Ιντιάνα Τζόουνς (4) και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Καλή

• Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Απάντηση: Indiana Jones 4 Blu-ray

Αν και δειχνει εξαντλημενο τελικα ηρθε το email μετα απο 4 ωρες:

Hi NICK,

Thanks again for ordering with EzyDVD.

Your parcel was shipped today (13/11/2008) by Australia Post Airmail Service This delivery service generally varies between 5 & 14 business days however there may be delays (sometimes in busy and holiday periods).
Please allow a minimum of 2-3 weeks for delivery.

Συνολικη χρεωση απο το Paypal σε ευρω : 24.46 EUR ($46.38 AUD )

Χτυπατε αφοβα οσο το add to cart ειναι αναμμενο και ας φαινεται εξαντλημενο οπως ειπε και ο Τασος. Δεν θα επανακυκλοφορησει η ειδικη αυτη εκδοση με το βιβλιαρακι.

Εγώ το πήρα από το Αυστραλέζικο site την περασμένη βδομάδα και μου ήρθε σήμερα.
Φυσικά και έχει Ελληνικούς υπότιτλους αλλά το μεγαλείο είναι το δώρο που το συνοδεύει.

Ενα υπέροχο ημερολόγιο/σημειωματάριο,ρετρό look, με το σήμα του Ιντιάνα,απομίμηση δέρματος, που δένει γύρω γύρω με κορδελάκι εποχής.
Ολα τα λεφτά !!!!!!
Και μόνο 23 ευρώ...

Δεν ξέρω αν το stock υπάρχει ακόμα,αλλά όσοι προλάβετε αξίζει η αγορά του.

Δημήτρη από εικόνα τι λέει; φαντάζομαι κυμαίνεται στα γνωστά standards του bluray ε;

Πάντως ωραίο συναίσθημα η αναμονή για κάτι καινούργιο και ωραίο, αλλά κατα βάθος τώρα που το σκέφτομαι πάλι στο ίδιο λούκι πέφτουμε.... (βλ. σουβέρ) :nounder:

Re: Indiana Jones 4 Blu-ray

Χθες το παρελαβα απο το ezy.Ευχαριστη εκπληξη το συνοδευτικο "δερματοδετο" ημερολογιο του Indy.:grinning-smiley-043

Δημήτρη από εικόνα τι λέει; φαντάζομαι κυμαίνεται στα γνωστά standards του bluray ε;

Εμένα μου άρεσε τρελλά η εικόνα του.Δεν έχει ψηφιακίλα πουθενά.Είναι άκρως..σινεφίλ σε σχέση με κάτι Hulk και λοιπά.

Tip.: Οταν αρχίζει να παίζει στο panasonic 35 βάλε το picture mode στο "cinema".Μιλάμε για εμπειρία.!!!:grinning-smiley-043

Re: Indiana Jones 4 Blu-ray

Παρότι χτες το πρωι που το παρηγγειλα ηταν οut of stock σημερα ξημερώματα πηρα επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας και αναμένω..

Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Πολυ Καλη (οχι οπως τα παλια) και με παρα μα παρα πολυ καλη εικονα για Dvd!
Σκεψου σε BD

Το παρακατω email που ελαβα τα λεει ολα. Οποτε δεν ηταν τυχαιο το οτι εγραφε οτι εξαντληθηκε. Το λαθος τους ειναι οτι εχουν αφησει ανοιχτη την επιλογη αγορας και ας εχει τελειωσει.

Dear Valued Customer,
Following our recent email confirmation of your DVD order, EzyDVD have processed and charged you for your purchase, however, whilst picking your order, we encountered an inventory issue. Unfortunately, this has prevented us from fulfilling this order.
Regrettably, the following item was not shipped:
INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL - 2 DISC SPECIAL EDITION (2 DISC SET)
We will endeavour to have the item shipped to you promptly.
If you would prefer a refund please advise us and we will process action this request within one to two business days.
In the event there is a lengthy delay, we will update you.
We apologise that your order was processed without prior notification of this issue and greatly appreciate your business and patience.

Kind regards,

We will endeavour to have the item shipped to you promptly.

Επειδή λέει αυτό, απάντησέ τους thanks και let me know όταν το στείλετε.....
με άλλα λόγια κάνε το κορόιδο και μην ζητήσεις refund (ακόμα τουλάχιστον).