτω, ας έβγαζαν interstellar οι Γάλλοι ή οι Γερμανοί. Έκαστος στο είδος του...!

Eτσι ακριβώς ειναι.
Εδω οι Ελληνες εχουν κοψει τις ελληνικές σημαιες για να μην χαρακτηριστουν ακροδεξιοί ... :p

Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Mε εκνευρίζει αφάνταστα η φωνή του Μακόναχι, λογικά όμως θα πάω το ΣΚ.

Προσπαθουσα, μερες τωρα, να θυμηθω ΤΙ μου την εσπασε αφορητα στο πρωτο μισο του εργου !!! :laugh:
Ο ανθρωπος εχει αποκτησει πολυ southern προφορα (pronunciation over a gum) .... και δεν ηταν ετσι παλια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Interstellar (2014)

Ακριβως οπως στην Τουρκια: προσπαθουν να δημιουργησουν ενα καινουργιο, ανυπαρκτο εθνος και εθνικη συνειδηση σε πολυπολιτισμικη χωρα!

Η ταινια ειναι της NASA, και θελει να "διαφημισει" το εργο της;
Να σου πω ομως την αληθεια(μου); καλα κανουν και βαζουν σημαιες τους παντου! Μαγκες ειναι, μαγκια πουλανε, κι οποιος δεν (τους) γουσταρει ειναι...τρομοκρατης! Αν και δεν καταλαβα ποτε για ποιο λογο ειναι τοσο πατριωτες οι USAινοί - μαλλον λογω ανασφαλειας παγκοσμιως:)

Οντως ο εξαιρετικος Μακοναχι το ...παρχ#σε με την προφορα του - το φανταζεσθε να μιλουσε Καραγκουνης Καρδιτσιωτης πχ σε ταινια; ε, ιδιο πραμα:flipout:

Αν μου επιτραπεί από τους διαχειριστάς ποστάρω εδώ άρθρο από το γνωστό σατυρικό σαιτ Κουλούρι σχετικό άρθρο με την ταινία..Ετσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα.

http://www.tokoulouri.com/science/interstrella/

Την άποψή μου για την ταινία την έχω γράψει.

Καλή έως πολύ καλή, αλλά τα περί αρτιότητας μου προκαλούν τον γέλωτα.

Όσο αφορά τις σημαίες.
Το θέμα δεν είναι γιατί τις μπήγουν. Είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αποστολή ; Την αστερόεσσα θα μπήξουν. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε οι αριστερίζοντες, οικουμενιστές κ.α με την σημαία.
Δεν είναι ένα κομμάτι πανί. Συμβολίζει πολύ περισσότερα.

Εγώ χαμογέλασα με... κατανόηση για την σημαία, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να διοργανωθεί τέτοια αποστολή και να είναι αμιγώς αμερικανική (θα έχουν προηγηθεί ή θα στέλνουν συγχρόνως Κινέζοι-Ρώσοι).
Μάλιστα, στην ΕΠΑΦΗ με πανέξυπνο τρόπο βάζουν ΑΣΙΑΤΕΣ τεχνικούς στο μηχάνημα που δημιουργεί την Μαύρη Τρύπα.

Αν μου επιτραπεί από τους διαχειριστάς ποστάρω εδώ άρθρο από το γνωστό σατυρικό σαιτ Κουλούρι σχετικό άρθρο με την ταινία..Ετσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα.

http://www.tokoulouri.com/science/interstrella/

Οτι μ@λακια του κατεβει του καθενος. Μαλλον το εγραψε εκεινη που δεν της αρεσε, οπως δεν της αρεσε τιποτε αλλο περα απο το barbie wire